Domovská stránka > J > Jak Odstranit Asociaci Souborů?

Jak odstranit asociaci souborů?

Nejprve klikněte pravým tlačítkem myši na soubor, který chcete otevřít, a v kontextové nabídce zvolte příkaz »Vlastnosti«. Poté v horní části okna v záložce »Obecné« klikněte na tlačítko »Změnit«. V okně »Otevřít v programu« nyní máte možnost nastavit, který program bude implicitní pro daný typ souborů.

Přečtěte si více

Související článek

Jak souvisí nastavení komprese s kvalitou zvuku a velikosti výsledného souborů?

Kvalita zvuku komprimovaných stop závisí na použitém kompresním formátu a zvoleném datovém toku. Čím vyšší je datový tok, tím větší bude soubor, ale tím kvalitnější bude nahrávka, protože metoda komprese nemusí vyhazovat tolik dat.

Lidé se také ptají, jak zobrazit přípony souborů?

Do vyhledávacího pole na hlavním panelu zadejte průzkumník souborů a ve výsledcích hledání pak vyberte Průzkumník souborů. V Průzkumníku souborů v části Zobrazení zaškrtněte ve skupině Zobrazit či skrýt políčko Přípony názvů souborů.
Jak odstranit výchozí aplikací pro otevírání souborů?
Zamiřte do systémového nastavení, konkrétně do sekce Aplikace. Zde klepněte na aplikaci, která je nastavena jako výchozí. V další nabídce zvolte položku Otevírat ve výchozím nastavení. Zde můžete buď provádět nastavení, nebo jednoduše tlačítkem Vymazat výchozí nastavení deaktivovat nastavení aplikace jako výchozí.

Jak změnit formát souborů na jpg?

Převádějte soubory PDF do formátu JPG pomocí aplikace Acrobat
  1. Otevřete PDF v aplikaci Acrobat.
  2. V pravém panelu zvolte nástroj Exportovat PDF.
  3. Zvolte možnost Obrázek jako formát exportu, a pak zvolte možnost JPEG.
  4. Klikněte na položku Exportovat.
Jak změnit typ souboru Windows 11?
vybrat aplikace a klikněte na tlačítko Výchozí aplikace. Na další obrazovce uvidíte seznam aplikací. Klepnutím na aplikaci zobrazíte všechny typy souborů, které lze otevřít, a aktuální výchozí program pro tyto typy souborů. Klikněte na typ souboru u kterého chcete změnit výchozí program a vybrat si.

Související článek

Jak odstranit zámek aktivace?

Přejděte na www.iCloud.com/ find.Pihlaste své Apple ID a heslo a odstraňte aktivační zámek.

Následně, jak změnit výchozí aplikací pro otevírání souborů windows 10?

Změna programu, ve kterém se soubor otevře
  1. V nabídce Start klikněte na Nastavení.
  2. Klikněte na Aplikace > Výchozí aplikace.
  3. Klikněte na aplikaci, kterou chcete změnit, a pak vyberte aplikaci v seznamu. Nové aplikace můžete najít v Microsoft Storu.
Jak změnit příponu souborů ve Windows 10?
Z nabídky Start vyberte možnost Ovládací panely a v otevřeném okně klikněte na možnost Vzhled a přizpůsobení. V následujícím okně klikněte na volbu Možnosti složky. Dále přepněte na kartu Zobrazení, v rámečku Upřesnit nastavení vyhledejte položku Skrýt příponu souborů známých typů a zrušte u ní zatržení.

Jak rozpoznáte příponu souborů od samotného názvů souborů?

Přípona souboru (správněji přípona názvu souboru, anglicky file name extension) je v informatice část názvu souboru, která je zpravidla oddělená znakem tečka (.) od vlastního jména souboru. Přípona souboru má zpravidla délku 1 až 4 znaky. Její význam je v určení typu a obsahu souboru (viz formát souboru).
Jakou příponu může mít spustitelný soubor?
V Microsoft Windows jsou spustitelné soubory rozlišeny příponou souboru. Nejčastěji se používají soubory s příponou EXE, které mohou mít různé interní formáty (např. MZ, PE).

Jak nastavit výchozí nastavení?

Jak obnovit výchozí nastavení
  1. V menu najděte „Obnovit tovární data": Stiskněte tlačítko Menu. Stiskněte Nastavení. Stiskněte Záloha a obnovení. Stiskněte Obnovit tovární data.
  2. Obnovte výchozí nastavení: Stiskněte Resetovat zařízení. Stiskněte Odstranit vše. Chvíli počkejte, dokud se neobnoví výchozí nastavení telefonu.

By Ynes Fleeting

Similar articles

Jak změnit výchozí prohlížeč Android? :: Jak restartovat Bluetooth iPhone?
Užitečné odkazy