Domovská stránka > J > Jak Si Udělat Dva Účty Na Snapchatu?

Jak si udělat dva účty na Snapchatu?

Přejděte na Aplikace a oznámení > Zdvojení aplikace a podle potřeby zapněte zdvojení aplikace pro WeChat, QQ, LINE, Facebook, Snapchat, WhatsApp nebo Messenger. Pokud je zapnuto zdvojení aplikace, na domovské obrazovce se zobrazí dvě ikony aplikací WeChat, QQ, LINE, Facebook, Snapchat, WhatsApp nebo Messenger.

Přečtěte si více

Související článek

Jak si udělat iOS 14?

Nainstalovat ji může každý. Pokud budete postupovat podle pokynů, můžete si stáhnout konfigurační profil. Nastavení lze použít k instalaci staženého konfiguračního profilu. Poté je třeba telefon obnovit.

Jak si na Snapchatu vypnout polohu?

Objeví se nastavení aplikace a vašeho účtu. Sjeďte níže až k podnadpisu Who can... a tady rozklikněte možnost See My Location. Zde poté pomocí přepínacího tlačítka aktivujte funkci s názvem Ghost Mode.
Jak vypnout aktivni stav na Snapchatu?
V pravé liště, kde se vám zobrazují přátelé, kteří jsou právě online, klikněte na ozubené kolečko "Možnosti". Zvolte "Vypnout aktivní stav" a vyberte si, jestli budete neviditelní pro všechny přátele nebo jen pro konkrétní osoby.

Jak si změnit datum narození na Discordu?

Nijak, pocita sa to automaticky podla zadaneho datumu narodenia. Ten měnit nemusíš. Pokud tam je zadané správné datum narození, tak se věk s upravuje sám podle tvého stárnutí.
Jak si vytvořit Snapchat?
Nabídku Settings (nastavení) naleznete v profilu. Stačí klepnout na vaši profilovou fotografii v levém horním rohu a následně na ozubené kolečko v pravém horním rohu. Nastavení je rozděleno do sedmi částí. Hned v první, My account (můj účet), můžete měnit údaje, které jste službě poskytli.

Související článek

Jak udělat defragmentaci disku?

Nabídka Start se nachází v levém dolním rohu obrazovky. Klepněte na disk. Vlastnosti naleznete v rozevíracím poli. Tlačítko Defragmentace najdete na kartě Nástroje.

Následně, co je to streaks?

streak [striːk]

of sth stopa, náznak, rys čeho vlastnosti v povaze ap.
A jak se zpomaluje video na snapchatu?
Chcete-li video na Snapchatu zpomalit, stačí několikrát přejet prstem doleva, dokud neuvidíte Šnek obrázek uprostřed.

Když to vezmeme v úvahu, jak se dělá skupina na snapchatu?

Otevřete obrazovku chatu a vyberte novou ikonu chatu v levém horním rohu. Jakmile jste tam, můžete si vybrat, které kamarády chcete zahrnout do chatu, kterou používáte. Toto je také místo, kde se objeví chat, jakmile je provedena a kdy je nová zpráva. Skupiny, se kterými jste se přidali, se zde také zobrazí.
Jakou značku má drahá?
Dráhu obvykle značíme s a měříme v metrech a zkratku píšeme m.

Někdo se také může ptát, co znamená v geometrii?

Strana je v geometrii úsečka, spojující dva sousední vrcholy mnohoúhelníku. Na každé straně leží právě dva vrcholy. Tělesa nemají strany, úsečka, spojující dva sousední vrcholy mnohostěnu se označuje jako hrana.

By Xantha Dorsainvil

Similar articles

Jak zjistit IP adresu kamaráda? :: Co znamená skóre na Snapchatu?
Užitečné odkazy