Domovská stránka > J > Jak Zjistit Informace O Webové Stránce?

Jak zjistit informace o webové stránce?

Informace o doméně

Jiný způsob, jak ověřit ID Google Analytics, je otevřít html zdroj stránky kliknutím pravým tlačítkem myši kdekoliv na stránce. Poté v kontextovém menu vyberte „Zobrazit zdrojový kód“ nebo „Zobrazit zdrojový kód stránky“ (v závislosti na vašem prohlížeči).

Přečtěte si více

Související článek

Jak zjistit co je na SD kartě?

Pokud na domovské obrazovce stisknete tlačítko nabídky, vyberte nastavení z nabídky. To se může jmenovat jinak, například Paměť telefonu nebo podobně. Zde se zobrazuje celkové a volné místo ve vnitřní paměti telefonu.

A jak poznat důvěryhodný zdroj?

Odborný nebo důvěryhodný zdroj lze často poznat také podle toho, jestli jsou informace logicky uspořádané, jakým způsobem se autor vyjadřuje apod. Ale pozor. Logicky upořádaný text psaný krásnou češtinou nemusí být ve všech případech zárukou věrohodnosti.
Navíc, jak poznat bezpečný odkaz?
Nástroje pro skenování linku existují ve variantách jako webové stránky či doplňky do prohlížeče. Umožní vám vložit podezřelý odkaz a ověřit jeho bezpečnost. Doporučujeme například nástroj URLVoid, který vložený link prověří za pomocí několika služeb, jako je Google, MyWOT a Norton SafeWeb a oznámí vám výsledek.

Navíc, jak zjistit majitele webových stránek?

Držitele českých domén lze zjistit v centrálním registru českých domén, který se nazývá CZNIC a je k dispozici na adrese nic.cz. Do vyhledávacího políčka si zadejte hledanou doménu a ve výsledku vyhledávání uvidíte kdo je držitel domény. Lze ho ještě rozkliknout a vidět podrobnější údaje.
Někdo se také může ptát, jak zjistit místo vydání webu?
Použijte Google
  1. Zkopírujte adresu URL webu a vložte ji do vyhledávacího pole Google.
  2. Typ inurl: před URL stránky a stiskněte Hledat. Zobrazí se výsledek hledání.
  3. Přejděte do adresního řádku a přidejte & as_qdr = y15 až do konce a stiskněte Enter . Nyní můžete vidět, že výsledek hledání zahrnuje datum zveřejnění.

Související článek

Jak zjistit PUK SIM karty T Mobile?

Svůj původní PIN a PUK kód najdete v uvítacím dopise nebo na plastovém obalu, který jste od nás obdrželi. PUK kód najdete v sekci Můj T-Mobile v části Smlouva.

Jak zjistit Copyright webové stránky?

Doporučujeme Vám tedy obrátit se přímo na zřizovatele webových stránek a požádat ho o dodání autora přepisu/překladu (?) článku, případně roku zveřejnění. V tomto případě by bylo vhodné uvést jak autora originálního textu (tedy David Life), tak (pravděpodobně) i přepisovatele/překladatele.
Jak poznat Overeny zdroj?
Pokud si vygooglíme jeho jméno a najdeme relevantní informace, tak je nejspíš vše v pořádku. Pokud ho ale nemůžeme dohledat nebo nenajdeme jeho spojitost s daným tématem, měli bychom zbystřit. Pozor si musíme dát také na „velmi důvěryhodné zdroje, za které autor ručí".

Můžete se také zeptat, jak poznat kvalitní zdroj?

Kvalitní informační zdroj by měl splňovat tyto parametry:
  1. - Správnost. Neměl by obsahovat chyby.
  2. - Odbornost autora. U informace musí být uveden autor.
  3. - Aktuálnost. Každá informace by měla být datována.
  4. - Objektivnost, nezaujatost, nepodjatost.
  5. - Účelnost.
A jak poznat fake odkaz?
Dejte si pozor na phishing
  1. Zkontrolujte adresu – Než na nějaký odkaz kliknete, najeďte na něj myší a v levém dolním rohu obrazovky se podívejte na zobrazené URL.
  2. Kontaktujte správce – Pokud si pořád nejste jistí, jestli je webová stránka důvěryhodná, pomůže vám fyzická kontrola.

Jak bezpečně otevřít odkaz?

Nebojte se otevřít odkaz nebo spustit program v bezpečném...
  1. Sandboxie 4 – freeware.
  2. Returnil System Safe 2011 – freeware.
  3. BufferZone 4 – freeware pro nekomerční použití
  4. iCore Virtual Accounts 2.5 - freeware.
  5. Shadow Defender 1.3 – 30denní trial.
  6. VirtualBox 4.3 – freeware.
  7. Microsoft Virtual PC 2007 – freeware.

By Deadman Quimby

Similar articles

  • Jak zjistit heslo z cookies?

    Potřebujete vědět, zda jsou hesla pro danou webovou stránku uložena v prohlížeči, nebo zda webová stránka ukládá soubory cookie za vás. Příkaz Nástroje | Možnosti slouží ke zjištění potřebných informací pro všechny webové stránky.

  • Jak zjistit heslo na Windows 10?

    Způsob, jakým jsme přejmenovali původní soubor, způsobí, že pokud na přihlašovací obrazovce klikneme na ikonu Usnadnění přístupu, spustí se CMD. Zde lze zadat příkaz control userpasswords2. Zobrazí se seznam uživatelských účtů. Pokud máte v počítači heslo, klikněte na tlačítko resetovat heslo.

  • Jak zjistit realnou rychlost internetu?

    Pomocí speedmetru můžete změřit rychlost internetu ve vaší domácnosti. Test ping ukazuje rychlost připojení mezi dvěma zařízeními.

  • Jak zjistit vytížení Wi-Fi?

    Sledování bezdrátové sítě je jedním z nejjednodušších způsobů, jak to zjistit v systému Windows. Program je třeba stáhnout, rozbalit a spustit. Po spuštění začne skenovat vaši síť. Vlevo dole se nachází nápis skenování.

  • Jak zjistit predplatne?
  • Jak zjistit aktualni polohu?
  • Jak zjistit SMTP heslo?
  • Jak zjistit IMEI Motorola?
Co to je za odkaz? :: Jaké je největší letadlo na světě?
Užitečné odkazy