Domovská stránka > C > Co Je To Adobe Flash Player?

Co je to Adobe Flash Player?

Adobe Flash Player byl počítačový program určený pro prohlížení multimediálního obsahu vytvořeného na zastaralé softwarové platformě Adobe Flash.

Přečtěte si více

Související článek

Proč se mi nezobrazuje flash disk?

Po otevření okna Správa počítače vyberte v nabídce vlevo položku Úložiště / Správa disků. Disk, který není zobrazen, můžete vyhledat tak, že na něj kliknete pravým tlačítkem myši a vyberete možnost Importovat cizí disky.

Co dělat když nefunguje Adobe Flash Player?

Přepnutím posuvného vypínače doprava pak povolíte možnost spuštění Adobe Flash Playeru i na takový stránkách, a pokud v právě rozbaleném okénku kliknete na odkaz Spravovat oprávnění, vyskočí vám napravo v právě aktivním okně svislé obdélníkové okno, ve kterém najdete všechny weby, kterým jste povolili výjimku a ve
Lidé se také ptají, jak hrát bloodmoon?
Samotným cílem hry je klasicky rozvoj postavy. Zpočátku budete velice slabí na boje, takže bude nutné začít plnit různorodé úkoly, které vám pomohou zvýšit level a vylepšit své atributy. S každou novou úrovní rozvíjíte své schopnosti a budete pro své soupeře nebezpečnější.

A proč nefungují papas hry?

Začátkem nového roku skončila podpora technologie Adobe Flash. Ta si vzala do hrobu všechny webové aplikace, které ji využívaly. Mezi nimi nechybí série Papa's her.
Jak povolit Adobe Flash Player Chrome?
Google Chrome:
  1. Do adresního řádku prohlížeče Google Chrome napište chrome://settings/content a stiskněte Enter.
  2. Na stránce Nastavení vyhledejte Flash a na položku klikněte.
  3. Aktivujte spouštění Flashe kliknutím na přepínač vpravo nahoře.

Související článek

Jak zapojit flash?

Pokud chcete pracovat s jakýmkoli typem flash disku, měli byste si pořídit adaptér microusb nebo tousb typu c. Jeho cena se pohybuje mezi 50 a 100 Kč. Zapojte flash disk do portu a můžete začít pracovat.

A jak aktivovat plugin?

Internet Explorer 10 a 11
  1. v části "Typy doplňků" zvolte "Panely nástrojů a rozšíření"
  2. poté v části "Zobrazit" zvolte "Všechny doplňky"
  3. v pravé části okna následně zvolte požadované pluginy či rozšíření a v pravé dolní části okna zvolte "Zakázat" (nebo "Povolit" pro opětovnou aktivaci)
Lidé se také ptají, jak si zahrát fishao?
Vše se odehrává v barevném světě, Fishao je totiž hra pro každého. Můžete hrát v turnajích, dokončit svůj fishdex chycením všech dostupných ryb v deseti oblastech. Některé oblasti se musí odemknout, ostatní jsou dostupné ze začátku. Můžete obchodovat s pruty, návnadami, položkami a vzhledy s ostatními hráči.

A jak zakázat adobe flash player?

Vyřazení Adobe Flash Player Pluginu a Google Chrome.
...
google Chrome
  1. Napište chrome:plugins do adresního řádku k otervření stránky s pluginy.
  2. Na stránce Plugins se objeví, Find Flash listing výčet.
  3. K naprostému zakázání Adobe Flash klikněte na odkaz Disable.
  4. ke znovupovolení Adobe Flash Playeru klikněte na odkaz Enable.
Jak povolit Flash v opeře?
Klikneme v levé části adresního řádku na ikonu zámku. Krok 2: Otevře se nám okno, kde klikneme na výsuvnou lištu v kolonce flash, v ní následně klikneme na "Povolit".

Někdo se také může ptát, jak nainstalovat plugin?

Instalace se provádí v administraci v sekci "Pluginy" – "Instalace pluginů". Před instalací si můžete prohlédnout doporučené pluginy a nejčastěji používané. Pokud znáte název konkrétního pluginu je možné jej vyhledat v poli "Hledat pluginy". V tomto poli lze hledat i dle klíčového slova (doporučujeme angličtinu).

By Atalee

Similar articles

Jak přehrát soubor M2TS? :: V čem přehrát SWF soubor?
Užitečné odkazy