Domovská stránka > J > Jak Si Restartovat Mac?

Jak si restartovat Mac?

Metoda 1: Klikněte na Ikona Apple a poté vyberte Restartujte restartujte MacBook Pro. Metoda 2: Na druhou stranu můžete také stisknout a podržet Příkaz a poté stiskněte tlačítko napájení. Když se zobrazí dialogové okno vypnutí systému, musíte kliknout Restartujte restartujte Mac.

Přečtěte si více

Související článek

Jak restartovat počítač?

Přejděte na tlačítko Start a vyberte tlačítko napájení.

Lidé se také ptají, jak resetovat macbook pro?

Zapněte Mac a ihned současně stiskněte a podržte tyto čtyři klávesy: Option, Command, P a R. Po přibližně 20 sekundách klávesy pusťte. Tím se z paměti vymažou uživatelská nastavení a obnoví se určité bezpečnostní funkce, které mohly být změněny. Přečtěte si více informací o resetování paměti NVRAM.
Následně, jak obnovit macos?
Obnovení macOS a souborů

Zapněte Mac a pak ihned stiskněte a podržte klávesy Command (⌘)-R, aby se spustil v režimu Zotavení macOS. Až uvidíte logo Apple nebo otáčející se zeměkouli, můžete klávesy uvolnit. Až se zobrazí okno Utility macOS, zvolte možnost obnovení ze zálohy Time Machine.

Navíc, jak smazat macbook air m1?

Toho docílíte tak, že se v režimu Zotavení macOS přesunete do Diskové utility, kde poté vlevo nahoře klepněte na Zobrazení, a pak na Zobrazit všechna zařízení. Nakonec vlevo vyberte váš disk, a poté v horní nástrojové liště klepněte na Smazat.
Co delat kdyz mi nejde zapnout Macbook?
Když se Mac nezapíná
  1. Ujistěte se, že je váš Mac zapojený ke zdroji napájení.
  2. Podržte na Macu tlačítko napájení zhruba na 10 sekund a pak ho uvolněte.
  3. Pokud na Macu nepozorujete žádnou změnu, normálně stiskněte a uvolněte tlačítko napájení.

Související článek

Co delat kdyz nejde restartovat iPhone?

Stiskněte a okamžitě uvolněte tlačítko zvýšení hlasitosti, poté stiskněte a okamžitě uvolněte tlačítko snížení hlasitosti a poté stiskněte a podržte boční tlačítko. Jakmile se zobrazí logo Apple, tlačítko uvolněte.

Jak restartovat MacBook pomocí klávesnice?

Control-Tlačítko napájení* nebo Control-Vysunutí média : Zobrazí dialogové okno s dotazem, zda chcete počítač restartovat, uspat nebo vypnout. Control-Command-Tlačítko napájení:* Vynuceně Mac restartuje bez výzvy k uložení otevřených a neuložených dokumentů.
Jak vynutit ukončení programu Mac?
Stiskněte současně tyto tři klávesy: Alt, Command a Esc. Nebo v nabídce Apple () v pravém horním rohu obrazovky zvolte Vynutit ukončení. (To je zhruba jako stisknutí Ctrl-Alt-Del na PC.)

Jak spustit Mac?

Pokud máte MacBook Pro s Touch ID, slouží tlačítko Touch ID zároveň i jako tlačítko napájení. Následně pusťte všechny klávesy a opět stiskněte tlačítko napájení, kterým MacBook zapnete. Počítače Mac stačí udržovat v režimu spánku.
Jak restartovat SMC?
SMC
  1. Vypněte počítač.
  2. Na levé straně klávesnice stiskněte a podržte klávesy Shift, Control a Option a současně podržte tlačítko napájení.
  3. Po 10 sekundách uvolněte všechny klávesy.
  4. Zapněte MacBook.

Někdo se také může ptát, jak odblokovat mac?

Klikněte na možnost resetování pomocí Apple ID a postupujte takto:
  1. Když se Mac restartuje, přejděte na další část, „Když vidíte možnost restartování a zobrazení možností hesla. "
  2. Pokud se Mac nerestartuje, ale ihned požádá o vaše přihlašovací údaje Apple ID, zadejte je a klikněte na Resetovat heslo.

By Bobseine Esannason

Similar articles

Co je to reboot? :: Jak obnovit tovární nastavení Lenovo?
Užitečné odkazy