Domovská stránka > J > Jak Platit Přes Apple Watch?

Jak platit přes Apple Watch?

Úhrada nákupu v prodejně prostřednictvím Apple Watch
  1. Stiskněte dvakrát postranní tlačítko.
  2. Posouváním vyberte kartu.
  3. Podržte hodinky Apple Watch ve vzdálenosti několika centimetrů od bezkontaktní čtečky platebních karet displejem ke čtečce.

Přečtěte si více

Související článek

Proč je Apple tak úspěšný?

Apple tvrdě pracuje na výzkumu a vývoji. Výdaje se zvyšují, i když v současné době do této oblasti investuje velké prostředky. Finanční úspěch souvisí se schopností společnosti Apple investovat velké prostředky do výzkumu a vývoje.

Jak platit Iphonem v obchodě?

Přidejte si zákaznickou kartu do Peněženky. Na platebním terminálu v obchodě předložíte zákaznickou kartu přidržením iPhonu u bezkontaktní čtečky. Apple Pay pak přepne na výchozí platební kartu, kterou za nákup zaplatíte.
Jak platit mobilem Čsob?
Přes aplikace ČSOB Smart nebo i DoKapsy od ČSOB
  1. Přejděte do aplikace ČSOB Smart nebo DoKapsy od ČSOB.
  2. Klepněte „Přidat do Google Pay" pod příslušnou platební kartou.
  3. Spustí se Google Pay a vše se vyřídí samo.
  4. Hotovo, potvrzení o aktivaci dostanete SMSkou nebo e-mailem.

Jak platit kartou ve Wallet?

Ta je vesměs rychlá a jednoduchá. Otevřete aplikace Wallet a zvolíte možnost přidat kartu. Tam vyplníte či vyfotíte údaje o své platební kartě, aplikace překontroluje, zda je banka podporována a už můžeme fungovat.
Jak nakupovat na firmu?
Povinností podnikatele je při každém nákupu uvádět své identifikační číslo. Prodejce je pak oprávněn se domnívat, že dané zboží bude kupující používat pro svou podnikatelskou činnost. Pokud podnikatel kupuje věc výhradně pro své soukromé účely, dobrovolně se tak okrádá o výhody spotřebitelů.

Související článek

Jak vratit penize Apple?

Standardní pravidla pro vrácení zboží se řídí pravidly společnosti Apple. Pokud si to rozmyslíte, můžete nám svůj hardware vrátit. Software můžete vrátit, pokud je balení nepoškozené.

Kde nakoupit produkty Apple?

Mnoho uživatelů se rozhoduje, kde koupit iPhone, iPad nebo Mac. Na výběr je přitom mnoho možností a pokud nebudeme brát v potaz Apple bazar, nový telefon nebo tablet od Applu koupíte přímo v Apple Store, u autorizovaného prodejce nebo u těch ostatních.
Jak kontaktovat Apple podporu?
Kontakt na podporu Apple
  1. Podpora iTunes Storu.
  2. Technická podpora: 800 700 527.
  3. Přehled všech telefonních čísel podpory po celém světě
  4. Kontaktování mobilního operátora.
  5. Hledání autorizovaného poskytovatele servisu Apple.
  6. Podpora Beats: volejte 800 500 451 nebo si projděte telefonní čísla podpory po celém světě.

A další otázka, jak aktivovat apple pay na watch?

Otevřete aplikaci Apple Watch na iPhonu. Klepněte na volbu Moje hodinky a potom na volbu Peněženka a Apple Pay. Máte-li karty uložené na jiných zařízeních Apple anebo jste nedávno některé karty odstranili, klepněte vedle karty, kterou chcete přidat, na volbu Přidat a zadejte CVV kód této karty.
Navíc, jak se platí hodinkami?
Platební karta se jednoduše nahraje do příslušné aplikace v mobilním telefonu. Pro placení iPhonem je to Wallet, pro placení hodinkami Apple Watch slouží aplikace Watch, pro telefony s Androidem se využije Google Pay, pro chytré hodinky Garmin je určena virtuální peněženka Garmin Pay.

Jak probíhá platba hodinkami?

Samotná platba probíhá jednoduše, ale není to stejné jako s kartou či telefonem. Uživatel musí nejprve na hodinkách stisknout ikonku Garmin Pay a zadat čtyřmístný kód. Zobrazí se ikona karty a začne odpočítávání 1 minuty. Do konce časové míry je nutné stihnout přiložit hodinky k platebnímu terminálu a zaplatit.

By Prue Rund

Similar articles

Jak platit mobilem Čsob iPhone? :: Kolik stojí Apple Pay?
Užitečné odkazy