Domovská stránka > J > Jak Vymazat Naposledy Otevřené Soubory?

Jak vymazat naposledy otevřené soubory?

Vymazání odepnutých souborů ze seznamu naposledy použitých souborů
  1. Klikněte na kartu Soubor.
  2. Klikněte na Otevřít.
  3. Pravým tlačítkem myši klikněte na soubor v seznamu a potom klikněte na příkaz Vymazat odepnuté dokumenty.
  4. Kliknutím na tlačítko Ano seznam vymažete.

Přečtěte si více

Související článek

Jak vymazat paměť v mobilu?

V rámci stavu paměti ji lze vymazat. Mnoho výrobců zde nabízí řešení na jedno kliknutí. Kolik aplikací je spuštěno, můžete zjistit ve Správci paměti RAM. K vymazání neaktivních procesů lze použít vestavěný čistič mezipaměti.

Jak vypnout Průzkumník Windows?

Otevřete Průzkumník souborů a v záložce »Zobrazení« klikněte na volbu »Možnosti«. V novém okně na záložce »Obecné«, nastavte volbu »Otevřít Průzkumník souborů pro:« na »Tento počítač«. Nastavení potvrďte tlačítkem »Použít« a »OK«. Průzkumník souborů zavřete a znovu otevřete.
Jak vypnout poslední soubory?
Jak zmazat historii Průzkumníka souborů

V horním menu klikněte na »Soubor | Změnit možnosti složky a hledání«. Otevře se okno s názvem Možnosti složky. Na kartě Obecné v části nazvané Ochrana osobních údajů, klikněte na tlačítko »Vymazat«. Tímto jste vymazali seznamy častých složek a posledních souborů.

Jak odstranit složky z rychlého přístupu?

Položky můžete v Rychlého přístupu také odebrat. Pokud máte na panelu Rychlý přístup něco, co už tam nechcete, klikněte na to pravým tlačítkem myši a vyberte Odebrat z Rychlého přístupu.
A jak připnout složku na lištu?
Připnutí aplikací na hlavní panel

Vyberte Další > Připnout na hlavní panel. Pokud je aplikace už otevřená na ploše, stiskněte a podržte ikonu aplikace na hlavním panelu (nebo na něj klikněte pravým tlačítkem) a pak vyberte Připnout na hlavní panel.

Související článek

Jak skrýt soubory v Androidu?

Pokud chcete skrýt soubory v nápovědě, vytvořte pomocí X-Plore složku a zapamatujte si její název. Pokud chcete soubory skrýt, přeneste je do této složky. Složka by měla být skrytá. Hotovo!

Lidé se také ptají, jak zjistit naposledy otevřené soubory?

Pokud chcete zobrazit nedávnou použité soubory a také aktivity v MS Windows, můžete zvolit tuto cestu: Vyhledávací pole (lupa) → Spravovat časovou osu: Na časové ose uvidíte nejen naposledy otevřené soubory, ale také naposledy použité aplikace: Z tohoto zobrazení vyskočíte jednoduše klávesou ESC.
Kde je průzkumník souborů?
Můžete ho otevřít jedním ze tří způsobů:
  1. Vyberte tlačítko Start a vyhledejte ho v nabídce Start.
  2. Stiskněte klávesu s logem Windows + E.
  3. Vyberte ikonu složky na hlavním panelu.

Jak restartovat průzkumník souborů?

Kombinací kláves [Ctrl] + [Shift] + [Esc] spusťte Správce úloh a přepněte na kartu »Procesy«. Vyhledejte proces »explorer.exe« a klikněte na něj pravým tlačítkem myši. Z kontextové nabídky vyberte možnost »Ukončit proces«. Nyní je třeba proces »explorer.exe« znovu spustit.
Jak zobrazit v Průzkumníku?
Ve výchozím nastavení se Průzkumník souborů otevře na rychlý přístup. Pokud chcete raději otevřít Průzkumníka souborů na tomto počítači, na pásu karet vyberte Zobrazit další (...) > možnosti> Otevřít Průzkumníka souborů na . Pak vyberte Tento počítač >Použít.

Kde najdu rychlý přístup?

Klikněte pravým tlačítkem myši na příkaz a v místní nabídce vyberte Přidat na panel nástrojů Rychlý přístup .

By Gine

Similar articles

Co dělat když mi nejde Wi-Fi na notebooku? :: Jak se rychle zbavit akné v dekoltu?
Užitečné odkazy