Domovská stránka > C > Co Dělat Když Mi Nejde Wi-Fi Na Notebooku?

Co dělat když mi nejde Wi-Fi na notebooku?

Operační systém Windows 10
  1. Zkontrolujte, zda je aktivována bezdrátová funkce.
  2. Obnovte nastavení systému BIOS.
  3. Úplně vypněte počítač
  4. Spustit diagnostiku bezdrátového připojení v aplikaci MyASUS.
  5. Aktualizujte ovladač bezdrátové sítě prostřednictvím Správce zařízení
  6. Resetujte síť
  7. Resetovat internetový prohlížeč

Přečtěte si více

Související článek

Co delat s Trojskym konem?

Jak odstranit koně? Nejlepším způsobem ochrany zařízení je použití spolehlivé antivirové ochrany. Je nutné ručně odstranit všechny programy, které jsou s nalezeným koněm spojeny.

Pokud jde o toto, proč nejde internet v pc?

Ujistěte se, že je software ve vašem počítači aktuální - u počítačů s Windows slouží k aktualizaci služba Windows Update, aktualizace u počítačů s macOS/OS X zkontrolujete spuštěním App Store a kliknutím na kartu "Aktualizace". Aktuálnost ovladačů můžete také ověřit na webových stránkách výrobců příslušného hardwaru.
Proč mi nejde internet na PC?
Prověř své zařízení a kabely

Například se podívej do nastavení Wi-Fi, jestli je tvé zařízení stále připojené k síti. Taktéž zkontroluj, zda počítač či mobil nehlásí jakoukoliv chybu – u PC a notebooků bývají časté potíže se síťovou kartou a její konfigurací.

Jak resetovat internet?

1. Jak restartovat Wi-Fi router?
  1. Vypojte wifi router z elektrické zásuvky na dobu cca 10 sekund a poté opět zapojte do elektřiny. Nepoužívejte tlačítko RESET, vymazalo by se veškeré nastavení!
  2. !
  3. Pokud jste si omylem vymazali nastavení routeru.
Jak odstranit umístění v síti?
Klikněte na ikonu v části Zobrazit aktivní sítě. Otevře se okno Nastavit vlastnosti sítě. Zde můžete přejmenovat síťové připojení nebo změnit jeho ikonu. Potřebujete-li odstranit nebo sloučit umístění v síti, klikněte na odkaz „Sloučit nebo odstranit umístění v síti" v levé dolní části obrazovky.

Související článek

Proč mi nejde stahovat aplikace z App Store?

Pokud máte silné wi-fi nebo mobilní datové připojení, je třeba si dát pozor na několik věcí.

Navíc, jak najít síťový disk?

Aplikaci Průzkumník souborů otevřete z hlavního panelu nebo z nabídky Start nebo stisknutím kombinace kláves klávesa s logem Windows + E. V levém podokně vyberte Tento počítač. Pak na kartě Počítač vyberte Mapovat síťovou jednotku. V seznamu Jednotka vyberte písmeno jednotky.
Co je síťová jednotka?
Jednotka – místní písmeno, pod kterým bude síťová složka po připojení dostupná v systému.

A další otázka, proč nefunguje wi-fi připojení?

Výpadky, propady rychlosti i nestabilita mohou být způsobeny špatně umístěným či nakonfigurovaným WiFi routerem. Zda internetové připojení funguje správně můžete otestovat snadno připojením k routeru kabelem. Pokud nepomohlo, zkuste router úplně vypojit a připojit k PC napřímo.
Proč se mi nezobrazuje Wi-Fi?
Metoda 3: Restartujte modem a směrovač WiFi

Tento problém může být pravděpodobně způsoben problém ISP (Internet Service Provider). Restartováním modemu a bezdrátového směrovače můžete pomoci znovu připojit k poskytovateli internetových služeb. Poznámka: Kdo se připojuje k síti, bude dočasně odpojen, zatímco to děláte.

Proč se nemůžu připojit na Wi-Fi?

Další problém s WiFi může znamenat rušení na aktuálním kanálu. Pokud se nelze připojit k WiFi routeru a provést změnu kanálu, připojit po kabelu.

By Elvah

Similar articles

Jak smazat dočasné soubory Windows 10? :: Jak vymazat naposledy otevřené soubory?
Užitečné odkazy