Domovská stránka > J > Jak Otevrit Prilohu Zip?

Jak otevrit Prilohu zip?

Abyste jej mohli otevřít, klikněte na něj v průzkumníkovi pravým tlačítkem myši a klikněte na Extrahovat vše. Vyberte cílovou složku, abyste mohli rozbalit komprimované soubory či adresář a dále klikněte na Extrahovat. Soubory se „rozbalí“ na pevný disk na požadované místo.

Přečtěte si více

Související článek

Jak otevřít APK soubor?

Když chcete nainstalovat něco mimo Obchod Play, všimnete si pouze souborů APK. Je to podobné jako u souborů pro počítač se systémem Windows. Po stažení aplikace je k dispozici soubor s příponou. Můžete s ním pracovat pomocí aplikace.

Jak Zaheslovat soubor ve Windows 10?

Jak skrýt složku ve Windows 10

Otevřete průzkumník Windows, vyberte soubor nebo složku, které chcete ukrýt, a klikněte na něj pravým tlačítkem myši. Z vybrané nabídky zvolte poslední možnost Vlastnosti. V otevřeném okně v kategorii Atributy zaškrtněte pole Skrytý a potvrďte nastavení tlačítkem Použít.
Jak rozdělit soubor ve Winraru?
Je potřeba mít nainstalovaný program WinRAR (Stáhnout). Po zvolení možnosti se nám zobrazí okénko, kde máme zobrazené základní vlastnosti archivu. V tomto okénku si zvolíme název, který napíšeme do položky Jméno archivu, poté si zvolíme formát archivu RAR (u formátu ZIP, nelze soubory rozdělit).

Můžete se také zeptat, jak rozdělit soubor na více částí?

Zvolte Uspořádat stránky > Rozdělit. Vyberte, jak chcete rozdělit jeden nebo více souborů. Pojmenujte soubor a uložte ho: Klikněte na Možnosti výstupu a vyberte, kam chcete uložit rozdělený soubor, jak se má jmenovat a jak se má rozdělit.
Jak převést RAR na pdf?
Jak převést RAR k PDF
  1. Otevřete naši bezplatnou webovou stránku pro převod RAR k PDF.
  2. Kliknutím do oblasti přetažení souboru nahrajte soubor RAR nebo přetáhněte soubor RAR něj.
  3. Klikněte na tlačítko Převést.
  4. Odkaz na stahování souborů výsledků bude k dispozici okamžitě po převodu.

Související článek

Jak otevřít soubor ve formátu XML?

Doporučujeme používat stabilní a výkonný textový editor. Standardní poznámkový blok by měl stačit. Pro zkušenější uživatele je možné použít jEdit. Lze použít i textové editory.

Jak funguje RAR?

RAR je program pro archivaci souborů. To znamená, že umožnuje více souborů sbalit do jednoho balíku (archivu). Kromě toho, že pak můžeme s těmito soubory manipulovat jako s jedním objektem, poskytují archivační programy další výhody: data se mohou 'zmáčknout', aby nezabírala tolik místa.
Jak otevřít RAR soubor bez instalace?
UnRar se zde ovládá v prostředí Příkazového řádku. Není potřeba žádná instalace, stačí pouze rozbalit stažený soubor. Poté spusťte Příkazový řádek a nastavte cestu na danou složku s rozbaleným nástrojem. Napsáním příkazu unrar se zobrazí nápověda k programu.

Když to vezmeme v úvahu, jak otevřít zip v emailu?

Rozbalení souborů
  1. V zařízení Android otevřete aplikaci Files by Google .
  2. Dole klepněte na Procházet .
  3. Přejděte do složky, která obsahuje soubor ZIP k rozbalení.
  4. Vyberte soubor ZIP.
  5. Zobrazí se vyskakovací okno s obsahem daného souboru.
  6. Klepněte na Rozbalit.
  7. Zobrazí se náhled rozbalovaných souborů.
  8. Klepněte na Hotovo.
Jak zmenšit velikost souborů ZIP?
1. Soubory lze komprimovat i pomocí vestavěného nástroje přímo ve Windows. Stačí kliknout pravým tlačítkem myši na soubor, zvolit „Odeslat" a následně vybrat možnost „Komprimovaná složka (Metoda ZIP)".

Navíc, co je slovo extrahovat?

Z latiny - extrahovat znamená získat z něčeho výtažek. Tento výraz se používá zejména ve farmacii a kosmetice. Na obalech různých přípravků se můžeme často dočíst, že obsahují výtažek čili extrakt např. z nějaké léčivé byliny.

By Sidney

Similar articles

  • Jak otevřít soubor MKV?

    Představujeme bezplatný, ale výkonný přehrávač videa, který vám umožní snadno prohlížet video soubory MKV bez nutnosti instalace dalších přehrávačů médií.

  • Jak otevřít DVD?

    Stisknutím tlačítka na jednotce otevřete jednotku CD/DVD. Pokud se disk neotevře stisknutím tlačítka na disku nebo tlačítko na disku není k dispozici, můžete se pokusit disk otevřít pomocí systému Windows. K odstranění zásobníku lze použít jednoduché metody v Průzkumníku souborů.

  • Jak otevřít RAW v GIMP?

    Stačí dvakrát kliknout na obrázek a otevře se editorRAW a GIMP současně, přičemž tým GIMPu v současné době pracuje na bezproblémové úpravě obrázků RAW.

  • V čem otevřít soubor RTF?

    Textové dokumenty lze vytvářet, otevírat, prohlížet, upravovat nebo měnit pomocí oblíbených aplikací pro zpracování textu pro počítače Mac i Microsoft Windows. Mezi programy pro zpracování textu patří Microsoft Word pro Windows a Microsoft Word pro Mac.

  • Jak otevřít ZIP soubor?
  • Jak otevřít FTP server?
  • Jak otevřít MP3?
  • Jak otevřít soubor MPG?
Jak otevřít soubor RAR zdarma? :: Jak komprimovat složky?
Užitečné odkazy