Domovská stránka > J > Jak Si Vytvořit Svoji Vlastní Tapetu?

Jak si vytvořit svoji vlastní tapetu?

Německý vývojář Malte Peters vytvořil jednoduchou aplikaci, která potěší všechny kreativní uživatele. Nástroj zvaný Tapete vám totiž na základě motivů, obrazců, barev a nejrůznějších filtrů dovolí na několik kliknutí vytvořit originální tapety, kterými si můžete ozdobit pozadí svého smartphonu či tabletu s Androidem.

Přečtěte si více

Související článek

Kdo vlastní Xiaomi?

Beijing Roborock Technology Co.

Jak udělat z fotky tapetu?

V tomto případě stačí, abyste jednoduše přešli do nativní aplikace Fotky a otevřeli si fotku, jejíž část budete chtít použít jako tapetu. Poté si ji přibližte a posuňte se tak, aby na výsledná fotografie, která se na displeji zobrazí, odpovídala tomu, co chcete mít na tapetě.
Jak si udělat tapetu na PC?
Klikněte pravým tlačítkem myši na ploše (desktop) a zvolte Přizpůsobit. Vidíte aktuální pozadí plochy – to výchozí, kterí si Windows10 nastaví sami. Vy si jej ale můžete změnit, stačí vybrat jeden z motivů nebo kliknout na Procházet a vybrat vaši tapetu – wallpaper – fotografii.

Jak udělat Wallpaper?

Otevřete webovou stránku. Zvolte pole Map Location pro vyhledávání vlastního umístění nebo stiskněte tlačítko „Random" pro náhodný výběr. Přesunutím kurzoru na obrázek telefonu můžete mapu přetáhnout do požadované polohy. Můžete si vybrat ze čtyř různých barevných variant: černá, tmavě šedá, světle šedá a terakotová
Jak si udělat svoji tapetu na mobil?
Pokud váš telefon neumožňuje, aby bylo video použito jako živá tapeta, pomohou tuto absenci napravit aplikace třetích stran, jako je například Video Live Wallpaper. Prostředí aplikace je jednoduché stejně jako způsob, jak vlastní video live wallpaper vytvořit.

Související článek

Jak vytvořit TXT soubor v cmd?

Chcete-li vytvořit soubor o velikosti 100 kB, nahraďte jej hodnotou fileSize 1000.

Jak vyrobit tapetu na zeď?

Nakrájejte papír na kousky připravené k zavěšení. Naskočte na schůdek a srovnejte horní hranu s horním okrajem stěny; zbytek rozbalte tak, aby měřil zhruba délku stěny, s trochou navíc na dně. Zkrátte si délku a pomocí malířské pásky ji lehce přidržte na místě, zatímco rozvinete druhý sloupec „tapety" a srovnáte vzor.
Jak dát více fotek na tapetu?
Každá tapeta je rastr, tak tu stávající tapetu otevřít v jakémkoli rastrovém editoru (stačí i Malování), v něm do ní vložit fotku a uložit pod jiným názvem.

Lidé se také ptají, co si dát na tapetu?

Jako tapeta může být použit jakýkoli obrázek či fotografie libovolné velikosti. Podobných aplikací je v Obchodě Play více, nicméně tato se nám osvědčila a po celou dobu testování fungovala bez problémů.
Lidé se také ptají, jak nastavit vlastní tapetu na iphone?
Změna tapety na iPhonu
  1. Otevřete na iPhonu Nastavení Přejděte do Nastavení, klepněte na Tapeta a pak na Vyberte novou tapetu.
  2. Vyberte obrázek. Vyberte si obrázek z kategorie Dynamické, Klasické a Živé nebo některou ze svých fotek.
  3. Posunutí obrázku a výběr způsobu zobrazení
  4. Nastavte tapetu a vyberte, kde se má zobrazovat.

Někdo se také může ptát, jak nastavit pozadí na plochu?

Změna obrázku pozadí plochy
  1. Vyberte Spustit > Nastavení > přizpůsobení > pozadí.
  2. V seznamu vedle možnosti Přizpůsobit pozadívyberte Obrázek, Plná barva neboPrezentace.

By Pippa Kuczenski

Similar articles

Jak zmenit tapetu na obrazovce? :: Jak nainstalovat Skype na notebook?
Užitečné odkazy