Domovská stránka > C > Co Je To Repasovaný Telefon?

Co je to repasovaný telefon?

Repasovaný mobil

Jde o použitý model, který výrobce renovoval do funkční podoby. Zpravidla to znamená, že vyměnil součástky, které se předchozím používáním nejvíce opotřebovaly (baterie, kryty, mechanická tlačítka a podobně) a v takto obnovené podobě jej znovu za (zpravidla) sníženou cenu prodává.

Přečtěte si více

Související článek

Co dělat když telefon funguje ale nic se nezobrazuje?

Telefon s černým displejem se na slunci mnohem více zahřívá. Přesuňte jej do stínu. Zařízení může opět fungovat, jakmile se trochu ochladí. Po několika minutách zkontrolujte, zda se displej opět rozsvítil.

Můžete se také zeptat, jak zjistit jestli je iphone pravý?

Pokud máte původní iPhone, sériové číslo a IMEI najdete vygravírované na zadní straně.
...
Co když své zařízení nemáte u sebe
  1. V prohlížeči přejděte na appleid.apple.com.
  2. Přihlaste se tím Apple ID, které používáte na svém zařízení.
  3. Vyberte část Zařízení. Sériové číslo a IMEI/MEID si zobrazíte výběrem svého zařízení.
Jak zjistit distribuci telefonu iPhone?
Otevřeme Nastavení, poté přejdeme do kolonky Obecné a zde rozklikneme první možnost – Informace. Otevřou se nám veškeré informace o našem zařízení, od názvu operátora, přes kapacitu úložiště, až po číslo IMEI.

Jak poznat měněný displej na iPhone?

Pokud byl displej iPhonu 8 a novějšího amatérsky vyměněn (a to klidně originálním dílem), tak se True Tone v Nastavení -> Zobrazení a jas neobjeví, respektive nebudete tuto funkci schopni (de)aktivovat.
Můžete se také zeptat, jak dlouho vydrží repasovaný iphone?
Je to jeden z hlavních charakteristických rysů kvalitního prodejce repasované IT techniky. Ze zákona je totiž na použité zboží záruka pouze jeden rok. S dvouletou zárukou zdarma nejen na použité mobilní telefony se setkáte například u GIGACOMPUTERU.

Související článek

Jak si zrychlit telefon?

Existuje 7 tipů a triků, jak zrychlit telefon. K restartování zařízení lze použít aplikace Go nebo Lite. Je třeba aktualizovat nejnovější software. Změňte rychlost animace. Je třeba obnovit tovární nastavení.

A co to znamená repasovaný iphone?

Repasovaný iPhone je použitý iPhone, který je renovovaný do původního stavu. Komponenty, které jsou poškozené, jsou nahrazeny za nové a vzhledově tak vypadá jako nový. Může obsahovat nějaké lehké znaky použití.
Co to je repasovaný?
Repase je rozebrání nějakého zařízení, stroje a podobně, jeho prohlídka a renovace a opětovné sestavení do provozuschopného stavu. Repase se mnohdy provádí například v rámci ukončení zkušebního provozu anebo u zařízení, které fyzicky nebo morálně dožívá (často ji lze ztotožnit s generální opravou či rekonstrukcí).

Co znamená repasovaný IPAD?

Hned na začátek – co znamená „repasovaný"? Repasovaný znamená telefon, který je pečlivě zkontrolován a opraven odborníky. Proces opravy vrátí iPhone do čistého továrního stavu. To znamená, že telefon by měl fungovat stejným způsobem jako zbrusu nový.
Můžete se také zeptat, jak zjistit jestli je iphone nový?
Jak zjistit, zda je váš iPhone nový nebo repasovaný?
  1. Jděte do Nastavení
  2. Klikněte na Obecné
  3. Klikněte na Informace.
  4. Najděte položku Číslo modelu.

Jak poznat Fake iPhone 12 pro?

Telefon vypněte a zapněte. Falešné iPhony vám na uvítací obrazovce napíšou „Vítejte" nebo něco podobného, zatímco originál ukáže pouze logo s nakousnutým jablkem. Na hlavní obrazovce pak naleznete ikonu Apple Store. Pokud se ale kliknutím na ní spustí Google Play, tak máte jasno.

By Jorrie

Similar articles

Kde zkontrolovat IMEI? :: Jak se kreslí polopřímka?
Užitečné odkazy