Domovská stránka > J > Jak Přesunout Hru Z Disku C Na Disk D?

Jak přesunout hru z disku C na disk D?

Pak odinstaluj a nainstaluj hru a tu zalohu z dokumentu prekopiruj zpet tam kam byla a melo by to byt. To jen tak nepůjde, budete to muset odinstalovat a nainstalovat na jiný disk.

Přečtěte si více

Související článek

Proč se mi nezobrazuje flash disk?

Po otevření okna Správa počítače vyberte v nabídce vlevo položku Úložiště / Správa disků. Disk, který není zobrazen, můžete vyhledat tak, že na něj kliknete pravým tlačítkem myši a vyberete možnost Importovat cizí disky.

Jak přesunout hru z disku C na disk D Steam?

Po vytvoření knihovny Steamu na disku, kam chcete přesunovat hry, už jen stačí kliknout v Knihovně her pravým tlačítkem na hru, kterou chcete přesunout, zvolit Vlastnosti > Místní soubory > Přesunout Instalační složku a zvolit si disk, kam se hra přesune.
Následně, jak nainstalovat hru na jiný disk?
Klepněte pravým tlačítkem myši na hru, vyberte vlastnosti a poté vyberte ikonu Místní soubory záložka. Ve spodní části této karty klikněte na Přesunout Instalovat složku a vyberte novou složku, do které chcete hru přesunout. Jakmile vyberete složku, klikněte na Přesunout složku zahájit proces.

Jak přenést data na nový disk?

Prvním řešením, jak bezpečně přenést na nový harddisk systém i data, je software Norton Ghost, který stojí zhruba 70$. Jeho pravděpodobně nejužitečnější funkcí je kopie 1:1, která přesně zkopíruje starý disk. Jeho obsah pak funkčně předá na disk nový a počítač pak běží bez problému pouze s novým diskem.
Můžete se také zeptat, jak přesunout aplikaci z disku c na disk d?
Jak přemístit aplikaci na jiný disk

Tuto funkci mají i mobilní telefony a hodí se ji využít hlavně v okamžiku, kdy máte na „céčku" málo místa. Klikněte na Start – Nastavení a Aplikace. U volby Aplikace a funkce vyberte apku, která má volbu Přesunout aktivní.

Související článek

Co dělat když mám plný disk?

Klepnutím na tlačítko Start otevřete nástroj Vyčištění disku. Pokud do vyhledávacího pole zadáte příkaz Vyčištění disku, vyberte ze seznamu výsledků položku Vyčištění disku. Vyberte jednotku, kterou chcete vyčistit, a poté zvolte OK.

Jak stahovat soubory na disk D?

Změna složky pro stahování souborů je velice jednoduchá:
  1. Otevřete složku "Stažené soubory"
  2. Otevřete nabídku "Vlastnosti"
  3. Zvolte kartu "Umístění"
  4. Vyberete složku, do které se budou soubory nově ukládat.
  5. Potvrďte.
A jak přesunout hru steam?
Vyhledejte hru, kterou chcete přesunout. Klikněte na hru pravým tlačítkem myši a vyberte možnost „Vlastnosti...". V novém okně přejděte do záložky „Místní soubory" a klikněte na „Přesunout instalační složku...". Z rozbalovací nabídky vyberte požadovanou složku, do které chcete hru přesunout.

Jak přidat nainstalovanou hru na Steam?

Přihlaste se do klienta služby Steam (pokud jej ještě nemáte, stáhněte si jej zde). Poté klikněte v jeho levém dolním rohu na „+ PŘIDAT HRU..." a vyberte možnost „Aktivovat produkt ve službě Steam...". Další pokyny Vám sdělí samotný klient.
Když to vezmeme v úvahu, jak přesunout hru na jiný počítač?
Niekoľko možností:A) pokiaľ hra sa len "rozbalila" a má v adresári *.exe súbor - stačí prekopírovaťB) vytvoriť z toho adresára ISO a znova rozbaliť do nového PCC) pokiaľ sa však inštalovala pomocou inštalátora - v OS sa o tom vytvoril v registroch záznam.

Na jaký disk instalovat hry?

Na SSD má smysl natlačit všechny programy a hry, co se tam vejdou. Minimálně to, co používáš nejčastěji. Vše, co bude na HDD, bude líné jako šnek. Na SSD hodte i vetsinu programu, hlavne ty pouzivane.

By Briney

Similar articles

Jak přesunout World of Tanks na jiný disk? :: Jak presunout fotky ze souborů do galerie?
Užitečné odkazy