Domovská stránka > C > Co Znamená Na Whatsappu Účet Spolecnosti?

Co znamená na WhatsAppu účet spolecnosti?

V individuálním chatu klepněte na jméno kontaktu. Zobrazí se vám tak profil daného kontaktu. Pokud se jedná o profil společnosti, bude označen jednou z následujících kategorií: Oficiální účet společnosti: Služba WhatsApp ověřila, že tento účet patří skutečné a renomované společnosti.

Přečtěte si více

Související článek

Co znamená povolit cookies?

Propojují uživatele webu se sociálními sítěmi. Soubory cookie pomáhají přizpůsobit reklamu. Aby je webové stránky mohly používat, musí uživatel s jejich použitím souhlasit. Pracují na stránkách jednotlivých návštěvníků.

Jak skrýt že jsem On Line na WhatsApp?

Změna nastavení soukromí
  1. Na zařízení typu: Android: Klepněte na Více možností > Nastavení > Účet > Soukromí. iPhone: Klepněte na Nastavení > Účet > Soukromí.
  2. Následně můžete změnit: komu se bude zobrazovat čas vaší poslední aktivity (funkce Naposledy), komu se bude zobrazovat vaše profilová fotografie,
Pokud jde o toto, jak se pripojit na whatsapp?
Propojení zařízení
  1. Otevřete WhatsApp na telefonu.
  2. Klepněte na ikonu Více možností > Propojená zařízení.
  3. Klepněte na PROPOJIT SE ZAŘÍZENÍM.
  4. Odemkněte svůj telefon:
  5. Namiřte telefon na obrazovku zařízení, které chcete propojit, a naskenujte QR kód.

A jak se znovu přihlásit na whatsapp?

Jak obnovit historii chatů
  1. Nejprve ověřte, že záloha na iCloudu existuje. Otevřete WhatsApp > Nastavení > Chaty > Záloha chatů.
  2. Pokud vidíte, kdy byla vytvořena poslední záloha, odstraňte a znovu nainstalujte WhatsApp.
  3. Po ověření svého telefonního čísla se držte pokynů aplikace k obnovení historie chatů.
Jak dát WhatsApp do tabletu?
Pokud aplikaci z jakéhokoli důvodu nemůžete najít v Obchodě Google Play, můžete přejít z tabletu na oficiální web WhatsApp a stáhnout si APK pro Android bez problémů. Po dokončení stahování APK klikněte na nainstalovat a otevřete jej.

Související článek

Co znamená řazení u vypínače?

Řazení je technický elektrotechnický termín, který definuje vnitřní uspořádání strojního zařízení spínače. Případně se tím rozumí provedení kontaktů. Pro každou posloupnost v elektrickém obvodu existuje specifické použití.

A jak poslat fotku na whatsapp?

Odesílání médií, dokumentů, polohy nebo kontaktů
  1. Otevřete individuální či skupinový chat.
  2. Klepněte na Připojit . Poté klepněte na možnost:
  3. K fotografiím a videím lze také přidávat popisky. Zvolené fotografie můžete posouvat doprava či doleva a postupně přidat popisek ke každé z nich.
  4. Klepněte na Odeslat .
Následně, jak poslat jednorazovou fotku na whatsapp?
Chcete-li fotografii nebo video odeslat tak, aby je bylo možné zobrazit pouze jednou, musíte při odesílání vždy zvolit možnost jednorázového zobrazení. Média s jednorázovým zobrazením lze obnovit ze zálohy, pouze pokud nebyla daná zpráva před zálohováním otevřena.

Jak poslat zprávu z PC na WhatsApp?

Jakmile máte funkční aplikaci v telefonu a ověřené mobilní číslo, přejděte na PC na stránku WhatsApp pro Web. V pravém horním rohu se objeví QR kód, který je třeba oskenovat telefonem – otevřete WhatsApp a klikněte na Menu (tři tečky v pravém dolním rohu) a dále na WhatsApp Web a kliknout na přidat zařízení/symbol +.
Jak poslat hromadnou zprávu?
Změna možností skupinových zpráv
  1. Spusťte aplikaci Zprávy .
  2. Klepněte na ikonu možností Nastavení Rozšířená nastavení Skupinové zprávy.
  3. Vyberte jako výchozí možnost hromadnou zprávu SMS, nebo skupinovou zprávu MMS.

Jak poslat časovanou zprávu?

Vyberte kontakt (nebo i několik kontaktů), kterému chcete zprávu odeslat a potvrďte kliknutím na oranžovou šipku. Otevře se okno konverzace, ve kterém vpravo nahoře klikněte na trojici oranžových šipek. Otevře se kalendář, kde nejprve vyberete datum a po potvrzení i konkrétní čas kdy má zpráva odejít.

By Kathrine Balandran

Similar articles

  • Co to znamená x64?

    x64 je termín, který označuje 64bitové procesory. Pojem bit znamená buď 1, nebo 0. Počet bitů je počet jedniček a nul, které může počítačový procesor použít ke komunikaci instrukcí a přiřazení adres paměti.

  • Co znamená zkratka CTRL F?

    V jednoduchém průzkumu zjistili, že 90 % uživatelů nezná klávesovou zkratku, která se používá k vyhledávání informací na stránce v mnoha různých aplikacích, a to i v různých operačních systémech.

  • Co to znamená BIM?

    Building Information Modeling nebo také Building Information Management je zkratka anglického termínu. Do češtiny se obvykle překládá jako Informační modelování budov. Takzvané digitální dvojče budovy vzniká v procesu spolupráce specialistů.

  • Co znamená zkratka cis?

    Lidé, jejichž pohlavní identita odpovídá pohlaví, které jim bylo přiděleno při narození, se označují jako cisgender. Není to totéž co termín trans.

  • Co to znamená CSS?
  • Jak zrušit účet ve Windows 10?
  • Co znamená znacka NFC?
  • Co znamená NFC u Huawei?
Jak naprogramovat router? :: Jak přeposlat zprávu z WhatsApp?
Užitečné odkazy