Domovská stránka > J > Jak Přenést Data Z Iphone Do Android?

Jak přenést data z iPhone do Android?

V takovém případě, lze využít starší metodu pomocí Google Drive (Google Disku).
  1. Stáhněte si do vašeho iPhone aplikaci Google Drive z AppStore: Google Drive.
  2. V aplikaci se přihlaste vaším Google účtem, který budete využívat na novém Android telefonu.
  3. Následně přejděte do nastavení aplikace a do části záloha.

Přečtěte si více

Související článek

Kdy vyjde iPhone 16?

Na konferenci byl představen nový operační systém pro Apple. Jednou z novinek, které přináší, je změna odemykací obrazovky. Finální verze nového systému přijde na podzim a letos tomu nebude jinak.

Navíc, jak poslat soubory z iphone na android?

K tomu slouží aplikaci Send Anywhere pro iOS, Android, Windows Phone a Amazon Kindle, která je ke stažení zcela zdarma funguje prostřednictvím bluetooth a Wi-Fi, proto je potřeba k přeposlání dodržet vzdálenost několika metrů. Při zaslání souborů opíšete ověřovací kód a poté začne druhé zařízení přijímat soubor.
Jak přenést data z iPhone do Xiaomi?
Jako první budete potřebovat aplikaci Air More, kterou si stáhněte jak do nového, tak i starého zařízení. Po instalaci aplikaci otevřete a v pravém dolním rohu klikněte na ikonku "More". Následně v kolonce Other tools zvolte na obou zařízeních "Phone Transfer".

Jak propojit iPhone s Androidem?

Na Androidu stáhněte z Google Play Storu již zmíněnou aplikaci Move to iOS. Poté ji otevřete, a na obou zařízeních klepněte na Pokračovat (Continue). K tomu, aby byla zařízení spárována skrze Wi-Fi, už nyní postačí na Androidu zadat 12místný číselný kód, který se zobrazí na zařízení s iOS.
Když to vezmeme v úvahu, proč přejít z ios na android?
7 důvodů, proč přejít z Androidu na iPhone
  1. Bezpečnost informací Společnosti pro zabezpečení informací se jednomyslně shodují, že zařízení Apple jsou bezpečnější než zařízení Android.
  2. Ekosystém Apple.
  3. Snadné použití
  4. Získejte nejprve ty nejlepší aplikace.
  5. Apple Pay.
  6. Rodinné sdílení
  7. iPhony uchovávají svou hodnotu.

Související článek

Jak dlouho bude podpora iPhone 7?

Možnost stáhnout nejnovější aktualizační balíček stále nabízí pět let starý Apple iPhone 7.

Lidé se také ptají, jak poslat přes bluetooth z iphone na android?

Pod tlačítkem Nastavení > Bezdrátové sítě > Bluetooth > Viditelné Následně můžete dát vyhledat dostupná zařízení a nastavit s nimi spárování Odeslat přes bluetooth můžete všude, kde je tlačítko na sdílení – jako aplikaci zvolíte bluetooth a pak vyberete zařízení pro příjem.
Jak spárovat iPhone s Androidem Bluetooth?
Spárování zařízení s Bluetooth doplňkem

Na zařízení přejděte do Nastavení > Bluetooth a zapněte Bluetooth. Neodcházejte z této obrazovky, dokud spárování doplňku nedokončíte. Přepněte doplněk do režimu zjišťování a počkejte, dokud se na zařízení neobjeví.

Navíc, jak poslat pisnicku z iphonu?

Připojte svůj nový iPhone k počítači. Klikněte na ikonu vašeho iPhone a „Hudba" v části „Nastavení"> Zaškrtněte políčko „Synchronizovat hudbu"> Vyberte „Celá hudební knihovna" nebo „Vybrané seznamy skladeb, interprety, alba a žánry" a kliknutím na „Synchronizovat" zahájíte přenos skladeb z starý iPhone na nový iPhone.
A další otázka, jak přenést data do nového telefonu xiaomi?
Po prvním zapnutí nového Xiaomi zařízení bude proces přenosu souborů nabídnut uživateli automaticky. Případně se k tomuto procesu dá dostat pomocí nastavení telefonu (nastavení – o telefonu – přesun do nového zařízení).

Pokud jde o toto, jak přenést data ze starého telefonu do nového?

Klíčem je záloha

Na telefonu s Androidem stačí jít do nastavení, tam najít kolonku "Google", zamířit až dolů kde je "Záloha", a posléze provést zálohu. Na Apple iOS také běžte do nastavení, potom klepněte hned nahoře na vaše Apple ID, dále možnost "iCloud", "Záloha na iCloud" a rovnou zvolte možnost zálohovat.

By Soni

Similar articles

Jak dostat data ze starého telefonu do nového? :: Jak nahrát soubory z PC do iPhone?
Užitečné odkazy