Domovská stránka > J > Jak Dostat Data Ze Starého Telefonu Do Nového?

Jak dostat data ze starého telefonu do nového?

Přechod na nové zařízení Android
  1. Přihlaste se pomocí svého účtu Google. Pokud chcete ověřit, zda máte účet Google, zadejte svou e-mailovou adresu. Pokud účet Google nemáte, vytvořte si ho.
  2. Zálohujte si data. Jak zálohovat data.
  3. Zkontrolujte, zda máte k dispozici Wi-Fi.

Přečtěte si více

Související článek

Jak se dostat do stareho telefonu?

Pokud se přihlásíte ke svému účtu ve webovém prohlížeči na jakémkoli počítači nebo zařízení, budete moci používat správce zařízení. Po výběru zařízení z nabídky počkejte, až bude nalezeno jeho umístění.

Jak dostat data z iPhone do Samsungu?

Pokud si koupíte nový Android a chcete na něj dostat svoje data z iPhonu (iOS), pak si jednoduše na jablečný telefon nainstalujete novou aplikaci Přechod na Android a na novém zařízení s Androidem si vyberete možnost, že chcete přesunout data z Apple zařízení.
Jak exportovat Kontakty z iPhone?
Export vizitky vCard
  1. V Kontaktech na webu iCloud.com vyberte v seznamu kontaktů jeden nebo víc kontaktů.
  2. Na bočním panelu klikněte na. a zvolte Exportovat vCard. Pokud vyberete více kontaktů, z aplikace Kontakty se exportuje jeden soubor vCard obsahující všechny vybrané kontakty.

Následně, jak importovat kontakty z iphone do google?

Synchronizace Kontaktů Google s mobilním zařízením nebo počítačem
  1. V iPhonu nebo iPadu spusťte aplikaci Nastavení.
  2. Klepněte na Kontakty.
  3. Klepněte na Přidat účet.
  4. Klepněte na Přidat účet.
  5. Podle pokynů se přihlaste k účtu Google.
  6. Vyberte aplikace od Googlu, které chcete se zařízením synchronizovat.
  7. Klepněte na Uložit.
Kde najdu prenest data z Androidu?
Nainstalujte si do Macu aplikaci Android File Transfer, otevřete ji a po připojení Android zařízení k počítači přejděte do složky DCIM -> Camera. Vyberte fotky a videa, které chcete přesunout, a přetáhněte je do složky v počítači.

Související článek

Jak zachránit data z poškozené SD karty?

Pokud jsou data smazána, ale také poškozena, doporučujeme nainstalovat program Recuva, který se pokusí smazané soubory obnovit.

A další otázka, jak dostat sms do nového telefonu?

Pokud máte mobilní telefon s operačním systémem Android a koupili jste si nový mobil rovněž s tímto systémem, přenos všech dokumentů, fotek, videí či zpráv může být velmi snadný. V systému Android probíhá zálohování do vašeho účtu Google. Na novém telefonu se tedy stačí přihlásit a data si obnovit.
Jak nastavit iPhone jako nový?
Stiskněte postranní tlačítko nebo tlačítko spánku (v závislosti na modelu) a držte ho, dokud se neobjeví logo Apple. Pokud se iPhone nezapíná, budete zřejmě muset nabít baterii. Další možnosti najdete v článku podpory Apple Když se iPhone nezapne nebo nereaguje.

Někdo se také může ptát, proč chtít iphone?

Moderní systém iOS

Nečekejte žádné záseky, pády aplikací či zpomalení odezvy. Sedne každému, protože je rychlý, uživatelsky přívětivý a také bezpečný. A jeho velkou výhodou je, že byl navržen přímo pro telefony iPhone, takže je zajištěna 100% kompatibilita a odladěnost.
Co je to iPhone?
iPhone (výslovnost [ˈaifəun]) je smartphone společnosti Apple, který svou popularitou definoval celou kategorii chytrých mobilních telefonů.

Navíc, co je lepší samsung nebo apple?

Jak je patrné z výše uvedených porovnání napříč cenovými hladinami, iPhone je dobrou volbou zejména ve své hlavní produktové řadě. Nabízí odladěný operační systém, který pracuje lépe než Android, a také perfektní kvalitu fotoaparátu. Na druhou stranu mu schází některá vylepšení, která dovede nabídnou Samsung.

By Abram Lineback

Similar articles

Jak prenest Aplikace iPhone? :: Jak přenést data z iPhone do Android?
Užitečné odkazy