Domovská stránka > J > Jak Přehrát Soubor Avi?

Jak přehrát soubor AVI?

Windows Media Player podporuje následující formáty souborů: Formáty Windows Media: ASF, ASX,. avi,. wav,.

Přečtěte si více

Související článek

Co je to RAW soubor?

Nejkvalitnější obrazová data mohou být podporována poloprofesionálními a profesionálními fotoaparáty. Tyto snímky lze podrobně upravovat pomocí speciálního softwaru a ovlivňovat jejich vzhled úpravou ostrosti, sytosti barev nebo kontrastu, aniž by byla ohrožena výsledná kvalita.

A v čem přehrávat filmy na macbooku?

QuickTime Player nabízí na obrazovce ovládací prvky pro přehrávání zvuků nebo videa, jejich pozastavení nebo rychlý posuv vpřed či zpět.
Jak pustit film na Macbooku?
Nejlepší aplikace pro Mac na spouštění multimediálních souborů
  1. VLC Media Player. Pokud se takřka kohokoli zeptáte, který přehrávač je jedničkou pro klasické počítače, tak vám mnozí odpoví VLC Media Player.
  2. IINA.
  3. 5KPlayer.
  4. Plex.

A na čem přehrávat filmy?

Stáhněte si ty nejlepší přehrávače na filmy a seriály
  • PotPlayer. Přehrávač PotPlayer je relativním nováčkem v jinak stálé nabídce multimediálních přehrávačů.
  • KMPlayer.
  • Media Player Classic Home Cinema.
  • VLC Media Player.
  • Kodeky pro Windows 7.
Někdo se také může ptát, proč nejde přehrát avi?
AVI není formát, ale kontejner. Jak píšou na té wikině, „Kontejner sám neříká nic o vnitřní kompresi uložených dat, ta je určena použitým kodekem. " A to je právě ten problém, protože když je použitý kodek, který tvoje TV neumí, tak to nepřehraje...

Související článek

Jak otevřít APK soubor?

Když chcete nainstalovat něco mimo Obchod Play, všimnete si pouze souborů APK. Je to podobné jako u souborů pro počítač se systémem Windows. Po stažení aplikace je k dispozici soubor s příponou. Můžete s ním pracovat pomocí aplikace.

Jak přehrát AVI v mobilu?

Zařízení Android nativně nepodporují soubory ve formátu AVI. Chcete-li přehrávat videa AVI na telefonu Android, musíte se spolehnout na nástroj jiného výrobce, jako je AnyMP4 Video Converter Ultimate které mohou převádět video z formátu AVI do jiného formátu videa, který může zařízení Android podporovat.
Lidé se také ptají, co je to avi soubor?
Audio Video Interleave, známější pod zkratkou AVI, je formát multimediálního kontejneru, uvedený firmou Microsoft v listopadu roku 1992 jako součást multimediální technologie Video for Windows. Soubory typu AVI mohou obsahovat zvukovou i video stopu, což umožňuje synchronní přehrávání videa a zvuku.

Následně, kde stahovat filmy na mac?

V aplikaci Safari na Macu klikněte na libovolný odkaz ke stažení nebo podržte Ctrl a klikněte na obrázek nebo jiný objekt na stránce. Vyberte volbu Stáhnout odkazovaný soubor.
A na čem přehrát cd?
CD přehrávače přehrávají digitální kompaktní disky. Cédéčka bodují zejména kvalitou audio záznamu, cenovou dostupností a skladností. CD přehrávač může fungovat samostatně, nebo jako součást mikro a mini systémů. Specialitou je pak discman – legendární přenosný hudební přehrávač CD.

Na čem přehrát DVD?

Pokud máte na počítači nainstalovaný disk DVD a kompatibilní dekodér, můžete pomocí programu Windows Media Player přehrávat disky DVD-Video – to je typ disku DVD, na kterém jsou distribuované filmy.

By Leanne

Similar articles

Jak přehrát mp4 v iPhone? :: V čem přehrát audioknihy?
Užitečné odkazy