Domovská stránka > J > Jak Restartovat Macbook Air?

Jak restartovat Macbook Air?

Kdekoliv v rámci operačního systému macOS klepněte v levém horním rohu na ikonu . Jakmile tak učiníte, tak se zobrazí rozbalovací menu, ve kterém klepněte na možnost Restartovat… Zobrazí se malé okno, ve kterém už jen stačí klepnout na tlačítko Restartovat.

Přečtěte si více

Související článek

Jak restartovat počítač?

Přejděte na tlačítko Start a vyberte tlačítko napájení.

Navíc, jak vymazat macbook air m1?

Toho docílíte tak, že se v režimu Zotavení macOS přesunete do Diskové utility, kde poté vlevo nahoře klepněte na Zobrazení, a pak na Zobrazit všechna zařízení. Nakonec vlevo vyberte váš disk, a poté v horní nástrojové liště klepněte na Smazat.
A další otázka, co delat kdyz mi nejde zapnout macbook?
Když se Mac nezapíná
  1. Ujistěte se, že je váš Mac zapojený ke zdroji napájení.
  2. Podržte na Macu tlačítko napájení zhruba na 10 sekund a pak ho uvolněte.
  3. Pokud na Macu nepozorujete žádnou změnu, normálně stiskněte a uvolněte tlačítko napájení.

Jak odhlásit Macbook?

Pokud používáte macOS Catalina nebo novější, vyberte nabídku Apple  > Předvolby systému a klikněte na Apple ID. Na bočním panelu vyberte Přehled a klikněte na Odhlásit se. Pokud používáte starší verzi macOS, vyberte nabídku Apple  > Předvolby systému, klikněte na iCloud a poté na Odhlásit se.
Jak na tvrdo restartovat Macbook?
Ať už je obrazovka zamrzlá nebo jen zapnutá, prostě stiskněte a podržte tlačítko Touch ID umístěný napravo od dotykové lišty, dokud obrazovka nezčerná. Toto tlačítko je také vypínačem na vašem Macu. Počkejte několik sekund a znovu stiskněte a podržte vypínač, dokud se na obrazovce nezobrazí logo Apple.

Související článek

Co je MacBook Air?

Apple MacBook Air 13 Grey MGN63ZE/A je stylový notebook s 33,8cm (13,3) displejem.

Jak restartovat Macbook pomocí klávesnice?

Control-Tlačítko napájení* nebo Control-Vysunutí média : Zobrazí dialogové okno s dotazem, zda chcete počítač restartovat, uspat nebo vypnout. Control-Command-Tlačítko napájení:* Vynuceně Mac restartuje bez výzvy k uložení otevřených a neuložených dokumentů.
Když to vezmeme v úvahu, jak vyčistit disk macbook air?
Při čištění obrazovky MacBooku, MacBooku Pro nebo MacBooku Air nejdřív počítač vypněte a odpojte napájecí adaptér. Navlhčete čistou vodou měkký hadřík, který nepouští vlákna, a obrazovku počítače jím vyčistěte. Před čištěním těžko odstranitelných šmouh můžete hadřík navlhčit 70% roztokem izopropylalkoholu (IPA).

A další otázka, jak formátovat mac?

Během restartování Macu podržte stisknuté klávesy Cmd a R, dokud se nezobrazí okno Utility macOS. Vyberte volbu Disková utilita a klikněte na Pokračovat. Vlevo vyberte startovací disk a klikněte na Smazat. Následně klikněte na místní nabídku Formát, vyberte Mac OS rozšířený, zadejte název a klikněte na Smazat.
Jak Odhlasit Macbook z iCloudu?
Odhlášení na Macu
  1. Zvolte nabídku Apple  > Předvolby systému.
  2. Klikněte na Apple ID a pak na Přehled.
  3. Klikněte na Odhlásit se.
  4. Pokud před odhlášením chcete na Macu zachovat kopii svých dat z iCloudu, zaškrtněte příslušná políčka.
  5. Pokud chcete na Macu zachovat kopii hesel v Safari, klikněte na možnost Ponechat na Macu.

Jak spustit Mac?

Podržením kláves Alt-Command-R nebo Shift-Alt-Command-R můžete taky spustit internetovou verzi nástroje Zotavení macOS. Zotavení macOS nainstaluje různé verze macOS podle toho, kterou kombinaci kláves stisknete. Pokud máte na Macu nastavené heslo firmwaru, zobrazí se výzva k jeho zadání.

By Verina Thiem

Similar articles

Jak se zapina iMac? :: Co je to Iszr?
Užitečné odkazy