Domovská stránka > J > Jak Komprimovat Složky?

Jak komprimovat složky?

Vyhledejte soubor nebo složku, které chcete komprimovat. Stiskněte a podržte soubor nebo složku (nebo na ně klikněte pravým tlačítkem myši), přejděte na Odeslat a vyberte Komprimovaná složka (metoda ZIP). Ve stejném umístění se vytvoří nová složka zip se stejným názvem.

Přečtěte si více

Související článek

Jak synchronizovat složky?

Vedle tlačítka synchronizace klikněte na zelenou ikonu ozubeného kola. V části Kategorie na pravé straně můžete předem vybrat akci. Stisknutím tlačítka synchronizace spustíte synchronizaci souborů.

Jak Zazipovat PDF s heslem?

Jedním z možných řešení je použití programu 7-Zip, který se po instalaci integruje do Průzkumíka. Na souboru (případně složce), který se má komprimovat („zazipovat"), klikněte pravým tlačítkem myši, zvolte 7-Zip a následně Přidat do archivu... Formát archivu nastavte na zip.
Jak zamknout RAR soubor?
Z příkazového řádku zadáte heslo přepínačem -p[heslo], v grafickém rozhraní WinRARu můžete buď stisknout Ctrl+P, zvolit příkaz "Nastavit standardní heslo" z nabídky Soubor nebo kliknout na malou ikonku klíče v levém spodním rohu okna WinRARu.

Jak Zaheslovat 7-ZIP?

Pokud chcete v programu 7-zip zašifrovat soubory v archivu, pak v dialogovém okně Přidat do archivu zadejte heslo a vyberte jako metodu šifrování AES-256. Tyto volby se nachází ve spodním pravém rohu dialogového okna.
Jak vytvořit archivní soubor?
Nový archiv vytvoříte pomocí aplikace Správa archivů v následujících krocích:
  1. Vyberte Správa archivů ▸ Nový archiv.
  2. Pojmenujte svůj nový soubor archivu a vyberte umístění, kam se má uložit.
  3. Zmáčknutím tlačítka + na nástrojové liště přidejte požadované soubory a složky.
  4. Až dokončíte přidávání souborů, je archiv připraven.

Související článek

Jak změnit ikonu složky Windows 10?

Chcete-li změnit ikonu aplikace na ploše, musíte vytvořit složku nebo mít odkaz na zástupce. Přejděte do této složky a klikněte na kartu Vlastnosti. Tlačítko Změnit ikonu se nachází v dolní části. Můžete si vybrat z velké nabídky ikon.

Lidé se také ptají, jak otevřít zip soubor zdarma?

WinRAR 6.10 beta

WinRAR patří mezi nejpopulárnější programy sloužící ke kompresi dat. Přízeň miliónů uživatelů si WinRAR získal zejména díky jednomu z nejlepších kompresních poměrů, vaše data zabalí do archivu s co nejmenší možnou velikostí v co nejkratším čase.
Co je to RAR soubor?
RAR je proprietární bezeztrátový kompresní algoritmus, souborový formát a zároveň název komerčního programu pro MS-DOS, jenž byl pro komprimaci, resp. archivaci, souborů tímto algoritmem původně – v roce 1993 – vyvinut.

Jak nastavit heslo na soubor?

Ochrana dokumentu heslem
  1. Přejděte na Informace o > >Zamknout dokument > Zašifrovat heslem.
  2. Zadejte heslo a pak ho znovu zadejte, abyste ho potvrdili.
  3. Uložte soubor, abyste se ujistili, že se heslo projeví.
A další otázka, jak zamknout soubor?
Vyberte Soubor > Informace. Vyberte pole Zamknout sešit a zvolte Šifrovat pomocí hesla. Zadejte heslo do pole Heslo a pak vyberte OK. Potvrďte heslo do pole Znovu zadat heslo a pak vyberte OK.

Můžete se také zeptat, jak zaheslovat disk v pc?

V závislosti na výrobci počítače je pak třeba stisknout určitou klávesu (nejčastěji F10, F2, Esc, Del), která otevře nastavení (setup), kde se heslo pevného disku zadá. Výhodou je, že zámek je přímo na disku a není závislý na operačním systému počítače. Šifrování celého disku je jedinou skutečně bezpečnou možností.

By Sage Laurey

Similar articles

Jak otevrit Prilohu zip? :: Co je to RAR soubor?
Užitečné odkazy