Domovská stránka > J > Jak Přehrát Soubor M2Ts?

Jak přehrát soubor M2TS?

M2TS soubory jsou také možné přehrát na Sony PlayStation 3s, Sony Bravia televizorů, Western Digital WDTVs, Amkette FlashTV HD Media Player, Xtreamer Media Player a Panasonic Viera televizory podporující přehrávání AVCHD.

Přečtěte si více

Související článek

Co je to RAW soubor?

Nejkvalitnější obrazová data mohou být podporována poloprofesionálními a profesionálními fotoaparáty. Tyto snímky lze podrobně upravovat pomocí speciálního softwaru a ovlivňovat jejich vzhled úpravou ostrosti, sytosti barev nebo kontrastu, aniž by byla ohrožena výsledná kvalita.

Čím přehrávat soubory M4V?

Software pro otevření M4V souborů

QuickTime Player – M4V soubory lze také otevřít a přehrát s QuickTime Player ale soubory chráněné FairPlay DRM budou identifikovány jako soubory AVC Media. VLC media player – VLC je výkonný multimediální přehrávač, který může přehrát všechny možné multimediální soubory.
V čem přehrát formát AVI?
Windows Media Player podporuje následující formáty souborů: Formáty Windows Media: ASF, ASX,. avi,. wav,.

Kde stáhnout VLC?

Jak stáhnout aktuální verzi VLC Media Playeru

Klikněte na tlačítko STÁHNOUT (DOWNLOAD) a přejděte přímo na stránky VideoLan. Klikněte na tlačítko STÁHNOUT VLC (DOWNLOAD VLC).
Jak stáhnout VLC Media Player?
VLC (VideoLAN Client) je přehrávač, který podporuje mnoho A/V formátů (MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, DivX, mp3, ogg,), umí přehrávat DVD, VCD a různé stream protokoly.
...
VLC: nenáročný open-source s kodeky MAGAZÍN.
Detail produktu VLC Media Player
Licencezdarma
Stažení celkem470 464
Hodnocení Instaluj.cz675

Související článek

Jak otevřít APK soubor?

Když chcete nainstalovat něco mimo Obchod Play, všimnete si pouze souborů APK. Je to podobné jako u souborů pro počítač se systémem Windows. Po stažení aplikace je k dispozici soubor s příponou. Můžete s ním pracovat pomocí aplikace.

Když to vezmeme v úvahu, co je soubor m2ts?

BDAV MPEG-2 Transport Stream je multimediální kontejner s příponou názvu souboru . m2ts (. MTS) používaný na Blu-ray discích a AVCHD kamerách. Umožňuje multiplexování videa ve vysokém rozlišení (obvykle ve formátu MPEG-4 AVC/H.
Navíc, jak otevřít soubor mts?
Soubory ve formátu MTS lze otevřít VideoLAN VLC media player nebo Elgato Turbo. 264HD v Mac platformy. Nicméně, to může být otevřen VideoLAN VLC media player nebo Microsoft Windows Media Player na platformách Microsoft Windows. Tyto soubory lze otevřít OpenShot nebo VideoLAN VLC media player v platformách Linux.

Proč nejde přehrát AVI?

AVI není formát, ale kontejner. Jak píšou na té wikině, „Kontejner sám neříká nic o vnitřní kompresi uložených dat, ta je určena použitým kodekem. " A to je právě ten problém, protože když je použitý kodek, který tvoje TV neumí, tak to nepřehraje...
Navíc, jak přehrát avi v mobilu?
Zařízení Android nativně nepodporují soubory ve formátu AVI. Chcete-li přehrávat videa AVI na telefonu Android, musíte se spolehnout na nástroj jiného výrobce, jako je AnyMP4 Video Converter Ultimate které mohou převádět video z formátu AVI do jiného formátu videa, který může zařízení Android podporovat.

Co je to AVI soubor?

Audio Video Interleave, známější pod zkratkou AVI, je formát multimediálního kontejneru, uvedený firmou Microsoft v listopadu roku 1992 jako součást multimediální technologie Video for Windows. Soubory typu AVI mohou obsahovat zvukovou i video stopu, což umožňuje synchronní přehrávání videa a zvuku.

By Vharat

Similar articles

V jakém formátu stahovat filmy do mobilu? :: Co je to Adobe Flash Player?
Užitečné odkazy