Domovská stránka > C > Co Je 🍆?

Co je 🍆?

Symbol naznačuje, že je něco v pohodě, vzrušující, skvělé, nebo jak se také říká „v ohni“. Výraz může vypovídat také o tom, že je někdo sexy.

Přečtěte si více

Jak se píše +-?

Setkat se můžete často také se symbolem plus mínus „±", který na klávesnici také nenaleznete a je třeba jej psát pomocí klávesové zkratky Alt+0247.
Následně, co znamená rovná se s vlnovkou?
x ≈ y značí, že x je přibližně rovno y.

Následně, jak se píše na druhou?

Jak se píše druhá mocnina znak pomocí klávesové zkratky

Znak na druhou můžete zapsat také pomocí klávesové zkratky. Pro její zápis je ale nutné nejdříve přepnout klávesnici na anglickou (klávesová zkratka Alt + Shift). Poté stiskněte a držte levý Alt + napište číslo 0178.
Jak se píše znak a?
PŘEPNUTÍM NA ANGLICKOU KLÁVESNICI

Přepněte si klávesnici na anglickou (současné stisknutí kláves levý Alt a Shift). Poté zmáčkněte klávesu Shift a držte ji. Nakonec během držení tlačítka Shift, stiskněte klávesu, kterou jinak píšete písmeno „ý".

Jak se nazyva &?

Ampersand neboli et je anglický resp. latinský název pro symbol &, logogram, používaný ve významu souřadicí spojky „a" (a tak i česky čtený, někdy i „et").
Někdo se také může ptát, jak se dělá anglické a?
Pokud používáte anglickou klávesnici, and znak se píše pomocí kláves [Shift] + [7], nikoliv však na numerické klávesnici, ale v horním řádku nad písmeny (v českém rozložení se tam nachází písmeno ý). Pomocí čísla 7 nad písmeny se ampersand píše i na české QWERTY klávesnici v kombinaci s pravým altem: [AltGr] + [7].

Jak udělat křížek ve čtverečků?

Nalevo od mezerníku najdete klávesu levý Alt. Tu stiskněte a nepouštějte. V druhém kroku vyťukáte na numerické části klávesnice (zkontrolujte, že je aktivní Num lock) příslušný číselný kód. Ten už se pro každý s křížků liší – † = 0134, # = 35, × = 0215.
A co je to fajfka?
„Fajfka" je hovorové synonymum slova „dýmka". Slovo dýmka pochází z českého slova „dým". Slovo „Fajfka" pochází z německého slova „Pfeife", proto někteří lidé pod slovem fajfka myslí „tyrolskou dýmku". „Čibuk" je totéž co „lulka", tj.

Jak napsat ctverec?

Jak napsat znak na klávesnici
  1. ZNAK SMAJLÍK ☺ (alt + 1)
  2. ZNAK ČERNÝ SMAJLÍK ☻(alt + 2)
  3. ZNAK SRDÍČKO ♥ (alt + 3)
  4. ZNAK KOSOČTVEREC ♦ (alt + 4)
  5. ZNAK LÍSTEK ♣ (alt + 5)
  6. ZNAK LIST ♠ (alt + 6)
  7. ZNAK TEČKA, PUNTÍK • (alt + 7)
  8. ZNAK ČTVEREC S PUNTÍKEM UVNITŘ ◘ (alt + 8)

By Hola

Jak otočit text? :: Jak udělat speciální znaky na klávesnici?
Užitečné odkazy