Domovská stránka > J > Jak Rozdělit Soubor Na Více Částí?

Jak rozdělit soubor na více částí?

Zvolte Uspořádat stránky > Rozdělit. Vyberte, jak chcete rozdělit jeden nebo více souborů. Pojmenujte soubor a uložte ho: Klikněte na Možnosti výstupu a vyberte, kam chcete uložit rozdělený soubor, jak se má jmenovat a jak se má rozdělit. Rozdělte PDF: Klikněte na tlačítko OK a pak klikněte na tlačítko Rozdělit.

Přečtěte si více

Související článek

Co je to RAW soubor?

Nejkvalitnější obrazová data mohou být podporována poloprofesionálními a profesionálními fotoaparáty. Tyto snímky lze podrobně upravovat pomocí speciálního softwaru a ovlivňovat jejich vzhled úpravou ostrosti, sytosti barev nebo kontrastu, aniž by byla ohrožena výsledná kvalita.

Jak rozdělit ISO soubor na dva?

Vem ISO soubor, rozbal ho pomocí 7Zip na jednotlivé soubory a adresáře. A pomocí třeba DeepBurner vytvoř dva nové ISO soubory, a nebo ani nemusíš ISO vytvářet, rovnou je vypal. Vše je k dispozici jako free programy.
A jak rozzipovat soubor?
Klikněte pravým tlačítkem na soubor, který chcete zazipovat, a pak vyberte Odeslat > Komprimovaná složka (metoda ZIP). Otevřete Průzkumník souborů a najděte komprimovanou složku. Pokud chcete rozzipovat celou složku, klikněte na ni pravým tlačítkem, vyberte Extrahovat vše a pak postupujte podle pokynů.

Pokud jde o toto, jak rozdělit mp4 soubor?

1. MiniTool MovieMaker. MiniTool MovieMaker je snadno použitelný, ale bezplatný software pro střih videa, stejně jako software pro rozdělení videa pro PC. S tímto zdarma video editor bez vodoznaku , můžete rozdělit video nebo je snadno kombinovat.
Jak rozdělit dlouhé video?
Jak to funguje
  1. 01. Importovat soubory. Klikněte pro nahrání video souboru.
  2. 02. Přesně rozdělit videa. Spusťte video a klipy uložte kliknutím na tlačítko „Zahájit rozdělení"
  3. 03. Uložit video. Klikněte na "Exportovat vše" pro uložení všech klipů

Související článek

Jak otevřít APK soubor?

Když chcete nainstalovat něco mimo Obchod Play, všimnete si pouze souborů APK. Je to podobné jako u souborů pro počítač se systémem Windows. Po stažení aplikace je k dispozici soubor s příponou. Můžete s ním pracovat pomocí aplikace.

Jak rozdělit soubor ve Winraru?

Je potřeba mít nainstalovaný program WinRAR (Stáhnout). Po zvolení možnosti se nám zobrazí okénko, kde máme zobrazené základní vlastnosti archivu. V tomto okénku si zvolíme název, který napíšeme do položky Jméno archivu, poté si zvolíme formát archivu RAR (u formátu ZIP, nelze soubory rozdělit).
Jak zkrátit PDF?
Otázky a odpovědi
  1. Použijte okénko výběru souborů ve vrchní části stránky a vyberte PDF soubor, který chcete rozdělit.
  2. Změňte nastavení aplikace podle toho, jak chcete rozdělit PDF soubor.
  3. Začněte proces rozdělování stisknutím odpovídajícího tlačítka.
  4. Stiskněte tlačítko "Stáhnout" pro uložení výsledků do počítače.

Pokud jde o toto, jak rozdělit avi soubor?

AVI Splitter 1.13

AVI Splitter je nástroj pro rozdělení velkých videí ve formátu AVI do několika menších AVI souborů bez ztráty kvality obrazu a zvuku. Rozdělení velkých AVI souborů je velmi rychlé.
Jak se Odzipuje soubor?
Jak odzipovat soubor ve Windows

Zazipovaný soubor v průzkumníku jednoduše otevřete a poté v horní liště klikněte na tlačítko Rozbalit vše.

A jak převést soubor do zip?

Vyhledejte soubor nebo složku, které chcete komprimovat. Stiskněte a podržte soubor nebo složku (nebo na ně klikněte pravým tlačítkem myši), přejděte na Odeslat a vyberte Komprimovaná složka (metoda ZIP). Ve stejném umístění se vytvoří nová složka zip se stejným názvem.

By Brazee Klopfer

Similar articles

Jak udělat RAR soubor? :: Jak vytvořit složku na heslo?
Užitečné odkazy