Domovská stránka > N > Na Jakou Vzdálenost Funguje Nfc?

Na jakou vzdálenost funguje NFC?

NFC je bezdrátová technologie umožňující rychlou a zabezpečenou výměnu dat na vzdálenost do 4 cm. Podporuje ji řada chytrých telefonů (těmto zařízením tím pádem můžeme říkat NFC mobily) a tabletů, přičemž díky velmi krátké vzdálenosti je bezpečná a není vyžadována jejich identifikace.

Přečtěte si více

Související článek

Jakou zvolit verzi Windows 32 bit nebo 64 bit?

Klikněte na tlačítko Start a poté na počítač a vlastnosti. V okně s informacemi o systému se zobrazí verze operačního systému.

Následně, jak se používá nfc?

Dá se říci, že telefon s NFC lze používat místo platební karty. Zda Váš telefon podporuje NFC zjistíte z technické specifikace nebo ze systémového nastavení přímo v mobilu, kde byste měli najít přepínač NFC. Při zapnuté funkci NFC pak stačí přiložit k platebnímu terminálu mobil a proběhne platba.
Následně, jak ověřit nfc?
Krok 2: Zjištění technologie NFC v telefonu
  1. Otevřete Nastavení .
  2. Do pole Prohledat nastavení zadejte „NFC".
  3. Klepněte a zapněte NFC. Pokud nemůžete funkci NFC najít, s vaším telefonem nelze platit bezkontaktně.

Co znamená znacka NFC?

NFC je zkratkou anglického výrazu „Near Field Communication", označuje tedy bezdrátovou komunikaci a existuje na trhu již delší dobu. Pod tímto pojmem se skrývá bezkontaktní přenos dat, jež využívá technologii radiofrekvenční identifikace (RFID). Celosvětově standardizovaná frekvence činí 13,56 MHz.
Co to je NFC tagy?
NFC tag je obvykle bezkontaktní RFID štítek využívající standardy NFC. Do NFC tagu lze uložit například odkaz na web, vizitku, provázat ho na sociální sítě apod. Mezi další využití patří například NFC přístupové systémy, které umožňují vstup do chráněného objektu přiložením mobilního telefonu místo karty.

Související článek

Jak funguje spínač?

Elektrický obvod je v jedné poloze přerušen. Při stisknutí kontaktů v druhé poloze je obvod uzavřen. Jeden obvod je ovládán z jednoho místa. Jeho analogy jsou zabudovány buď ve svítidlech, nebo v přívodních kabelech.

Kde se nachází NFC?

NFC, tedy bezdrátovou komunikaci mezi dvěma zařízeními, můžete ve svém telefonu zapnout v systémovém nastavení, v sekci Bezdrátová připojení a sítě – Další. Zde si jednoduše vyhledáte zkratku NFC a vyberete možnost zapnout.
Lidé se také ptají, co znamená nfc na kole?
NFC je zkratka pro „Near Field Communication". Už samotný název této technologie vám tedy napoví, že NFC dovoluje vzájemnou komunikaci mezi dvěma zařízeními, což znamená, že jsou obě schopná odesílat i přijímat informace.

Jak vypadá NFC?

Jak poznáte, že váš telefon podporuje NFC? Kromě technické specifikace, kde by měla být tato informace uvedena, to můžete zjistit v systémovém nastavení, konkrétně v sekci Bezdrátová připojení a sítě – Další, kde byste měli najít přepínač NFC. Většina zařízení s podporou má také na zadní straně logo v podobě písmena N.
Jak se platí mobilem?
Platby v obchodech
  1. krok: Telefon probuďte a odemkněte. Zapněte obrazovku telefonu a odemkněte ho.
  2. krok: Přiložte zadní stranu telefonu na několik vteřin k platební čtečce. Po zaplacení se na obrazovce zobrazí modrý symbol zaškrtnutí.
  3. krok: Pokud se zobrazí výzva, postupujte podle instrukcí na obrazovce.

Jak nastavit NFC?

Zapnutí NFC (Near Field Communication)
  1. V telefonu otevřete aplikaci Nastavení.
  2. Klepněte na Připojená zařízení Předvolby připojení NFC.
  3. Zapněte možnost Používat NFC.

By Sami

Similar articles

  • Co dělat když telefon funguje ale nic se nezobrazuje?

    Telefon s černým displejem se na slunci mnohem více zahřívá. Přesuňte jej do stínu. Zařízení může opět fungovat, jakmile se trochu ochladí. Po několika minutách zkontrolujte, zda se displej opět rozsvítil.

  • Jak funguje Apple penezenka?

    Velmi jednoduché. Telefon můžete používat v obchodě, pokud ho přiložíte k terminálu. Rozsvítí se obrazovka, otevře se aplikace peněženka a vy vyberete kartu, kterou chcete platit. Přiložením prstu na tlačítko Domů platbu potvrdíte.

  • Jak funguje CRM?

    Všechna oddělení mají stejné informace na jednom místě. Každý zaměstnanec má přístup k údajům, které potřebuje ke své práci. V softwaru se ukládají nejen kontaktní údaje o zákaznících, ale také se přidává komunikace, například e-maily a zprávy.

  • Jak funguje internet DSL?

    Principem fungování je využití volného pásma telefonních spojů. Pro běžný hlasový provoz se používají frekvence do 3400 Hz. Vysokorychlostní přenos dat je možný na vyšších frekvencích.

  • Jak funguje Google disk?
  • Jak funguje IMAP?
  • Jak funguje NFC?
  • Jak funguje PoE injektor?
Jak platit mobilem u monety? :: Jak otevřít soubor v RAR?
Užitečné odkazy