Domovská stránka > J > Jak Restartovat Dell?

Jak restartovat Dell?

Spusťte počítač. Stiskněte ihned klávesu „F8“ na klávesnici a poté každou sekundu, dokud nezmizí obrazovka s logem společnosti Dell. Na obrazovce se zobrazí nabídka Upřesnit možnosti systému Windows. (Pokud se nabídka Upřesnit možnosti systému Windows nezobrazí, restartujte počítač a akci opakujte.)

Přečtěte si více

Související článek

Jak restartovat počítač?

Přejděte na tlačítko Start a vyberte tlačítko napájení.

Jak restartovat notebook Asus?

Odpojte adaptér, poté stiskněte a podržte napájecí tlačítko po dobu 40 sekund. Proveďte CMOS reset. Poznámka: Napájecí adaptér neodpojujte u notebooků ASUS TP420IA a UX425IA. (Tyto modely musí být za účelem provedení tvrdého resetu připojeny k napájecímu adaptéru.)
Někdo se také může ptát, jak na hard reset?
Hard reset telefonu Samsung a dalších zařízení na operačním systému Android je o něco jednodušší. Stačí držet souběžně zamykací tlačítko a tlačítko na zvyšování hlasitosti přibližně po dobu 10 vteřin. Telefon po restartu opět naběhne v normálním režimu a budete moci pokračovat dál v práci s telefonem.

Jak se dělá hard reset?

Jde to, ale i kombinací tlačítek. U Androidu je to přidržení tlačítka pro zapínání a zároveň tlačítka pro ztlumení hlasitosti dokud telefon nezavibruje. Pak pusťte vypínací tlačítko a dál držte tlačítko pro ztlumení hlasitosti, dokud se neobjeví vykřičník.
Můžete se také zeptat, co znamená resetovat mobil?
Pokud chcete z telefonu odstranit veškerá data, můžete telefon resetovat do továrního nastavení. Resetování do továrního nastavení se říká také „formátování" nebo „úplný reset".

Související článek

Co delat kdyz nejde restartovat iPhone?

Stiskněte a okamžitě uvolněte tlačítko zvýšení hlasitosti, poté stiskněte a okamžitě uvolněte tlačítko snížení hlasitosti a poté stiskněte a podržte boční tlačítko. Jakmile se zobrazí logo Apple, tlačítko uvolněte.

Následně, jak se vrátit k předchozí verzi windows 10?

Klikněte na tlačítko Start a zadejte „obnovení". Vyberte možnost Možnosti obnovení (nastavení systému). V části Obnovení vyberte možnost Přejít zpátky k Windows [X], kde[X] je číslo předchozí verze Windows. Vyberte důvod návratu a poté klikněte na možnost Další.
Jak obnovit Windows 10 z bodů obnovení?
Obnovení počítače z bodu obnovení

Do pole hledání Windows ① napište [Vytvořit bod obnovení] a pak klikněte na [Otevřít]②. Vyberte možnost [Obnovení systému]③. Vyberte možnost [Další]④. V seznamu výsledků ⑤ vyberte bod obnovení, který chcete použít a pak vyberte možnost [Skenovat ovlivněné programy]⑥.

Jak obnovit operační systém?

Chcete-li obnovit předchozí bod v operačním systému, postupujte takto: Klikněte na tlačítko Start . , do pole Spustit hledání zadejte Obnovení systému a potom v seznamu programy klikněte na Obnovení systému . Pokud se zobrazí výzva k zadání hesla správce nebo potvrzení, zadejte heslo nebo klikněte na pokračovat.
Jak vrátit notebook do původního stavu?
Klepněte nebo klikněte na "Start". Klepněte nebo klikněte na "Nastavení". Klepněte nebo klikněte na "Aktualizace a zabezpečení". Klepněte nebo klikněte na "Obnovení" a poté zvolte "Obnovit PC".

Jak přeinstalovat Windows a zachovat data?

Použijte například prázdná DVD nebo velký externí disk a ručně na něj zkopírujte všechny dokumenty a další důležité soubory. Při instalaci Windows pak můžete s klidným vědomím zvolit formátování disku, provést čistou instalaci a po jejím dokončení data ručně zkopírovat zpět z prozatímní zálohy.

By Gabbey Ivery

Similar articles

Jak uplne restartovat iPhone? :: Co kdyz mi nejde vypnout iPhone?
Užitečné odkazy