Domovská stránka > J > Jak Nastavit Otevírání Souboru V Pdf?

Jak nastavit otevírání souboru v PDF?

Kroky k nastavení aplikace Acrobat Reader DC nebo Acrobat DC jako výchozí program pro otevírání souborů PDF: Pravým tlačítkem klikněte na obrázek souboru PDF a potom vyberte možnost Vlastnosti. V dialogovém okně Vlastnosti pro daný soubor klikněte na tlačítko Změnit.

Přečtěte si více

Související článek

Jak nastavit soukromé připojení?

Chcete-li zkontrolovat zabezpečení webové stránky, podívejte se napravo od webové adresy na stav zabezpečení: "Zabezpečeno". Chcete-li zobrazit podrobnosti o webu, vyberte ikonu . Můžete zjistit, zda Chrome považuje připojení za soukromé.

Proč mi nejde otevřít soubor PDF?

Častá je např. hláška „Soubor nejde otevřít" či „Chyba formátu: Není PDF, nebo byl soubor poškozen„. Nejčastějšími chybami je potom poškozená referenční tabulka xref či samotný obsah dokumentu. V takovém případě nejprve vyzkoušejte PDF otevřít v jiné aplikaci.
Jak se dostat do Zaheslovaneho PDF?
K odemčení zaheslovaného souboru můžete použít on-line službu PDFUnlock. Pomocí uvedeného odkazu dokážete odheslovat uzamčený soubor a tak jej můžete přímo otevřít, zkopírovat či uložit. Omezení je pouze co do velikosti souboru a to je 5 MB. Poté je nutná registrace a zaplacení poplatku.

Jak stáhnout PDF do PC?

Jak stáhnout Adobe PDF Reader DC
  1. Klepnutím na tlačítko STÁHNOUT (DOWNLOAD) přejdete na oficiální stránku stahování Adobe.
  2. Pokud nechcete mít žádné produkty McAfee, ujistěte se, že jste zrušili zaškrtnutí dvou volitelných nabídek, a poté klikněte na STÁHNOUT ACROBAT READER (DOWNLOAD ACROBAT READER).
A další otázka, jaký prohlížeč pdf?
Prohlížení PDF dokumentů
  • S prohlížením PDF dokumentů si poradí například Chrome.
  • Adobe Acrobat Reader.
  • Foxit Reader.
  • Sumatra PDF.

Související článek

Jak nastavit stav baterie?

Přejděte do nastavení a zobrazte procento výdrže baterie.

Jak nastavit otevírání souborů?

Zamiřte do systémového nastavení, konkrétně do sekce Aplikace. Zde klepněte na aplikaci, která je nastavena jako výchozí. V další nabídce zvolte položku Otevírat ve výchozím nastavení. Zde můžete buď provádět nastavení, nebo jednoduše tlačítkem Vymazat výchozí nastavení deaktivovat nastavení aplikace jako výchozí.
Když to vezmeme v úvahu, jak nastavit pdf xchange jako výchozí?
Pro nastavení otevírání souborů v Adobe Readeru stačí na jakémkoliv PDF dokumentu kliknout pravým tlačítkem myši (1), z místní nabídky vybrat Otevřít v programu (2) a následně Zvolit jinou aplikaci (3). V následujícím okně zvolte Adobe Reader (1) a nezapomeňte zatrhnout volbu K otevírání souborů .

Následně, jak nastavit češtinu v adobe reader?

Stažení programu
  1. Otevřete si stránku programu.
  2. Pro změnu jazyka klikněte na Different language or operating system.
  3. Vyberte z nabídky Vámi používaný operační systém a preferovaný jazyk programu, pak pokračujte kliknutím na tlačítko Continue.
Co dělat když nejde otevřít soubor?
Pokud se vám soubor nedaří otevřít, může to mít několik důvodů:
  1. Nemáte oprávnění k zobrazení souboru.
  2. Jste přihlášeni k účtu Google, který nemá k souboru přístup.
  3. Nemáte v telefonu nainstalovanou správnou aplikaci.

A jak otevřít poškozený soubor pdf?

Chcete-li se pokusit obnovit poškozený dokument PDF pomocí nástroje PDF Fixer, stačí po instalaci bezplatného softwaru soubor přetáhnout na ikonu klíče. V případě potřeby můžete předem vybrat jiné umístění cílového souboru, například pracovní plochu Windows. Poté program soubor analyzuje a opraví.

By Candra

Similar articles

Jak opravit chybu v PDF? :: Jak stáhnout PDF do PC?
Užitečné odkazy