Domovská stránka > J > Jak Vytvořit Obsah V Pdf?

Jak vytvořit obsah v PDF?

Zvolte příkaz Zobrazení > Zobrazit/Skrýt > Navigační panely > Obsah.

Přečtěte si více

Související článek

Jak vytvořit TXT soubor v cmd?

Chcete-li vytvořit soubor o velikosti 100 kB, nahraďte jej hodnotou fileSize 1000.

Jak udělat na Macu PDF?

V tomto případě ale musíme lehce nelogicky kliknout na tlačítko Tisk... Po kliknutí se zobrazí nové okno, ve kterém musíte v dolní levé části kliknout na malou modrou šipečku u možnosti PDF. Jakmile na šipku kliknete, tak už se vám zobrazí rozevírací menu, ve kterém už stačí kliknout na kolonku Uložit jako PDF.
Jak otevřít PDF ve Wordu Macbook?
Otevřete si Word, klepněte na Otevřít další dokumenty (pokud jste za uvítací obrazovkou, tak klepněte na Soubor, Otevřít). Najděte požadované PDF, vyberte a je hotovo. Word se vás akorát zeptá, zda chcete soubor převést do upravitelné podoby.

Jak ulozit dokument na Macbooku?

Aktivujte okno dokumentu kliknutím na libovolné místo v něm a potom použijte příkaz Soubor > Uložit (z nabídky Soubor u horního okraje obrazovky). Zadejte název do pole Uložit jako a potom zadejte jednu či více značek (není povinné). Klikněte na místní nabídku Kam a vyberte místo, kam chcete soubor uložit.
Jak převést Word na obrázek?
V novém dokumentu klikněte na Vložit > Screenshota potom z rozevíracího seznamu vyberte snímek obrazovky dokumentu, který uložíte jako obrázek. Viz snímek obrazovky: Poznámka: Můžete také kliknout Vložit > Screenshot > Ořezávání obrazovkya nakreslete rozsah, který uložíte jako obrázek.

Související článek

Jak vytvořit odkaz na Teams?

Chcete-li vytvořit odkaz, přejděte do týmu uvedeného v levé části aplikace.

Jak převést text do JPG?

Nejprve je třeba přidat soubor pro konverzi: přetáhněte soubor TXT nebo klikněte dovnitř bílé oblasti a vyberte soubor. Poté klikněte na tlačítko „Převést". Po dokončení konverze TXT na JPG můžete stáhnout soubor JPG.
Jak exportovat obrázek z Wordu?
Klikněte na tlačítko Podnik > Export / Import > Export obrázků. Viz snímek obrazovky: Krok 2. Po použití nástroje, Export obrázků vyskočí dialogové okno.

Jak převést TXT do PDF?

Klikněte na tlačítko Vybrat soubor výše nebo přetáhněte dokument Word do příslušné oblasti. Vyberte soubor RTF, TXT, DOCX nebo DOC, který chcete převést do PDF. Acrobat během chvilky soubor automaticky převede. Přihlaste se a převedený soubor PDF stáhněte nebo sdílejte.
Jak něco začernit v PDF?
V PDF-XChange Editoru 8 / Plus otevřete soubor PDF pomocí volby na kartě Soubor > Otevřít. Označte citlivé informace pro začernění v souboru PDF pomocí volby na kartě Ochrana > Označit pro anonymizaci. Pokud chcete vyhledat citlivé informace na základě vzorů, klikněte na kartě Ochrana na volbu Najdi a anonymizuj.

Jak upravit text PDF?

V PDF-XChange Editoru otevřete soubor PDF pomocí volby na kartě Soubor > Otevřít. Úpravy textu spustíte kliknutím na ikonu Editace na kartě Domů. Myší klikněte na text, který chcete upravovat. Poté se zvýrazní odstavec, ve kterém chcete text upravovat.

By Athalla

Similar articles

Jak se dělá dotazník? :: Jak se převádí z Wordu 2007 do PDF?
Užitečné odkazy