Domovská stránka > K > Kolik Si Vydělá Administrativní Pracovník?

Kolik si vydělá administrativní pracovník?

Průměrný plat na pozici administrativní pracovník / pracovnice v lokalitě Česko je 23 894 Kč (výplatní termín: za měsíc).

Přečtěte si více

Související článek

Kolik stojí Win 11?

Existují dvě různé verze nového operačního systému. Běžní uživatelé mohou používat verzi Windows 11 Home. Varianta pro firemní segment se nazývá Windows 11 Pro.

Co je to administrativní činnost?

Administrativní práce je taková práce fe firmě, jejímž předmětem je podpora fungování organizace. Zjednodušeně řečeno je to papírování. Administrativní práce se obvykle odehrává v kanceláři a využívá počítače, papíry nebo jiné informační technologie.
Co je to administrativní?
Někdy se též označuje jako jednací či úřední. Je zaměřen především na fakta a na jejich sdělení. Autor ustupuje do pozadí a osobní vztah k adresátovi bývá zastřen. Požadavky na projev v administrativním stylu jsou především výstižnost, snadnost a rychlost vypracování a jednotnost.

Co dělá asistentka ředitele?

Asistent, asistentka

Pravá ruka manažera či ředitele. Domlouvá schůzky a má pod palcem šéfův diář. Organizuje porady a pořizuje z nich zápisy. Objednává kancelářské potřeby, kopíruje, tiskne podklady pro obchodní jednání.
Když to vezmeme v úvahu, co dělají asistentky?
Asistentka vyřizuje běžnou administrativní agendu pro vedoucí pracovníky. Obsluhuje kancelářskou techniku: kopírování, tisk i faxování. Na poradách a jednáních pořizuje zápisy. Zajišťuje objednávání a evidenci kancelářských potřeb.

Související článek

Kolik GB má Windows 11?

K dispozici jsou 4 gigabajty.

A další otázka, kam po obchodce?

Absolvent se uplatní na trhu práce především v ekonomické sféře jako ekonom, účetní, finanční referent, referent marketingu, asistent, sekretářka, obchodní zástupce, referent ve státní správě, bankovní a pojišťovací pracovník a v dalších ekonomicko-administrativních funkcích a pozicích.
Kolik bere výpravčí?
Výpravčí
Odborný směr:Doprava a logistika
Odborný podsměr:železniční a kolejová doprava a přeprava
Kvalifikační úroveň:Střední vzdělání s maturitní zkouškou; Střední vzdělání s výučním listem i maturitní zkouškou (NSP 4)
Platové rozmezí:31 000 Kč - 50 000 Kč

Jakou mám platovou tridu?

Platové třídy se přiřazují podle podle dosaženého vzdělání a složitosti a odpovědnosti práce. Aktuální požadavky na dosažené vzdělání pro platové třídy zaměstnanců ve veřejných službách a správě podle Nařízení vlády č. 341/2017 Sb.
...
Sdílet:
PC verze
HTML kódyRSS
2 další řádky
Kolik je 13 Platova trida?
Platové tabulky 2022 - Základní platová tabulka - tabulka č. 1
Platový stupeňPraxePlatová třída
1do 1 roku12 710
2do 2 let13 130
3do 4 let13 570
4do 6 let14 040

Jak se má chovat recepční?

Recepční se nesmí bát lidí, nemůže být plachý, musí umět mluvit, ale také naslouchat, udržovat konverzaci, být klidný. Musí mít v sobě kodex slušného chování a etikety.

By Oram Weyman

Similar articles

  • Kolik je 10mb s?

    Mnoho uživatelů se domnívá, že s rychlostí internetu 10 Mb/s mohou stáhnout skladbu o velikosti 10 MB za sekundu. Za ideálních podmínek bude stažení souboru trvat 8 sekund, ale ve skutečnosti bude 8krát pomalejší. Jinými slovy, 1 MB je 8 MB a 1 MB je 0,125 MB.

  • Kolik plati YouTube za 1000 zhlédnutí?

    Odměnu získáte až poté, co na svém kanálu a videích vyděláte alespoň 100 dolarů za reklamy. Kolik vydělají? Je to 0,06 až 0,09 dolaru za zhlédnutí, což odpovídá 3 až 5 dolarům za 1 000 zhlédnutí a až 5 000 dolarů za milion zhlédnutí.

  • Kolik je sleva na ISIC?

    Státem nařízená 50% sleva pro držitele průkazu ISIC do 26 let. Studenti do 26 let mohou získat 50% slevu z běžného jízdného, pokud mají průkaz ISIC. Sleva je neomezená a platí u všech dopravců v rámci České republiky.

  • Kolik stojí Discord?
  • Kolik vazi potápěčská vystroj?
  • Kolik FPS je dobré?
  • Kolik jádrový procesor?
  • Kolik je 50 uzlu?
Jak zachránit mládě myši? :: Co by měla umět asistentka?
Užitečné odkazy