Domovská stránka > J > Jak Vložit Do Grafu Směrodatnou Odchylku?

Jak vložit do grafu směrodatnou odchylku?

Na kartě Rozložení klikněte ve skupině Analýza na Položku Chybové pruhy. Proveďte jednu z následujících akcí: Klikněte na předdefinovanou možnost chybového pruhu, například Chybové pruhy se standardní chybou, Chybové pruhy s procenty nebo Chybové pruhy se směrodatnou odchylkou.

Přečtěte si více

Související článek

Jak vložit Micro SIM?

K dispozici je sada FIXED obsahující redukce pro sim karty. K dispozici je jehla pro bezpečnou manipulaci. Pomocí sady FIXED můžete snadno vložit sim kartu do mobilního telefonu.

Jak v Excelu Vypocitat Smerodatnou odchylku?

Jestliže data představují celý základní soubor, musíte směrodatnou odchylku vypočítat pomocí funkce STDEVPA. Směrodatná odchylka se vypočítá metodou n-1.
Jak přidat osu do grafu Excel?
Přidání nebo odebrání vedlejší osy grafu v Excelu
  1. Výběrem grafu otevřete Nástroje grafu.
  2. Vyberte Návrh >Změnit typ grafu.
  3. Vyberte Kombinovaný > Sloupec clusteru – Čára na vedlejší ose.
  4. Vyberte Vedlejší osa pro datovou řadu, kterou chcete zobrazit.
  5. Vyberte šipku rozevíracího seznamu a zvolte Čára.
  6. Vyberte OK.

Jak přidat třetí osu do grafu Excel?

Přidání vedlejší osy v Excel 2013

Na kartě Vložení vyberete Doporučené grafy. Ze zobrazeného dialogového okna Vložit graf vyberete záložku Všechny grafy a z nabízených grafů vyberete poslední záložku v menu Kombinovaný, pak již můžete ve sloupci zatrhnout vedlejší osa pro vybranou datovou řadu.
Co je to Chybová úsečka?
Měřící přístroje vykazují určitou chybovost. Výsledky měření by tedy měly být prezentovány s danou nepřesností. Dobrý způsob, jak chybu graficky vyjádřit je přidat do grafu s výsledky takzvané chybové úsečky.

Související článek

Jak vložit banner do emailu?

Adresa URL, na kterou je obrázek stažen, je nejběžnějším způsobem vložení obrázku. Někteří klienti stahují obrázky na vyžádání. GMail a Seznam stáhnou obrázky, pokud je stav PASS na SPF i DKIM. O stažení je třeba požádat.

Jak vytvořit krabicový graf?

V Excelu klikněte na vložit > vložit statistický diagram >krabicový graf, jak je znázorněno na následujícím obrázku. Důležité informace: V aplikacích Word, Outlook a PowerPoint bude tento krok poněkud odlišný: Na kartě Vložení klikněte ve skupině Ilustrace na tlačítko Graf.
Jak spočítat odchylku Excel?
Funkce SMODCH (v angličtině STDEVP) vrátí směrodatnou odchylku základního souboru určenou z náhodného výběru. Směrodatná odchylka vyjadřuje, jak se hodnoty liší od průměrné hodnoty (střední hodnoty). Proto se ve vzorci objevuje průměr.

Jak udělat rozptyl v Excelu?

Jak používat funkci VAR. S v aplikaci Excel
  1. Funkce VAR.
  2. Syntaxe VAR.S = VAR.S (číslo1, [číslo2],)
  3. Číslo1, číslo2,... : toto jsou čísla, ze kterých chcete vypočítat rozptyl.
  4. Příklad funkce VAR.S.
  5. Tím se vrátí rozptyl v datech, který 2,75.
  6. Jaký je rozdíl ve VAR, VARS, VAR.
  7. Jmenovatel ve VAR, VARS, VAR.
Jak spočítat Kvartil v Excelu?
V programu Excel se pro určení požadovaného kvartilu použije funkce QUARTIL(pole;kvartil). Pole je matice nebo oblast buněk s numerickými hodnotami, jejichž kvartil chcete získat. Kvartil určuje požadovaný kvartil. Mezikvartilové odchylka je polovinou rozdílu mezi horním a dolní kvartilem neboli polovina IRQ.

Následně, jak v excelu prohodit osu xay?

Na kartě Formát ve skupině Aktuální výběr klikněte na šipku rozevíracího seznamu Prvky grafu a potom klikněte na vodorovnou osu (osu kategorií).

By Tips Rones

Similar articles

Jak popsat osy grafu v Excelu? :: Jak vložit něco do PDF?
Užitečné odkazy