Domovská stránka > J > Jak Změnit Výchozí Prohlížeč Android?

Jak změnit výchozí prohlížeč Android?

Otevřete výchozí aplikace:
  1. Vpravo nahoře klepněte na Nastavení . V sekci Výchozí klepněte na Prohlížeč.
  2. Klepněte na Rozšířená nastavení Výchozí aplikace. Prohlížeč.

Přečtěte si více

Související článek

Jak zmenit uloziste iPhone na iCloud?

Kliknutím na své jméno v horní části obrazovky můžete změnit plán úložiště ve svém zařízení. Na další obrazovce klikněte na možnost Spravovat úložiště.

Jak konvertovat do JPG?

Vyberte soubor PDF, který chcete převést na obrázek pomocí našeho převaděče PDF do JPG. Vyberte požadovaný formát souboru obrázku. Klikněte na Převést na JPG. Přihlaste se a obrázek si stáhněte nebo sdílejte.
Jak uložit soubor do JPG?
Klikněte pravým tlačítkem na obrázek, který chcete uložit jako samostatný soubor obrázku, a potom klikněte na příkaz Uložit jako obrázek. V seznamu Uložit jako typ vyberte požadovaný formát souboru.

Jak změnit typ souboru png na JPG?

Online Photo Converter PNG na JPG

Chcete-li převést obrázek z PNG na JPG, jednoduše přetáhněte soubor PNG do oblasti pro nahrávání dat a klikněte na tlačítko "Převést". Během několika sekund získáte výstupní obrázek JPG.
Jak nastavit asociace souborů?
Ve Windows 10 lze asociaci přípony souboru nastavit následovně: kliknete levým tlačítkem na ikonu start, ve vyhledávači napíšete Výchozí programy zde zvolíte: Přidružit typ souboru nebo protokol k programu. Pak můžete změnit k dané příponě výchozí program.

Související článek

Jak zmenit obrazovku iPhone?

Stisknutím tlačítka zámku orientace na výšku zajistíte, aby byla obrazovka otočena na stranu.

A další otázka, jak změnit koncovku u videa?

Kroky, jak změnit formát videa na MP4
  1. Spusťte program MiniTool Movie Maker a potom klepněte na ikonu Plně funkční režim získat jeho hlavní rozhraní.
  2. Klikněte na ikonu Importujte mediální soubory.
  3. Vyberte video soubor a klikněte na otevřeno.
  4. Tento bezplatný převaděč videa načte tento video soubor.
Pokud jde o toto, jak otevřít soubor v jiném programu?
Klikněte pravým tlačítkem myši na soubor, který chcete otevírat v jiném programu, a zvolte "Otevřít v programu | Zvolit výchozí program". Zobrazí se nové okno, ve kterém bude seznam doporučených programů – tedy těch, které umí soubor otevřít.

Pokud jde o toto, jak poznám v jakém programu se mi soubor otevře?

Všechny důležité informace o souboru najdu, když na soubor kliknu pravým tlačítkem a vyberu Vlastnosti. Zde se také změnit to, ve kterém programu se všechny soubory s touto příponou budou otevírat.
Co jsou výchozí programy?
Výchozí program je program, který systém Windows použije, když otevřete konkrétní typ souboru, například hudební soubor, obrázek nebo webovou stránku. Pokud máte v počítači například nainstalovaný víc než jeden webový prohlížeč, můžete zvolit, který z nich má být výchozím prohlížečem.

Jak rozdělujeme soubory?

Mnoho souborů reprezentuje jediný objekt a obsahuje jenom jeden druh dat (například textový dokument, počítačový program, obrázek, zvukový záznam), ale existují i soubory složené (archivní soubory, knihovny, ISO obrazy disků), které obsahují množství dílčích objektů a souborů; také kancelářské dokumenty mohou obsahovat

By Savitt

Similar articles

Jak odstranit porušený soubor? :: Jak odstranit asociaci souborů?
Užitečné odkazy