Domovská stránka > J > Jak Platit Mobilem U Monety?

Jak platit mobilem u monety?

Google Pay
  1. Stačí stáhnout aplikaci. Do mobilu si stáhnete aplikaci, přidáte kartu a můžete platit.
  2. Platíte jako bezkontaktní kartou. Přiložíte telefon s podporou NFC k platebnímu terminálu.
  3. Limity si nastavíte sami.
  4. Zaplatíte rychle i v e-shopu.
  5. Vaše data jsou v bezpečí
  6. Bezkontaktně i z bankomatu.

Přečtěte si více

Související článek

Jak zapnout placeni mobilem?

Mobilní platby můžete zdarma zapnout v mobilní aplikaci Menu / Služby / Karty a nálepky. Funguje to pouze s telefonem, který podporuje technologii Near Field Communication. Zůstatek na účtu můžete zkontrolovat pomocí služby Google Pay.

Jak platit mobilem když nemám NFC?

Třetí je alternativou k druhé, figuruje na pozici náhradníka za platební karty, avšak nevyžaduje přítomnost NFC v telefonu. Můžete ji tedy používat i na levnějších telefonech. Tato metoda placení telefonem bez NFC funguje tak, že naskenujete QR kód, který vás odkáže do speciální aplikace, v níž provedete platbu.
Co je NFC v hodinkach?
NFC (Near Field Communication) je moderní bezdrátová technologie určená k rychlému přenosu dat mezi dvěma zařízeními. Hlavní výhodou je rychlé a snadné používání. Chytré hodinky s NFC čipem stačí k druhému zařízení pouze přiložit na vzdálenost až 4 cm a systém provede vše za vás.

Jak nastavit NFC nálepku?

Abyste mohli „oživit" NFC Smart tagy, musíte si stáhnout novou verzi Loxone Smart Home App Version na Vaše zařízení s Androidem, který podporuje NFC. V menu nastavení -> Nástroje -> můžete během několika sekund nastavit NFC příkazy nebo pozici v App a rovnou je používat.
A jak funguje prstýnek s nfc?
Když máte virtuální kartu dobitou, můžete konečně přidat do aplikace prsten, a to přes funkci NFC Wearable, což je označení pro bezkontaktní nositelnou elektroniku. Prsten má na sobě aktivační kód, kterým ho do "peněženky" aplikace zanesete a nastavení uložíte.

Související článek

Jak se platí mobilem?

Probuďte se a nechte si telefon odblokovat. Přiložte zadní stranu telefonu ke čtečce plateb. V případě výzvy postupujte podle pokynů na obrazovce.

Jak zapnout NFC na iphone se?

Nedá se předpokládat, že by Apple NFC někdy v budoucnu sám odemkl, zejména z bezpečnostních důvodů. Pokud tedy chcete využívat NFC ve svém iPhonu větší měrou, budete muset provést na svém telefonu jailbreak. Autor slibuje zaslání svého „NFC odblokovače" do obchodu Cydia.
Jak vypnout NFC na iphone?
Zapnutí nebo vypnutí osobní automatizace ve Zkratkách na iPhonu nebo iPadu
  1. V aplikaci Zkratky na iOS nebo iPadOS zařízení klepněte na „Automatizace" .
  2. Klepněte na automatizaci, kterou chcete vypnout.
  3. Vypněte volbu Zapnout automatizaci.
  4. Klepněte na Hotovo.

A jak naskenovat nfc?

Pro komunikaci s NFC čipem potřebujete instanci třídy NfcV, kterou dostanete z tagu získaného v Intentu: val nfcV = NfcV. get(tag). Pokud chcete zahájit komunikaci s NFC čipem, stačí zadat nfcV. connect().
A další otázka, jak vypnout nfc huawei?
Pokud chcete tuto funkci vypnout, otevřete Nastavení, vyhledejte a přejděte do Aplikace a přejděte do nabídky Peněženka > Úložiště > Mazání dat. Poté znovu otevřete aplikaci Peněženka. Když se zobrazí výzva s informací o automatické zapnutí NFC při každém otevření aplikace Peněženka, vyberte možnost ZRUŠIT.

Jak platit v obchodě mobilem?

V obchodě, kde přijímají platby mobilem, stačí zařízení (telefon nebo chytré hodinky) přiložit k bezkontaktnímu terminálu a je hotovo. Pokud hodnota nákupu při platbe pomocí Google Pay převýší 500 Kč, bude potřeba odemknout telefon pomocí PINu, hesla, zámku, otisku prstu nebo skenu obličeje.

By Yasui

Similar articles

Jak přenést data z notebooku do PC? :: Na jakou vzdálenost funguje NFC?
Užitečné odkazy