Domovská stránka > J > Jak Platit S Hodinkami Garmin?

Jak platit s hodinkami Garmin?

Aktivace přes aplikaci Garmin Connect
  1. V hlavním menu zvolte Zařízení Garmin a vyberte své hodinky.
  2. Klikněte na Garmin Pay, zvolte Vytvořit peněženku a nastavte si čtyřmístný kód pro odemknutí hodinek pro placení
  3. Zadejte typ karty a údaje o kartě, případně kartu naskenujte foťákem.

Přečtěte si více

Související článek

Jak lze platit na internetu bez karty?

Nemusíte se obávat platit kartou, pokud obchodník nebo jeho zpracovatel karty podporuje 3D Secure. Na své registrované mobilní číslo obdržíte textovou zprávu s kódem, který zadáte do webového prohlížeče. Bez něj se transakce neuskuteční.

Následně, kdy se bude moct platit hodinkami samsung?

Samsung u příležitosti premiéry hodinek na novém systému Wear OS, který nese oficiální označení Wear OS Powered by Samsung, potvrdil, že společně se startem hodinek (27. srpna), budou v Česku spuštěny mobilní platby Google Pay!
Lidé se také ptají, jak platit kartou na samsungu?
Důležité: Když v aplikaci Google Pay nastavíte bezkontaktní platby, vaše platební metoda se automaticky přidá do nastavení zařízení Android. Pokud aplikaci Google Pay odinstalujete, zůstane vaše platební metoda v nastavení zařízení Android a bude ji možné nadále používat.

Jak platit Samsung Watch 2?

Nyní tak můžou majitelé nových chytrých hodinek od Samsungu nechat peněženku, kartu i mobilní telefon doma, a přesto platit bezkontaktně. Bezkontaktní platby přes Google Play umožňuje nový operační systém hodinek, Wear OS Powered by Samsung, který vznikl spoluprací Samsungu a společnosti Google.
Jak platit náramkem?
Postup je následující:
  1. Aktivujte náramek klepnutím na obrazovku.
  2. Přejděte do sekce platebních karet jednoduchým přejetím z hlavní obrazovky doleva.
  3. Kliknutím na šipku aktivujete platbu kartou. V případě potřeby zadejte odblokovací kód zařízení. Chcete-li zaplatit, jednoduše přiložte náramek k platebnímu terminálu.

Související článek

Jak platit kartou na shein?

Podobně jako v jiných zahraničních e-shopech můžete za objednávku zaplatit kreditní kartou. Kreditní/debetní karta je snadný a rychlý způsob platby, který se provádí prostřednictvím zabezpečené platební brány. Údaje o kreditní a debetní kartě e-shop Shein neshromažďuje.

Lidé se také ptají, jak platit mobilem s nfc?

Jak platit pomocí Google Pay s telefonem s Androidem

se ujistěte, že máte zapnutou možnost NFC. Poté pro zaplacení telefon odemkněte a přiložte k danému terminálu. V případě potřeby ještě jednou potvrďte pomocí čtečky otisků prstů nebo rozpoznání obličejem, pokud vás k tomu telefon vyzve. Máte zaplaceno.
A další otázka, která banka podporuje garmin pay?
Díky systému bezkontaktních plateb Garmin Pay nemusíte řešit, kam dáte peněženku nebo telefon. K platebnímu terminálu stačí přiložit hodinky a zaplait, co potřebujete. Rychle, snadno a bezpečně.
...
Které banky podporují Garmin Pay?
BankaVisaMastercard
mBank
Poštovní spořitelna
Raiffeisenbank×
Revolut

Když to vezmeme v úvahu, jaké banky mají vlastní aplikace na placení?

Také Air Bank si připravila mobilní aplikaci pro bezkontaktní platby s názvem MyAir. Další bankou, která inovativně vypracovala vlastní aplikaci je Česká spořitelna. Nazvala ji Poketka. Většina bank poté stejně nakonec přešla na oblíbené placení pomocí Google Pay nebo Apple Pay.
Můžete se také zeptat, které hodinky podporují google pay?
Které Wear OS hodinky už platí v ČR přes Google Pay?
  • Samsung. Galaxy Watch4.
  • Ticwatch. C2 / C2+ E3. Pro / Pro 2020 / Pro 4G / Pro 3 GPS.
  • Suunto. Suunto 7.
  • Fossil. Carlyle HR 1360. Sport DW9F2.

Proč mi nejde Google Pay?

Pokud jste dříve mohli provádět bezkontaktní platby ve službě Google Pay, ale již nemůžete, obraťte se na výrobce zařízení. Pravděpodobně došlo k aktualizaci softwaru, která má na tuto funkci dopad. Pokud zařízení při přiblížení k terminálu nereaguje, služba Google Pay nemusí být nastavena pro bezkontaktní platby.

By Esten

Similar articles

Jak platit mobilem s NFC? :: Jak platit hodinkami Amazfit?
Užitečné odkazy