Domovská stránka > K > Kolik Stojí Apple Pay?

Kolik stojí Apple Pay?

Placení pomocí Apple Pay je zcela zdarma. Pinem k platební kartě není nutné potvrzovat ani platby nad 500 Kč. Při platbě se údaje o vaší kartě nedozví ani Apple, ani obchodník = maximální bezpečnost. Platební kartu si můžete vložit až do 10 zařízení současně.

Přečtěte si více

Související článek

Kolik stojí Win 11?

Existují dvě různé verze nového operačního systému. Běžní uživatelé mohou používat verzi Windows 11 Home. Varianta pro firemní segment se nazývá Windows 11 Pro.

Jak platit v obchodě mobilem?

V obchodě, kde přijímají platby mobilem, stačí zařízení (telefon nebo chytré hodinky) přiložit k bezkontaktnímu terminálu a je hotovo. Pokud hodnota nákupu při platbe pomocí Google Pay převýší 500 Kč, bude potřeba odemknout telefon pomocí PINu, hesla, zámku, otisku prstu nebo skenu obličeje.
Někdo se také může ptát, jak zapnout placeni mobilem?
Platby mobilem si snadno zdarma zapnete: V mobilní aplikaci Menu / Služby / Karty a nálepky Otevřete si detail karty a zvolte Přidat do Google Pay. Půjde to ale jen s telefonem, který NFC podporuje. S Google Pay můžete také vybírat z bezkontaktních bankomatů a kontrolovat zůstatek...

Následně, jak platit mobilem xiaomi?

S novinkou Xiaomi Mi Smart Band 6 NFC také konečně dorazila jedna z nejžádanějších funkcí. Lze s ním díky spolupráci s Mastercard provádět bezkontaktní platby. Ode dneška lze za nákupy zaplatit prostým přiložením náramku k platebnímu terminálu. Karta Mastercard je v Xiaomi Mi Smart Band 6 NFC uložena ve formě tokenu.
Jak si dát kartu do telefonu Čsob?
Začněte platit mobilem ještě dnes

TIP: Pro jednodušší nahrání karty doporučujeme mít povolené platby kartou na internetu. Nastavení vám zabere minutu. Svou kartu nahrajete do aplikace, přepíšete ověřovací SMS a je to. Podrobný návod pro nastavení placení mobilem najdete na www.csob.cz/xpay.

Související článek

Kolik GB má Windows 11?

K dispozici jsou 4 gigabajty.

Lidé se také ptají, jak zapnout nfc na iphone se?

Nedá se předpokládat, že by Apple NFC někdy v budoucnu sám odemkl, zejména z bezpečnostních důvodů. Pokud tedy chcete využívat NFC ve svém iPhonu větší měrou, budete muset provést na svém telefonu jailbreak. Autor slibuje zaslání svého „NFC odblokovače" do obchodu Cydia.
Jak platit kartou přes mobil Česká spořitelna?
Jak platit v obchodech
  1. Pro platby pod 500 Kč stačí rozsvítit obrazovku telefonu a přiložit telefon zadní částí k platebnímu terminálu. Takto lze provést maximálně 3 transakce za sebou, poté bude vyžadováno ověření přihlášením do telefonu.
  2. Platby od 500 Kč výše jsou ověřovány přihlášením do telefonu.

Jak platit kartou ČSOB?

Pokud jste kartu předtím nikdy nepoužili, napoprvé při vybírání z bankomatu nebo placení v obchodě vložte kartu dovnitř a zadejte PIN. Tím se karta aktivuje a od příště s ní zaplatíte i bezkontaktně, tedy přiložením ke čtečce bezkontaktních karet. Při bezkontaktním placení u nákupů do 500 Kč nemusíte zadávat PIN.
Jak platit mobilem Samsung?
Základem je Google Pay

Elementární aplikací pro používání bezkontaktních plateb pomocí androidového telefonu je Google Pay. Jak se dá platit pomocí Google Pay? Na prvním místě musíte mít staženou aplikaci Google Pay, která je stejně ale ve většině smartphonů s čistým Androidem rovnou předinstalovaná.

A další otázka, proč mi nejde platit mobilem?

Zkontrolujte, že je software ve vašem telefonu certifikován funkcí Play Protect. Pokud jste svůj telefon upravovali, zkontrolujte, že splňuje standardy bezpečnosti. Služba Google Pay nemusí fungovat na telefonech, které: Využívají vývojářské verze systému Android.

By Alic

Similar articles

  • Kolik je 10mb s?

    Mnoho uživatelů se domnívá, že s rychlostí internetu 10 Mb/s mohou stáhnout skladbu o velikosti 10 MB za sekundu. Za ideálních podmínek bude stažení souboru trvat 8 sekund, ale ve skutečnosti bude 8krát pomalejší. Jinými slovy, 1 MB je 8 MB a 1 MB je 0,125 MB.

  • Proč je Apple tak úspěšný?

    Apple tvrdě pracuje na výzkumu a vývoji. Výdaje se zvyšují, i když v současné době do této oblasti investuje velké prostředky. Finanční úspěch souvisí se schopností společnosti Apple investovat velké prostředky do výzkumu a vývoje.

  • Jak vratit penize Apple?

    Standardní pravidla pro vrácení zboží se řídí pravidly společnosti Apple. Pokud si to rozmyslíte, můžete nám svůj hardware vrátit. Software můžete vrátit, pokud je balení nepoškozené.

  • Jak funguje Apple penezenka?

    Velmi jednoduché. Telefon můžete používat v obchodě, pokud ho přiložíte k terminálu. Rozsvítí se obrazovka, otevře se aplikace peněženka a vy vyberete kartu, kterou chcete platit. Přiložením prstu na tlačítko Domů platbu potvrdíte.

  • Co je lepší Samsung nebo Apple?
  • Kolik plati YouTube za 1000 zhlédnutí?
  • Kolik je sleva na ISIC?
  • Jak pridat Seznam Email do Apple Mail?
Jak platit přes Apple Watch? :: Jak zjistit NFC v mobilu?
Užitečné odkazy