Domovská stránka > J > Jak Se Odhlásit Ze Všech Zařízení?

Jak se Odhlásit ze všech zařízení?

Přejděte do účtu Google. Na navigačním panelu vlevo klikněte na Zabezpečení. Na panelu Vaše zařízení vyberte Spravovat zařízení. Odhlásit se.

Přečtěte si více

Související článek

Jak najit zarizeni podle IP adresy?

K tomuto účelu existují různé programy. Provádí se skenování sítě nebo internetu. Pokud zjistí, že v místní síti něco je, vytvoří seznam všech adres.

Můžete se také zeptat, jak zjistit poslední přihlášeni na facebooku?

V pravém horním rohu klikněte na "Možnosti" (malá šipka) V levém sloupci vyberte "Zabezpečení a přihlašování" V druhé kartě vidíte, na jakých jste kdy byli přihlášeni.
Jak vypnout aplikace?
V případě aplikací třetích stran, které nejde zastavit (pokud ji zastavíte, automaticky se restartuje), můžete zkusit v sekci Nastavení-Aplikace použít volbu Vynutit ukončení.

Když to vezmeme v úvahu, jak odstranit lidi z chatu?

U skupinových konverzací se dvěma a více lidmi historii smazat nelze.
  1. Spusťte aplikaci Chat nebo Gmail .
  2. Klepněte na Chat .
  3. Klepněte na jméno člověka.
  4. Nahoře klepněte na jméno člověka. Smazat konverzaci.
  5. Klepnutím na Smazat potvrďte.
Následně, jak na androidu vypnout aplikace?
Zavření jedné aplikace: Přejeďte prstem ze spodního okraje nahoru, podržte ho na obrazovce a potom ho zdvihněte. Přejeďte po aplikaci nahoru. Zavření všech aplikací: Přejeďte prstem ze spodního okraje nahoru, podržte ho na obrazovce a potom ho zdvihněte.

Související článek

Jak se odhlásit z emailu na iPhone?

V mobilním zařízení můžete otevřít aplikaci Gmail. Vaše profilová fotografie je v pravém horním rohu. Na tomto zařízení můžete spravovat účty. Odstranění ze zařízení.

Následně, jak se mám odhlásit?

Klepněte na účet, který chcete použít.
...
Možnosti odhlášení
  1. Otevřete na telefonu nebo tabletu s Androidem aplikaci Gmail .
  2. Vpravo nahoře klepněte na svou profilovou fotku.
  3. Klepněte na Spravovat účty v tomto zařízení.
  4. Vyberte svůj účet.
  5. Dole klepněte na Odebrat účet.
Když to vezmeme v úvahu, jak se dostat na facebook bez přihlášeni?
K Facebook účtu se můžete dostat přes jiný e-mail nebo jiné telefonní číslo, které máte u účtu nastavené. V počítači nebo mobilním telefonu, přes který jste se v minulosti přihlásili k Facebook účtu, přejděte na adresu facebook.com/login/identify a postupujte podle pokynů.

Kdo si prohlíží můj profil?

Nejbezpečnějším způsobem, jak zjistit, kdo vás na Facebooku sleduje, je podívat se přímo do zdrojového kódu vašeho profilu. Otevřete si vaši osobní stránku a pravým tlačítkem myši klikněte kamkoliv na šedý prostor mimo text. Zvolte možnost Zobrazit zdrojový kód stránky, ukáže se vám stránka plná čísel a písmen.
Jak se odhlásit z účtu na Twitteru?
Klikněte na ikonu Víc a pak v rozevírací nabídce klikněte na Nastavení a soukromí. Na kartě Váš účet klikněte na Deaktivovat účet. Přečtěte si informace o deaktivaci účtu a pak klikněte na Deaktivovat. Po zobrazení výzvy zadejte své heslo a pak kliknutím na tlačítko Deaktivovat účet potvrďte, že chcete pokračovat.

Navíc, kde se odhlásit z twitteru?

V aplikaci Twitter (Android) Klepněte na tlačítko Menu a zvolte možnost „Nastavení". Tím otevřete menu nastavení aplikace Twitter. Klepněte na účet, ze kterého se chcete odhlásit.

By Bakemeier Tellio

Similar articles

Jak odstranit z Messengeru účet? :: Jak se Odhlásit z aplikace Messenger?
Užitečné odkazy