Domovská stránka > J > Jak Spárovat Náramek?

Jak spárovat náramek?

Proveďte první registraci na jiném telefonu, pak by mělo stačit:
  1. Odpárovat náramek z druhého telefonu.
  2. Odinstalovat aplikaci Mi Fit ze druhého telefonu.
  3. Uvést náramek do továrního nastavení.
  4. Nainstalovat aplikaci Mi Fit na první telefon a provést přihlášení k účtu.
  5. Spárovat náramek s aplikací.

Přečtěte si více

Související článek

Jak spárovat telefon s počítačem?

Název našeho počítače najdete na kartě Dostupná zařízení v telefonu. Po několika sekundách se na ploše zobrazí zpráva s dotazem, zda chcete zařízení spárovat. V takovém případě musí být kód PIN na obou zařízeních stejný. Po jeho zadání se zařízení synchronizují.

Jak připojit mi Band 5?

Propojení Xiaomi Mi Band 5 s telefonem

Přihlaste se ke svému Mi účtu v aplikaci Mi Fit, postupujte podle pokynů a spárujte svůj náramek s telefonem. Jakmile náramek zavibruje a na obrazovce se objeví žádost o spárování, zahajte párování klepnutím na dotykové tlačítko.
Jak zapnout náramek Xiaomi?
Přejděte na kartu Profil. Klepněte na tlačítko Přidat zařízení. Zvolte možnost Chytrý náramek Mi 6. Na Upozornění reagujte tlačítkem Povolit.

Jak spárovat Xiaomi Mi Band?

Připojení fitness náramku Xiaomi Mi Smart Band 6 k aplikaci

Přihlaste se v aplikaci ke svému Xiaomi účtu a postupujte podle pokynů k připojení a spárování náramku s telefonem. Když náramek zavibruje a na jeho obrazovce se zobrazí požadavek na spárování, dokončete operaci párování s telefonem klepnutím.
Jak spárovat náramek s telefonem?
Zvolte možnost Načti z Mi Band, čímž by mělo dojít ke spárování s aplikací Mi Fit. Následně začnou na náramku blikat LED, a když několikrát klepnete na náramek, bude dokončeno párování. Poté proběhne aktualizace firmwaru a máte hotovo – náramek MiBand je propojený s telefonem i aplikací.

Související článek

Jak spárovat AirPods se Samsungem?

Přejděte do nastavení zařízení. Je dobré se ujistit, že je telefon nebo zařízení připojeno k internetu. Pokud držíte sluchátka AirPods v blízkosti zařízení, můžete stisknout tlačítko na zadní straně pouzdra. V seznamu připojených zařízení se objeví vaše sluchátka AirPods.

Navíc, jak zapnout bluetooth na náramku?

Spárování fitness náramku s mobilním telefonem

Až je ikonka aktivní tak ve Vašem mobilním telefonu v nastavení vyhledejte nová zařízení v okolí- ujistěte se, že i ve Vašem mobilním telefonu je bluetooth aktivní. Následně se Vám zobrazí Vaše hodinky jako BT MUSIC a dejte spárovat zařízení.
Jak resetovat náramek mi fit?
obnovení do továrního nastavení můžete provést i přímo z náramku. Přejděte na něm do sekce More, pak Settings a Factory reset. Přeji hezký den.

A další otázka, jak spárovat mi band s iphonem?

syn dostal Mi band 3, náramek jsem mu spároval s iphone 6, což šlo úplně hladce a vše fungovalo tak jak má.
...
Doporučil bych:
  1. Odpárovat náramek.
  2. Odinstalovat aplikaci Mi Fit.
  3. Uvést náramek do továrního nastavení.
  4. Znovu nainstalovat aplikaci Mi Fit a potvrdit vše, co si žádá ke svému fungování.
  5. Spárovat náramek s aplikací.
Jak Nabijet Xiaomi Mi Band 5?
Kvalitní USB nabíjecí kabel s USB konektorem lze kabel zapojit do klasického USB adaptéru (doporučené nabíjení z USB portu počítače, nebo se síťovou nabíječkou max. 5V/ 0,5A), nebo do vašeho PC. Po zapojení se hodinky začnou automaticky nabíjet.

Lidé se také ptají, jak spárovat hodinky mi?

Opravdu je nutné před párováním náramku nainstalovat aplikaci Mi Fit a přes ni teprve spárovat náramek. Ten začne vibrovat a čeká na dotek. Doporučujeme na tlačítko „ťukat", než se na displeji telefonu objeví značka „točícího se kolečka".

By Mages

Similar articles

Jak nastavit notifikace Na mi Band 5? :: Jak zapojit monitor HDMI?
Užitečné odkazy