Domovská stránka > J > Jak Se Dostat Na Svůj Router?

Jak se dostat na svůj router?

Jak se přihlásit na wifi router? Údaje nutné pro přihlášení do administrace získáte na spodní straně WiFi routeru. Pro přístup k nastavení se nejčastěji používá adresa 192.168.1.1, kterou stačí zadat do webového prohlížeče. Někteří výrobci ale používají i slovní spojení (například router.asus.com).

Přečtěte si více

Související článek

Jak se dostat do stareho telefonu?

Pokud se přihlásíte ke svému účtu ve webovém prohlížeči na jakémkoli počítači nebo zařízení, budete moci používat správce zařízení. Po výběru zařízení z nabídky počkejte, až bude nalezeno jeho umístění.

Jak se dostat do nastaveni routeru?

Nastavení proveďte pomocí prohlížeče

Samotné nastavení routeru se provádí pomocí webového prohlížeče, do kterého stačí zadat správnou adresu. Pravděpodobně to bude 192.168.0.1 nebo 192.168.1.1, určitě jí ale naleznete v manuálu nebo nalepenou na samotném routeru stejně jako přihlašovací údaje.
Někdo se také může ptát, jak se připojit na router?
Připojení k routeru přes WiFi

Spusťte v počítači, nebo mobilu webový prohlížeč (Chrome, Firefox, Edge,...) a do adresního řádku zadejte 192.168.0.1 a potvrďte. Budete vyzváni k vytvoření hesla pro přístup do routeru.

Jak se dostat do nastavení routeru bez hesla?

Pokud se do routeru nejste schopni připojit bezdrátově, jelikož neznáte heslo do WiFi sítě, pak se s ním spojte kabelem. V tomto případě využijte LAN (nikoli WAN) konektor. Je-li v routeru zapnutá funkce DHCP (což bývá standardně), pak bude postup popsaný výše určitě fungovat.
Lidé se také ptají, jak zjistit wan ip adresu?
Klávesovou zkratkou Win + R vyvoláte aplikaci Spustit, potom do okna Otevřít vypíšete příkaz cmd. Následně do příkazového řádku zadáte pro zobrazení konfigurace příkaz ipconfig/all a uvidíte údaje, mezi nimiž vás bude zajímat řádek Default Gateway (výchozí brána). Tady je totiž vypsána IP adresa vašeho routeru.

Související článek

Jak se dostat do Windows 8 když jsem zapomněl heslo?

Chcete-li se nabourat do účtu a odstranit heslo, musíte použít možnost Vymazat. Při spuštění systému Windows nemusíte zadávat heslo k účtu a můžete si nastavit nové v Ovládacích panelech nebo v novém rozhraní Windows 8UI.

Jak se dostat do routeru přes telefon?

Nezapomeňte, že mobil musí být připojen na WiFi routeru. – spustíte aplikaci a vpravo nahoře ťuknete na 3 tečky ( ) – tam si již budete moci změnit nastavení jak SSID (název sítě), tak i heslo k síti, IP adresy atd.
Jak se dostat do routeru ZTE?
Přihlášení do modemu

Pomocí ethernetového (síťového) kabelu propojte modem se svým počítačem. Jeden konec zapojte v modemu do výstupu „LAN1", „LAN3" nebo „LAN4" a druhý do „LAN" svého počítače. Do internetového vyhledávače zadejte adresu http://10.0.0.138/. Zobrazí se vám okno pro přihlášení do konfigurace modemu.

Pokud jde o toto, jak se připojit k routeru asus?

Použijte ethernetový kabel a připojte LAN port routeru k LAN portu vašeho počítače.
  1. Zadejte IP adresu routeru do prohlížeče ve vašem zařízení.
  2. Na stránce pro přihlášení zadejte uživatelské jméno a heslo vašeho routeru (Výchozí uživatelské jméno a heslo: admin/admin)
Když to vezmeme v úvahu, jak se připojit k routeru tp link?
Jak nastavit router TP link (TP-LINK)

Spustíme webový prohlížeč a do adresního řádku zadáme IP adresu směrovače, chcete-li routeru (výchozí je 192.168.1.1). Potom stiskneme enter. Na přihlašovací stránce, která na nás vyskočila zadáme přihlašovací jméno a heslo. Vždy u připájení routerů se jedná o ,,admin".

Jak se připojit k routeru přes wifi?

Jeden z routerů zvolíte jako HLAVNÍ (primární) a druhý bude sloužit jako sekundární. U primárního routeru provedete nastavení tak, jako kdyby byl určen k běžnému vysílání Wi-Fi signálu. Připojte ho k modemu a k počítači pomocí síťového kabelu. Odpojíte ho až po dokončení procesu nastavení bezdrátové sítě.

By Halle

Similar articles

Jak propojit wifi router? :: Jak funguje iCloud na Windows?
Užitečné odkazy