Domovská stránka > J > Jak Funguje Icloud Na Windows?

Jak funguje iCloud na Windows?

Funkce, které jsou pro iCloud na Windows dostupné

Můžete stahovat a sdílet fotografie, zobrazovat soubory a složky na iCloud Drivu, stejně jako spravovat úložiště iCloudu. Některé funkce iCloudu však mají minimální systémové požadavky, přičemž jeho funkce se v různých oblastech mohou lišit.

Přečtěte si více

Související článek

Jakou zvolit verzi Windows 32 bit nebo 64 bit?

Klikněte na tlačítko Start a poté na počítač a vlastnosti. V okně s informacemi o systému se zobrazí verze operačního systému.

Co vše se Zalohuje na iTunes?

Zálohování spočívá ve zkopírování některých souborů a položek nastavení z iPhonu, iPadu nebo iPodu touch do počítače. Zálohování je jedním z nejlepších způsobů, jak se postarat o to, abyste při poškození nebo ztrátě zařízení nepřišli o data.
Jak zrušit iCloud drive?
První co musíte udělat je jít do Nastavení/Settings a tam kliknout nahoře vlevo na vaše Apple ID a poté na iCloud. Abyste se zbavili iCloudu, tak musíte vypnout používání iCloudu postupně pro všechny uvedené aplikace. Včetně samostatného iCloud Drive. Skutečně vás čeká klikání/vypínání každé jednotlivé.

Pokud jde o toto, jak koupit uloziste iphone?

Přejděte do Nastavení > [vaše jméno] > iCloud > Spravovat úložiště nebo Úložiště na iCloudu. Klepněte na Přikoupit úložiště nebo na Změnit tarif úložiště. Vyberte tarif a postupujte podle pokynů na obrazovce.
A další otázka, jak dostat fotky z icloudu?
Totiž: aby iTunes vůbec vaše fotky viděly, je třeba zvládnout magii nastavení celého iCloudu – každopádně zkuste vypnout a zapnout v iPhonu nastavení šoupátko "Fotky na ICloudu" a zároveň si hrát s nastavením Optimalizovat úložiště iPhonu a Stáhnout a nechat původní fotky (viz též dál).

Související článek

Kolik GB má Windows 11?

K dispozici jsou 4 gigabajty.

Jak funguje záloha na iCloud?

V zásadě totiž nemusíte na nic myslet, nic nastavovat, stačí jenom dodržovat základní pravidlo. Tím je připojení ke stabilní Wi-Fi a naše rada pak mít telefon na nabíječce. Nejčastěji probíhá záloha ve večerních hodinách kdy spíte a máte telefon na nabíječce.
Následně, jak nahrat vsechny fotky na icloud?
Pomocí webu iCloud.com můžete z počítače nahrávat obrázky ve formátu JPEG.
  1. Ve Fotkách na webu iCloud.com klikněte na .
  2. Vyberte fotky, které chcete ze svého počítače přidat, a postupujte podle pokynů na obrazovce.

A jak nahrat fotky z iphone na icloud?

Na iPhonu, iPadu nebo iPodu touch
  1. Přejděte do Nastavení > [vaše jméno].
  2. Klepněte na iCloud.
  3. Klepněte na Fotky a zapněte Fotky na iCloudu.
Jak dostat video do iPhone?
V iTunes vyberte aplikaci ze seznamu v části Sdílení souborů. Přetažením ze složky nebo okna do seznamu Dokumenty zkopírujte soubory do zařízení. Nebo můžete v iTunes v seznamu Dokumenty kliknout na Přidat, pak najít soubory, které chcete z počítače zkopírovat, a nakonec kliknout na Přidat.

Jak zjistit kde jsem se pohyboval iPhone?

Jak zobrazit informace o vaší poloze

V Nastavení tedy otevřeme kolonku Soukromí. Zde rozklikneme hned první možnost, a to Polohové služby. Nyní sjedeme dolů, kde klikneme na možnost Systémové služby. Po rozkliknutí tohoto menu opět sjedeme dolů a klikneme na možnost Významná místa.

By Lambert Leffler

Similar articles

Jak se dostat na svůj router? :: Jak se přihlásit na Instagram?
Užitečné odkazy