Domovská stránka > K > Kde Se Vidíte Za 5 Let Uvaha?

Kde se vidíte za 5 let Uvaha?

Můžete vzít příklad odpovědi z předchozího bodu a mírně ji upravit: "Za pět let bych byl velmi rád právě tady, snad už na nějaké strategické pozici, jelikož jsem byl součástí týmu, který vám pomohl úspěšně expandovat do Asie." Nebo můžete říct: "Věřím, že bych již mohl mít nějakou vedoucí roli a pomáhat společnosti

Přečtěte si více

A jak se popsat na pohovoru?

Začněte tím, že stručně popíšete své dosavadní vzdělání a pracovní zkušenosti. Snažte se, pokud je to možné, zahrnout pouze to vzdělání a praxi, které se přímo vztahují k roli, o kterou se ucházíte. V této fázi není potřeba hovořit o brigádách, práci při škole či o jiném než posledním dosaženém vzdělání.
Navíc, proč se ucházíte o tuto pozici odpověď?
Místo toho se zaměřte na to, co jste se v předchozím zaměstnání naučil/a a že jste připraven/a tyto znalosti a dovednosti použít na pozici, o kterou se ucházíte. Navrhovaná odpověď: " V minulém zaměstnání jsem nemohl/a dostatečně využít svoji kreativitu.

Navíc, jaké jsou vaše slabé stránky odpověď?

Slabé stránky
  • netrpělivost.
  • prokrastinace.
  • tendence brát si na sebe až příliš mnoho práce.
  • nervozita při prezentaci.
Proč by jsme si měli vybrat právě vás?
Vhodná odpověď – prodávejte své pozitivní vlastnosti a uvádějte konkrétní příklady úspěchů, kterých jste dosáhli – ideálně vše v souladu s požadavky na pracovní pozici, o kterou se ucházíte. Zdůrazněte, že jste připraveni pracovat na plný výkon, že budete plnit úkoly efektivně, samostatně a vše dotahovat do konce.

Pokud jde o toto, co o sobě říct?

Představte si to tak, že máte minutu nebo dvě na to, říct o sobě to nejdůležitější a nejzajímavější. Něco, co si zapamatují. Prozraďte koníčky, vyzdvihněte životní (studijní) úspěchy, i proč byste chtěli pracovat právě v dané firmě. Mluvte poutavě, používejte gesta a zkuste třeba zavtipkovat.
Kde se vidím za 20 let úvaha?
Líbilo se mi, jak mě vozil v křesle nahoru a dolů, a od té doby jsem se rozmyslela, že ze mě bude paní zubařka. Tento sen mám až dodnes. Za 20 let bych chtěla být stále v mém rodném městě, jelikož jsem tady zvyklá. Vyrůstala jsem tady, mám tady rodinu i ty nejlepší přátele.

Jak si představuji svoji budoucnost úvaha?

Věřím v to, že každý na světě má svůj osud předem určený a ať už se rozhodne v jakékoli situaci jakkoliv, vždy jeho budoucnost bude jeho osudem. Avšak z velké části si budoucnost sami tvoříme svými životními cíli, úspěchy a neúspěchy, budoucnost se odvíjí i od našeho okolí, v němž trávíme čas.
Navíc, co rict při pohovoru?
Ideální je odpovědět takovým způsobem, ať vaše silné stránky odpovídají požadavkům na danou pozici. Takže si ještě jednou přečtěte popis pozice a zamyslete se nad svými vlastnostmi a dovednostmi. Poté vyberte 3 nejdůležitější, které přímo souvisí s nabízenou pozicí a naučte se je stručně a srozumitelně prodat.

Jak se představit na pohovoru?

Nyní se máte představit. Měli byste o sobě říci, jaké máte pracovní zkušenosti a vzdělání a alespoň v kostce sdělit, proč se hlásíte právě na tuto pozici. Občas se i na klasickém pracovním pohovoru můžete setkat s krátkými písemným testováním, které předchází samotnému pohovoru.

By Oby

Na co se připravit u pohovoru? :: Jak odstranit ukotvení ve Wordu?
Užitečné odkazy