Domovská stránka > J > Jak Mít Dva Účty Na Facebooku?

Jak mít dva účty na Facebooku?

Vést víc než jeden osobní účet je proti našim zásadám komunity, takže možnost sloučit dva účty nenabízíme. Můžete však ručně přejít na jeden účet a ponechat si informace, které jsou pro vás důležité.

Přečtěte si více

Související článek

Jak se zviditelnit na Facebooku?

Pokud začínáte podnikat a chcete využít Facebook k propagaci, oceníte tyto čtyři tipy, které vám pomohou zviditelnit vaši stránku.

Pokud jde o toto, jak přidat profil na facebooku?

Vpravo nahoře na Facebooku klepněte na a pak klepněte na své jméno. Pod svým jménem klepněte na Upravit profil. Klepnutím můžete informace přidat. U informací, které chcete změnit, klepněte na UPRAVIT.
Kolik můžu mít účtu na Facebooku?
TIP#1028: Jak na Facebooku bezpečně používat více osobních profilů? Pravidla Facebooku zakazují jednomu člověku mít více než jeden (osobní) profil. Mimo to také zakazují mít profil pod jiným jménem, než je to, které máte uvedené v občanském průkazu.

Jak přejít na nový Facebook?

Stačí na stránkách Facebooku kliknout v hlavní horní liště zcela napravo na malou šipku, která otevře hlavní nastavení. V jeho spodní části pak čeká nová položka Přepnout na nový Facebook.
Jak si vytvořit tajný profil na Facebooku?
Každý, kdo chce být na Facebooku v bezpečí, musí vyplnit své nastavení soukromí. Klikněte na Nastavení a poté na záložku Soukromí. Soukromí má v Nastavení Facebooku svoji vlastní záložku.

Související článek

Jak změnit profilovou fotku na Messengeru bez Facebooku?

Nejprve si v prohlížeči otevřete kartu profilu. Pokud najedete myší na svůj profilový obrázek, můžete jej aktualizovat v dolní polovině kruhu. Když na ni kliknete, otevře se nabídka, kde si můžete vybrat z již nahraných fotografií nebo nahrát novou fotografii.

Jak vytvořit nový účet na Messengeru?

Po prvním spuštění aplikace zvolte možnost „vytvořit nový účet". Budete přesměrováni na Facebook, kde vyplňte všechny informace, které jsou požadovány (jméno, datum narození, telefonní číslo nebo e-mail, pohlaví, heslo). 2. Potvrďte založení nového profilu pětimístným kódem, který vám přijde na e-mail nebo telefon.
A další otázka, jak se zruší účet na facebooku?
V pravém horním rohu klikni na malou ikonu šipky a vyjede ti menu. Klikni na „Nastavení" a potom na „Vaše informace na Facebooku". Klikni na „Deaktivace a odstranění". Teď už jednoduše vyber „Odstranit účet".

A další otázka, jak nahlásit falešný profil na fb?

Nezapomeňte falešný účet nahlásit.

Na profilu uživatele na pravé straně pod úvodní fotkou klikněte na tlačítko s třemi tečkami → Získat podporu nebo profil nahlásit → Vyberte důvod, proč profil nahlašujete a vyberte akci, kterou chcete provést.
Někdo se také může ptát, co znamená na fb vaší zástupci?
Bez ohledu na to, jak často uživatelé funkce Nejnovější a Oblíbené používají, vždy je naleznou v nabídce "Vaši zástupci". Nová vylepšení ve stávající sadě ovládacích prvků Facebooku mají za cíl pomoci uživatelům dostat pod kontrolou obsah zobrazovaný v kanálu vybraných příspěvků.

A jak odblokovat stranku na facebooku?

Vyberte stránku, kterou chcete použít. V pravém horním rohu Facebooku klikněte na fotku stránky, potom na Nastavení a soukromí a pak na Nastavení. V nabídce vlevo klikněte na Soukromí a pak na Blokování. Vedle profilů, aplikací nebo stránek, které chcete odblokovat, klikněte na Odblokovat.

By Erskine

Similar articles

Co znamená zástupce na Facebooku? :: Jak se prihlasit na iCloud?
Užitečné odkazy