Domovská stránka > J > Jak Přesunout World Of Tanks Na Jiný Disk?

Jak přesunout World of Tanks na jiný disk?

Někde u hry by měla být možnost "zálohovat místní soubory". Tím se ti ze hry vytvoří nějaký backup. Pak můžeš hru odinstalovat.

Přečtěte si více

Související článek

Proč se mi nezobrazuje flash disk?

Po otevření okna Správa počítače vyberte v nabídce vlevo položku Úložiště / Správa disků. Disk, který není zobrazen, můžete vyhledat tak, že na něj kliknete pravým tlačítkem myši a vyberete možnost Importovat cizí disky.

Kam se instalují hry ze Steam?

Hry se totiž ukládají pod Steam\SteamApps složku. Až později přišla možnost při instalaci alespoň zvolit kam se hra instaluje. Problém ale zůstával u již nainstalovaných her. Nová verze Steam klienta přichází s možností přesunout hru (instalační složku) kamkoliv budete chtít.
Někdo se také může ptát, jak presunout systém na ssd disk?
Chcete-li klonovat primární disk na nový disk SSD, neobejdete se bez externího příslušenství nebo druhého stolního počítače. Oba disky totiž musíte při klonování připojit najednou. V případě stolního PC to není problém. U notebooku budete muset použít USB-SATA adaptér nebo externí dok (najdete například zde).

Navíc, jak překopírovat disk?

Klonování šifrovaného disku

V hlavním menu na záložce Create a Backup klikněte na "Clone this disk..." V části "source" vyberte, které části původního disku chcete klonovat. V části "destination" klikněte na "Select a disk to clone to..." a vyberte nový disk, na který chcete klonovat. Pak klikněte na další.
Jak přenést data?
Přechod na nové zařízení Android
  1. Přihlaste se pomocí svého účtu Google. Pokud chcete ověřit, zda máte účet Google, zadejte svou e-mailovou adresu. Pokud účet Google nemáte, vytvořte si ho.
  2. Zálohujte si data. Jak zálohovat data.
  3. Zkontrolujte, zda máte k dispozici Wi-Fi.

Související článek

Co dělat když mám plný disk?

Klepnutím na tlačítko Start otevřete nástroj Vyčištění disku. Pokud do vyhledávacího pole zadáte příkaz Vyčištění disku, vyberte ze seznamu výsledků položku Vyčištění disku. Vyberte jednotku, kterou chcete vyčistit, a poté zvolte OK.

Jak přesunout Program Files?

V podokně podrobností klepněte pravým tlačítkem myši na hodnotu registru ProgramFilesDir a potom klepněte na příkaz změnit. V poli Údaj hodnoty zadejte výchozí umístění složky Program Files a potom klepněte na tlačítko OK. Poznámka: Výchozí umístění složky Program Files je systémová_jednotka\Program Files.
Jak přesunout uživatelské složky na jiný disk?
Klepněte pravým tlačítkem na složku Dokumenty a z místní nabídky, která se vzápětí zobrazí, vyberte příkaz Vlastnosti. Zobrazí se dialogové okno, v němž se přesuňte na záložku Umístění. Poté stiskněte tlačítko Přesunout.

A jak přetáhnout program?

Pro začátek je třeba aplikaci nainstalovat na oba počítače, jak starý, tak i nový. Jedná se o malou utilitu, takže určitě i na starších a pomalých počítačích nebude problém ji spustit. Jakmile aplikaci spustíte, začne v síti vyhledávat další počítače, na kterých je aplikace rovněž nainstalovaná.
Jak nastavit stahování souborů?
Pozastavení nebo zrušení stahování
  1. Na telefonu či tabletu Android otevřete Chrome .
  2. Vpravo nahoře klepněte na ikonu možností Nastavení. Pokud se adresní řádek nachází v dolní části obrazovky, přejeďte po něm prstem nahoru. Klepněte na Stažené soubory .
  3. Vedle stahovaného souboru klepněte na Pozastavit nebo Zrušit .

Jak přesměrovat stahování?

V Průzkumníku souborů najděte složku »Stažené soubory« a klikněte v horním menu na ikonu »Vlastnosti«. V nově otevřeném okně vlastností se přepněte na kartu »Umístění«. Zde můžete nastavit nové umístění úložiště stažených souborů. Nové nastavené potvrďte tlačítkem »OK«.

By Farver Bouret

Similar articles

Jak přenést kontakty na SIM kartu? :: Jak přesunout hru z disku C na disk D?
Užitečné odkazy