Domovská stránka > J > Jak Naložit Jelení Maso?

Jak naložit jelení maso?

Základní mořidlo s octem

Postup:Nejprve nakrájíme zeleninu, kterou smícháme s vychladlým mořidlem , které mezitím připravíme svařením vody, octa a koření. Vše nalijeme na maso v kamenné nádobě. Maso zatížíme a necháme 2-4 dny odležet. Maso během naložení každý den překládáme.

Přečtěte si více

Související článek

Jak chutná kančí maso?

Obsah tuku a vůně masa starších exemplářů jsou nezajímavé. Nejlepší jsou středně těžké kusy. Maso divočáka má výraznou chuť a vůni.

Jak chutná Zvěřina?

Obecně lze říci, že maso zvěřiny chutná plněji, protože divoká zvířata mají více pohybu a živí se různými lesními plody, např. kaštany. Zvěřina je zajímavou obměnou jídelníčku, hodí se k podzimnímu vzduchu.
Jaké maso na jelení guláš?
Hlavní části zvěřiny, mluvíme-li o jelenovitých, s nimiž se může spotřebitel setkat, jsou v zásadě čtyři – jelení kostky (ořez), kýta, hřbet a plec. Nejlevnější jsou logicky „kostky", což jsou různé části jelení zvěře využívané například na guláš.

Můžete se také zeptat, jaké je mufloní maso?

Recepty z tohoto masa:

Jedná například o části krku, plecí, kližek, hrudí ale i kýty či hřbetu.
A další otázka, co obsahuje kančí maso?
Maso králů je jedinečným zdrojem důležitých živin

Obsahuje vyšší podíl nenasycených mastných kyselin. V tomto směru je na tom nejlépe bažantní. Kančí a zaječí maso obsahuje důležité aminokyseliny nezbytné pro tvorbu zdravých tkání, enzymů, hormonů a krve.

Jak se nakládá Zvěřina?

Odblaněnou a omytou zvěřinu protáhneme slaninou, osolíme a dáme do kameninové nebo porcelánové nádoby vyložené polovinou pokrájené kořenové zeleniny a cibule. Navrch dáme druhou polovinu připravené pokrájené zeleniny a cibule a zalijeme vychladlým mořidlem. Zatížíme a necháme podle počasí 2-4 dny odležet.
Jak naložit srnčí?
Srnčí maso naložíme předem - osolíme, prošpikujeme, svážeme a přidáme nakrájenou cibuli, mrkev, celer, nové koření, černý pepř, bobkový list a jalovec. Vše zalijeme červeným vínem a necháme dva dny odležet.

Jak naložit jelení hřbet?

Proto je nutné nechat jelení maso před úpravou odležet, případně naložit do mořidla. Dělí se na suché a mokré. Nahrubo rozdrtíme bobule jalovce a směsí potřeme osušenou zvěřinu. Vložíme do kameninové nádoby, zatížíme a v chladu uložíme na několik dní.
Co to je zvěřina?
Zvěřina je označení pro maso zvěře, které bylo uloveno ve volné přírodě. Může to být maso jak srstnaté, tak i pernaté zvěře. Jako zvěřina by se nemělo označovat maso divokých zvířat (zejména jelenů a daňků) chovaných na farmách.

Jak chutná daňčí maso?

Daněk evropský patří mezi nejstarší druhy divoké zvěře a v současné době se chová především na farmách. Jeho tmavé maso vyniká výraznou chutí i vůní a je velmi šťavnaté.

By Bucher Gochett

Jak chutná kančí maso? :: Jak si nabít iPhone bez nabíječky?
Užitečné odkazy