Domovská stránka > V > V Čem Přehrát Audioknihy?

V čem přehrát audioknihy?

Pro přehrávání audioknih v MP3 (či jiných audio formátech) používám aplikaci Smart AudioBook Player. Knihy na zařízení i SD kartě či zvolené podsložce si aplikace sama najde a zobrazí v přehledné knihovně. Přehrávač je jednoduchý a snadno ovladatelný (přetáčení, skok vpřed i zpět po 10ti či 30ti sekundách).

Přečtěte si více

Související článek

Na čem přehrát DVD?

Windows Media Player lze použít k přehrávání disků DVD-Video, což je typ disků, na kterých jsou distribuovány filmy.

Co je to DVD přehrávač?

DVD přehrávače umožní přehrávání nejen DVD-R a DVD-RW disků, díky kterým zhlédnete v pohodlí domova oblíbený film či seriál, ale také přehrání vašich oblíbených hudebních skladeb.
Můžete se také zeptat, jak opravit dvd mechaniku?
Aktualizujte ovladače podle následujících kroků.
  1. Přejděte na Start a zadejte devmgmt.msc.
  2. Výběrem nejlepšího výsledku otevřete Správce zařízení
  3. Ve Správci zařízení rozbalte položku Jednotky CD/DVD-ROM.
  4. Klepněte pravým tlačítkem myši na zařízení CD a DVD a vyberte možnost Odinstalovat.

Jak připojit DVD mechaniku k notebooku?

Připojení mechaniky je pak jednoduché – přes síťový adaptér připojíte její napájení a přes redukci USB/SATA ji připojíte k USB portu notebooku, ve kterém se ohlásí jako další nový disk. Tím je připojení hotovo.
Jak přidat CD ROM?
V spodní části grafického zobrazení jednotek klikněte na CD/DVD mechaniku pravou myší a vyberte volbu Změnit písmeno jednotky a cestu. V dalším okně klikněte na tlačítko Přidat. Pro jednotku vyberte volné písmeno disku a nastavení potvrďte. Ukončete Správu disků.

Související článek

Jak přehrát soubor FLAC?

Nejjednodušší způsob, jak přehrávat FLAC, je použít Winamp, stačí bezplatná verze. Pro práci s tagy lze použít program WMP Tag Plus.

Jak otevřít CD mechaniku bez tlačítka?

Při vypnutím počítače vložte rovný kus kancelářské sponky do otvoru a jemně zatlačte. Mechanika by se nyní měla pomalu otevřít.
Jak nainstalovat hru bez CD mechaniky?
jak je tedy mohu nainstalovat? Buď si hru někde stáhnout a nainstalovat s použitím všeho originálního klíče, nebo někoho požádat, aby vám přes příslušný program vytvořil ISO soubor (image) onoho disku. Ten potom dnešní Windowsy zvládnou otevřít tak, že se tváří jako CD mechanika a z toho hru nainstalujete.

Pokud jde o toto, co je notebook bez mechaniky?

Bez mechaniky znamená, že v notebooku není vestavěna optická CD/DVD mechanika. Ale je možné ji dokoupit a připojit přes USB. Ale pořát nebude vestavěná a pokud ji budete potřebovat a budete notebook přenášet, tak si ji budete muset vžít s sebou.
A jak vysunout dvd?
Vysuňte disk v operačním systému

Klikněte na ikonu Počítač nebo Tento počítač na levém panelu okna. Klikněte pravým tlačítkem na ikonu jednotky CD/DVD/Blu-ray a zvolte možnost Vysunout.

Jak aktivovat CD ROM?

Mírným tlakem z vnitřku počítače záslepku odstraníme. Instalovanou mechaniku zasuneme do takto vzniklého otvoru tak, aby nepřesahovala ven z počítače. Ke skříni počítače ji přišroubujeme všemi čtyřmi šroubky, které by měly být k CD mechanice přibaleny. Stejně jako každé jiné zařízení i mechanika CD musí být napájena.

By Ciprian

Similar articles

Jak přehrát soubor AVI? :: Jak přehrát film na DVD ve Windows 10?
Užitečné odkazy