Domovská stránka > C > Co By Měla Umět Asistentka?

Co by měla umět asistentka?

Dobrá asistentka musí být občas psychologem i diplomatem, musí být inteligentní, aby dokázala správně reagovat v nejrůznějších okamžicích. Měla by umět odhadnout náladu nadřízeného, obchodních partnerů či kolegů. Asistentku nemůže dělat žádná puťka, která se zalekne první nepříjemnosti.

Přečtěte si více

Související článek

Co musí umět vedoucí prodejny?

Dobrý šéf musí znát 7 věcí. Nebojte se dělat riskantní rozhodnutí. Buďte dva kroky napřed a věřte si.

Co musí umět sekretářka?

Takže, co by měla dobrá asistentka/sekretářka zvládat? Mezi její hlavní úkoly patří organizace vlastní práce a chodu kanceláře. Zvládání jednání a vyjednávání a to jak při osobním kontaktu, tak i po telefonu. Měla by zvládat pracovní zátěž a také i určitou míru stresu, která s touto prací souvisí.
Navíc, co se dělá v kancelari?
Administrativní pracovník (na úřadech se jim říká referent, referentka) zadává a přepisuje data do počítače, kontroluje přijaté dokumenty, vytváří rejstříky a jednodušší statistiky. Skoro veškerou práci mu někdo zadává – například office manažerka. Od referenta se čeká, že úkoly splní samostatně, správně a hlavně včas.

Můžete se také zeptat, co dělá administrativní pracovník?

Administrativní pracovník vede administrativní agendu, stará se o organizační, provozní a administrativní záležitosti. Organizuje a připravuje firemní jednání a zasedání, vede příslušnou dokumentaci a zajišťuje další věci, které jsou potřeba.
Jakou skolu musí mít sekretářka?
Většinou stačí střední vzdělání.

Související článek

Co musí umět projektový manažer?

Měl by umět rozdělovat úkoly správným lidem ve správný čas, přehledně, efektivně, kontrolovat jejich průběh, shromažďovat informace a správně je vyhodnocovat. Projektový manažer pomáhá členům svého týmu překonávat překážky. Musí umět chválit a odměňovat.

Můžete se také zeptat, jaký plat má sekretářka?

Pro profese Sekretáři (všeobecní) eviduje úřad práce 90 volných pracovních míst v 53 nabídkách práce firem, 4 nabídky jsou za týden. Průměrná mzda těchto volných míst se pohybuje od 21700 do 25000Kč.
Jak se stát dobrou recepční?
Recepční musí ovládat správnou mluvu, své emoce, z těch praktičtějších věcí od převlékání postelí až po opravu ovládačů k televizi. Zkrátka vše. A to doslova. Také být vstřícný, poctivý, ochotný a iniciativní.

Co dělají úředníci?

Úředník pracuje vždy podle jednoho konkrétního zaměření svého oboru, pod který spadá. Většinou zařizuje písemný styk občanů s úřadem nebo spolupracuje s jednotlivými odděleními v úřadu. Vyjadřuje stanoviska týkající se jeho oboru nebo vyřizuje a schvaluje žádosti občanů.
Když to vezmeme v úvahu, co vše zahrnuje administrativa?
Typické pracovní činnosti a pracovní náplň:

Péče o organizační, provozní a administrativní záležitosti. Vedení příslušné dokumentace (evidence písemností, archivace, skartace, spisová služba) Organizace a příprava firemních jednání a zasedání Práce na recepci nebo na sekretariátu firmy.

Navíc, jak resit spory v práci?

Jemná prosba o změnu chování či aktivitu kolegy obměkčí. Můžete začít otázkou, co naopak kolegům vadí na vaší osobě, čímž spustíte otevřenou diskusi. Pokusíte se najít společně řešení, jak problém vyřešit, ke spokojenosti obou stran.

By Cioffred Wahlenmaier

Similar articles

Kolik si vydělá administrativní pracovník? :: Jak se stát učitelkou ve škole?
Užitečné odkazy