Domovská stránka > J > Jak Otočit Text?

Jak otočit text?

Otočení textového pole

Vyberte textové pole, které chcete otočit nebo překlopit, a pak vyberte Formát. V části Uspořádatvyberte Otočit. Vyberte jednu z těchto možností: Otočení doprava 90.

Přečtěte si více

Související článek

Jak porovnat text ve Wordu?

Klikněte na tlačítko Porovnat na kartě Revize. Existují dvě verze dokumentu. Dokument, který chcete použít, najdete v části Původnídokument. Další dokument, který chcete porovnat, najdete v části RevisedDocument.

A další otázka, jak psát ve wordu na výšku?

Můžete tedy text otočit o 90 nebo 270 stupňů, aby se zobrazil bočně. Klikněte pravým tlačítkem myši na ohraničení obrazce nebo textového pole. V místní nabídce vyberte Formát obrazce. V části Textové pole vyberte požadovanou možnost v seznamu Směr textu.
Můžete se také zeptat, jak otočit text zrcadlově?
Vložení textového pole do dokumentu kliknutím na Vložit > textovépole a potom zadejte a naformátte text. Klikněte pravým tlačítkem myši na pole a potom klikněte na Formát obrazce. V dialogovém okně Formát obrazce klikněte vlevo na Prostorové otočení. Do pole X zadejte 180.

Jak změnit směr textu ve Wordu?

Krok 1: klikněte Vložit na liště pásu >> Text Box a z rozevírací nabídky vyberte styl. & kliknout Vložit> Tvary a vyberte styl z rozevírací nabídky. Vložte textové pole nebo nakreslete obrazec na pozici kurzoru, kde chcete změnit směr textu.
Lidé se také ptají, jak mám otočit text v excelu?
Změna orientace textu v buňce
  1. Vyberte buňku, řádek, sloupec nebo oblast.
  2. Vyberte Domů > Orientace. a vyberte požadovanou možnost. Text můžete otočit nahoru, dolů, ve směru hodinových ručiček nebo proti směru hodinových ručiček nebo zarovnat text svisle:

Související článek

Jak správně zarovnat text?

Pro zarovnání textu v článcích se doporučuje klasické zarovnání vlevo. Zarovnání do bloku kromě zarovnání na stránku roztáhne text k pravému rohovému okraji.

Jak napsat zrcadlově text?

Do dokumentu vložte textové pole tak, že vyberete Vložit > textovépole a pak text naformátujete a naformátujete. Klikněte pravým tlačítkem myši na pole a vyberte Formát obrazce. V dialogovém okně Formát obrazce vyberte 3D otočení vlevo. Do pole X zadejte 180°.
Jak udělat svislý text ve Wordu?
Pravým tlačítkem klikněte na ohraničení tvaru nebo textového pole. V místní nabídce vyberte Formát obrazce a v levém podokně vyberte Textové pole. V části Rozložení textuvyberte požadovanou možnost v seznamu Svislé zarovnání. Vyberte Zavřít.

Jak udělat ve Wordu jednu stránku na výšku a druhou na šířku?

Vyberte stránky nebo odstavce, u kterých chcete změnit orientaci. Klikněte na Rozložení stránky > ikona pro otevření dialogového okna Vzhled stránky. V okně Vzhled stránky v části Orientace klikněte na tlačítko Na výšku nebo Na šířku. Klikněte na pole Použít na a na položku Na vybraný text.
Jak se Řádkuje ve Wordu?
Přejděte na Domů >řádkování a mezery mezi odstavci. Vyberte Možnosti řádkovánía potom v části Mezery zvolte požadované možnosti. Pokud chcete změnit mezery před nebo za vybranými odstavci, vyberte šipku vedle před nebo za a zadejte požadovanou velikost mezery. Vyberte Nastavit jako výchozí.

Následně, jak zrcadlově otočit obrázek ve wordu?

Vyberte objekt, který chcete otočit. Přejděte na Formát obrazce nebo Formát obrázku . Pokud chcete objekt otočit vzhůru nohama, vyberte Překlopit svisle. Pokud chcete vytvořit zrcadlový obrázek objektu (kromě objektu WordArt), vyberte Překlopit vodorovně.

By Serle Walstrom

Similar articles

Jak se otáčí tabulka ve Wordu? :: Co je 🍆?
Užitečné odkazy