Domovská stránka > J > Jak Nastavit Notifikace Na Mi Band 5?

Jak nastavit notifikace Na mi Band 5?

Jak nastavit notifikace na hodinky nebo náramek v aplikaci Xiaomi Wear?
  1. Spusťte aplikaci Xiaomi Wear.
  2. Přejděte na záložku Profil.
  3. Přejděte do sekce Oznámení aplikací.
  4. Povolte přepínač Oznámení aplikací.
  5. Pomocí přepínačů vyberte aplikace, ze kterých chcete dostávat oznámení.

Přečtěte si více

Související článek

Jak nastavit soukromé připojení?

Chcete-li zkontrolovat zabezpečení webové stránky, podívejte se napravo od webové adresy na stav zabezpečení: "Zabezpečeno". Chcete-li zobrazit podrobnosti o webu, vyberte ikonu . Můžete zjistit, zda Chrome považuje připojení za soukromé.

Následně, jak zapnout hodinky xiaomi mi band 6?

Přihlaste se v aplikaci ke svému Xiaomi účtu a postupujte podle pokynů k připojení a spárování náramku s telefonem. Když náramek zavibruje a na jeho obrazovce se zobrazí požadavek na spárování, dokončete operaci párování s telefonem klepnutím. Poznámka: Zkontrolujte, že je na vašem telefonu zapnutý Bluetooth.
Jak zapnout chytrý náramek?
přepínejte obrazovky náramku potažením prstem až do doby, než se objeví obrazovka „more" (více). Rozklikněte ji a najděte nabídku System > Power off a tady klikněte na ikonu se symbolem "√". 2. Abyste pak náramek zapnuli, zase stačí jen připojit k nabíječce, automaticky se nastartuje.

Jak vypnout náramek Xiaomi?

ledna 2016 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší. Dobrý den, MiBand nelze nijak vypnout, je zapnutý stále, dokud je nabitý. MiBand je neustále spárovaný s telefonem a nijak nevadí ani souběžné používání bluetooth ve voze, telefon dokáže obsluhovat více BT zařízení najednou.
Jak spárovat hodinky mi Band 4?
QR kód aplikace Mi Fit (pro Android 4.4 / iOS 9.0 a novější) 2 This version is for private use only and should not be distributed. Page 4 2. Otevřete aplikaci Mi Fit, přihlaste se do svého Mi účtu a vyberte možnost "Device pairing" a postupujte podle pokynů na obrazovce.

Související článek

Jak nastavit stav baterie?

Přejděte do nastavení a zobrazte procento výdrže baterie.

Lidé se také ptají, jak nastavit xiaomi mi band 6?

Přidejte Mi Smart Band 6 NFC do aplikace, než ji začnete používat. Přihlaste se v aplikaci ke svému účtu Mi a podle pokynů se připojte a spárujte pásmo s telefonem. Jakmile pásmo zavibruje a na obrazovce se zobrazí žádost o spárování, klepnutím dokončete párování s telefonem.
Jak resetovat náramek Mi Band 6?
Jak provést obnovu do továrního nastavení z náramku?
  1. Na náramku jděte do sekce Nastavení.
  2. Zde vyhledejte a klepněte na položku Tovární nastavení (patrně bude třetí zdola),
  3. V následujícím dialogu potvrďte „fajfkou", že chcete náramek obnovit do továrního nastavení.

Jak nainstalovat mi fit?

Stáhnout a nainstalovat do telefonu aplikaci Mi Fit (2 možnosti): Najít na Google play nebo v Appstore (pro Mi Band 4 Android 4.4 a vyšší, pro iOS 9.0 a vyšší) Stáhnout aplikaci Mi Fit ZDE.
Jak nastavit fitness náramek?
Pro správné spárování je zapotřebí mít na Vašem mobilním telefonu zapnuté bluetooth. Následně se přihlaste do aplikace a postupujte dle pokynů aplikace. Po správním spárování telefonu s hodinkami dojde k automatické synchronizaci času a data a začne se zaznamenávat Váš pohyb, tep, spánek a ostatní.

Jak Sparovat fit pro?

Instalace aplikace pro Android: Nainstalujte aplikaci do vašeho chytrého telefonu. Můžete ji umístit do pamětě vašeho telefonu nebo nainstalovat Sync assistant. Používání aplikace: (Na chytrém telefonu) Nastavení – přístupnost – zapněte Bluetooth. (Aplikace běží na pozadí automaticky a synchronizace se zapne.

By Hedwiga

Similar articles

Jak ovládání TV a STB jedním ovladačem? :: Jak spárovat náramek?
Užitečné odkazy