Domovská stránka > J > Jak Odstranit Správce Počítače Windows 10?

Jak odstranit správce počítače Windows 10?

A nejenom k Windows. Podívat se na účty založené ve vašem počítači/tabletu se můžete snadno Nastavení/Settings -> Účty/Accounts -> Rodina a jiní uživatele/Family & other people. Zde můžete smazat libovolný účet (a budete k tomu potřebovat být správce, samozřejmě) kliknutím na Odebrat/Remove.

Přečtěte si více

Související článek

Jakou zvolit verzi Windows 32 bit nebo 64 bit?

Klikněte na tlačítko Start a poté na počítač a vlastnosti. V okně s informacemi o systému se zobrazí verze operačního systému.

Jak zrušit účet Windows?

Vyberte tlačítko Start a pak vyberte Nastavení > Účty > E-mail a účty . V části Účty používané e-mailem, kalendářem a kontakty vyberte účet, který chcete odebrat, a pak vyberte Spravovat. Vyberte Odstranit účet z tohoto zařízení. Výběrem možnosti Odstranit akci potvrďte.
Někdo se také může ptát, jak zrušit místní účet?
Odstranění místního uživatelského účtu
  1. Spusťte nástroj Správa počítače.
  2. Klikněte ve stromu konzoly na možnost Uživatelé. Kde? Správa počítače\Systémové nástroje\Místní uživatelé a skupiny\Uživatelé
  3. Pravým tlačítkem klikněte na uživatelský účet, který chcete odstranit, a vyberte možnost Odstranit.

Navíc, jak zrušit heslo administrátora?

Spusťte vyhledávání (Win+S), zadejte netplwiz a zvolte Spustit jako správce. V okně s uživatelskými účty odškrtněte políčko Před použitím počítače musí uživatelé zadat uživatelské jméno a heslo a klikněte na tlačítko použít. Pak zadáte jméno a heslo a je hotovo.
Jak se dostat na administrátorský účet?
Do příkazové řádky napište cd /media/ (za cd je opravdu mezera) a cestu do vašeho config adresáře (cd /media/windows/system32/config). Zmáčkněte Enter. Nyní napište sudo chntpw -u logon SAM kde logon je jméno administrátorského účtu. Zmáčkněte Enter.

Související článek

Kolik GB má Windows 11?

K dispozici jsou 4 gigabajty.

Můžete se také zeptat, jak se odhlásit z windows 10?

Pokud se chcete odhlásit z Windows 10, vyberte Start, pak na levé straně nabídka Start zvolte ikonu Účty (nebo obrázek) a pak vyberte Odhlásit se.
Když to vezmeme v úvahu, jak smazat uživatelský profil?
Mazání a Windows Profil, členové rodiny

Přihlaste se ke svému účtu na adrese https://account.microsoft.com/family/. klikněte Další možnosti pod jménem osoby, kterou chcete odebrat ze své rodiny Microsoft. vybrat Odebrat z rodinné skupiny. klikněte Odstranit ve vyskakovacím okně potvrďte odebrání.

A jak zrušit rodinný účet microsoft?

Přejděte rodinné skupiny. Klikněte na Další možnosti pod polem člena rodiny, kterého chcete odebrat z vaší rodinné skupiny. Vyberte Odebrat z rodinné skupiny > Odebrat.
A jak odstranit účet microsoft z windows 11?
K odstranění nebo smazání účtu použijte následující kroky.
  1. Klikněte na nabídku Start (ikonaWindows ) a vyberte možnost Nastavení (ikona ozubeného kola).
  2. V nabídce vlevo vyberte možnost Účty .
  3. Vyberte účet, který chcete odstranit, a klikněte na tlačítko Odebrat.

Jak se odhlásit z One drive?

Klikněte na Start, do vyhledávacího pole napište OneDrive a potom vyberte OneDrive ve výsledcích hledání. Nápověda a nastavení > Nastavení. Na kartě Účet klikněte na Zrušit propojení tohoto počítače PC a pak na Zrušit propojení účtu.

By Cichocki Sontheimer

Similar articles

Jak změnit Microsoft účet? :: Jak odstranit administrátorský účet WIndows 10?
Užitečné odkazy