Domovská stránka > J > Jak Opravit Chybu V Pdf?

Jak opravit chybu v PDF?

Pomocí nástroje Kontrola před výstupem můžete v dokumentu opravit mnoho chyb. To se provádí tak, že se do profilu vloží takzvané opravy pro opravu chyb. Oprava problém automaticky opraví, pokud je to možné, nebo poskytne informace k tomu, abyste mohli problém opravit ve zdrojovém souboru.

Přečtěte si více

Související článek

Jak opravit nefunkční harddisk?

K opravě struktury dat na disku lze použít nástroj chkdsk /r. Kontrolu disku lze spustit prostřednictvím grafického rozhraní v systému Windows.

Jak otevřít přílohu v PDF?

Aplikace Acrobat Reader DC je jediný bezplatný prohlížeč souborů PDF, který umí otevřít všechny typy obsahu ve formátu PDF (včetně formulářů a multimédií) a pracovat s nimi. Přejděte na stránku pro stažení aplikace Adobe Acrobat Reader a klikněte na tlačítko Instalovat.
A další otázka, jak dešifrovat pdf?
PDF Cracker je aplikace, která poslouží každému, který chce odstranit hesla ze zabezpečených PDF dokumentů. Po dešifrování PDF dokumentu můžete tento dokument upravovat nebo tisknout. Soubor lze otevřít v jakémkoli PDF prohlížeči. Podporovány jsou všechny verze programu Adobe Acrobat.

Jak odemknout PDF Mac?

Tip: Chcete‑li zamknout nebo odemknout některý soubor ve Finderu, vyberte jej, klikněte na Soubor > Informace a pak zaškrtněte políčko Uzamčeno nebo jeho zaškrtnutí zrušte.
Někdo se také může ptát, jak stáhnout pdf zdarma?
Slunečnice doporučuje
  1. Adobe Acrobat Reader DC 2015.023.20053. 4.5. zdarma.
  2. PDFCreator 4.4.2. 2.5. zdarma.
  3. Foxit Reader 11.0.1. zdarma.
  4. PDF-XChange Editor Free 9.3.361. zdarma.
  5. PDF Editor 5.5. zdarma k vyzkoušení
  6. PDF to Word 3.1. zdarma k vyzkoušení
  7. Scan to PDF 2.50. zdarma k vyzkoušení
  8. Adobe Acrobat. zdarma k vyzkoušení

Související článek

Jak opravit nabíječku na mobil?

V jednom místě jsou poškozené dráty. Opatrně odstraňte izolaci a ponechte kolem ní 2 cm okraj. Pokud dráty na obou stranách řezu zkroutíte, spojí se dohromady.

Jak stáhnout PDF z internetu?

Volně šiřitelná aplikace Free PDF Downloader je specializovaný nástroj pro vyhledávání a stahování PDF dokumentů z internetu. Pro vyhledávání je zde požit vyhledávač Google a nalezené PDF dokumenty lze snadno stáhnout do počítače pouhým přetažením příslušného odkazu myší.
Jak kopírovat text z PDF?
Otevřete dokument PDF v aplikaci Reader. Klikněte pravým tlačítkem na dokument a z rozbalovací nabídky vyberte možnost Nástroj pro výběr. Přetažením vyberte text nebo kliknutím vyberte obraz. Klikněte pravým tlačítkem na položku a vyberte možnost Kopírovat.

A další otázka, co čte pdf?

Nejlepší prohlížeč PDF je ještě dokonalejší

Bezplatná aplikace Acrobat Reader umožňuje soubory PDF prohlížet, podepisovat, sdílet a opatřovat poznámkami. Chcete-li PDF snadno upravovat a převádět do formátů souborů pro aplikace jako Excel a Word, vyzkoušejte editor a převaděč souborů PDF, aplikaci Acrobat Pro.
Jak na PDF?
Vytváření souborů PDF:
  1. Spusťte aplikaci Acrobat a zvolte Nástroje> Vytvořit PDF.
  2. Vyberte typ souboru, ze kterého chcete vytvořit PDF: jeden soubor, více souborů, skener nebo jinou možnost.
  3. V závislosti na typu souboru klikněte na Vytvořit nebo Další.

Na čem číst PDF?

Čtečky, tablety a telefony

Můžete jich instalovat i víc. Nejjednodušší cesta je přihlásit se v prohlížeči do účtu Google a navštívit Google Play Books. Můžete si také stáhnout zdarma aplikaci Knihy Google Play, která umožní číst e-knihy i mimo prohlížeč. Dobrá je i aplikace Bluefire Reader.

By Gayler

Similar articles

Jak převést RTF do PDF? :: Jak nastavit otevírání souboru v PDF?
Užitečné odkazy