Domovská stránka > J > Jak Vytvořit Složku Na Heslo?

Jak vytvořit složku na heslo?

Dostanete se k tomu snadno, ve Vlastnostech souboru/složky přejdete na Rozšíření a tam si vyberete, že chcete zašifrovat (Obecné -> Atributy a zde Upřesnit -> Šifrovat obsah a zabezpečit tak data).

Přečtěte si více

Související článek

Jak se dostat do Windows 8 když jsem zapomněl heslo?

Chcete-li se nabourat do účtu a odstranit heslo, musíte použít možnost Vymazat. Při spuštění systému Windows nemusíte zadávat heslo k účtu a můžete si nastavit nové v Ovládacích panelech nebo v novém rozhraní Windows 8UI.

A jak se otevírá soubor?

Zobrazení souboru
  1. Přejděte na adresu drive.google.com.
  2. Pomocí svého uživatelského jména a hesla se přihlaste k účtu Google.
  3. Dvakrát klikněte na soubor.
  4. Pokud otevíráte dokument, tabulku, prezentaci, formulář nebo nákres Google, otevře se v příslušné aplikaci.
Někdo se také může ptát, jak otevřít zip na iphone?
Jak otevřít soubor ZIP na iPhonu nebo iPodu touch
  1. Otevřete aplikaci Soubory a vyhledejte soubor ZIP, který chcete rozbalit.
  2. Klepněte na soubor ZIP.
  3. Vytvoří se složka obsahující rozbalené soubory. Chcete-li změnit název složky, stiskněte ji a podržte a pak klepněte na Přejmenovat.
  4. Klepnutím otevřete složku.

Jak otevřít soubor ve formátů RAR?

Ve Windows to půjde pokud si pořídíte nějaký další software – nejrozšířenější je WinZIP (umí řadu dalších formátů, takže i RAR) nebo přímo to co podporuje RAR, tedy asi nejlépe WinRAR. Pracovat s RAR soubory umí i populární 7-Zip. V Microsoft Store je případně RAR Opener.
Jak zmenšit velikost souboru do emailu?
Klikněte pravým tlačítkem myši na vybraný soubor, přejděte na Odeslat a klikněte na Příjemce e-mailu. Zobrazí se dialogové okno Odeslat obrázky e-mailem. Klikněte na Zmenšit všechny obrázky a potom na OK.

Související článek

Jak zjistit heslo z cookies?

Potřebujete vědět, zda jsou hesla pro danou webovou stránku uložena v prohlížeči, nebo zda webová stránka ukládá soubory cookie za vás. Příkaz Nástroje | Možnosti slouží ke zjištění potřebných informací pro všechny webové stránky.

Jak zmenšit soubor PDF do emailu?

Návod: Jak komprimovat dokumenty v PDFtodo:
  1. Otevřeme web a zvolíme „Compress PDF".
  2. Vybereme patřičné PDF soubory a klikneme opětovně na „Compress PDF".
  3. Vybereme kvalitu.
  4. Poté opětovně vybereme „Compress PDF" a máme hotovo.
  5. Klikneme na vzniklý odkaz a PDF soubor si stáhneme.
Co je to ZIP soubor?
ZIP je populární, všeobecně rozšířený souborový formát pro kompresi a archivaci dat. ZIP soubor vytvořený kompresí obsahuje jeden či více komprimovaných souborů, což ve výsledku pomůže zredukovat velikost uložených dat.

Lidé se také ptají, jak zamknout soubor?

Vyberte Soubor > Informace. Vyberte pole Zamknout sešit a zvolte Šifrovat pomocí hesla. Zadejte heslo do pole Heslo a pak vyberte OK. Potvrďte heslo do pole Znovu zadat heslo a pak vyberte OK.
Jak Šifrovat soubory?
Klikněte pravým tlačítkem na soubor nebo složku (nebo je stiskněte a podržte) a vyberte Vlastnosti. Vyberte tlačítko Upřesnit a zaškrtněte políčko Šifrovat obsah a zabezpečit tak data. Výběrem tlačítka OK zavřete dialogové okno Upřesnit atributy, vyberte Použít a pak vyberte OK.

A další otázka, jak si zaheslovat počítač?

Stačí stisknout tlačítko Windows a do řádku napsat Uživatelské účty. Klikněte na nabídnutý odkaz a budete přesměrována přímo do nastavení účtu. Zde si můžete změnit/vytvořit heslo pro vlastní účet. Po uložení pak stačí stisknout kombinaci kláves Win + L a dojde k automatickému zamčení PC.

By Wini

Similar articles

Jak rozdělit soubor na více částí? :: Jak zamknout RAR soubor?
Užitečné odkazy