Domovská stránka > J > Jak Posílat Velké Soubory Přes Email?

Jak posílat velké soubory přes email?

Řešení pro posílání velkých souborů

cz, LeteckáPošta.cz, Edisk.cz, Filesender.com, Wetransfer.com atd. Většinou jsou si velmi podobné – nabízejí možnost nahrát soubor(y) o nějaké maximální kapacitě (gigabajty až desítky gigabajtů), vytvořit speciální odkaz pro jejich stažení nebo ho rovnou poslat příjemci na e-mail.

Přečtěte si více

Související článek

Jak připojit telefon k televizi přes HDMI?

Jak připojím mobilní telefon k televizoru? Zakupte si redukci. Redukce má obvykle napájecí port micro USB. Standard MHL umožňuje připojení mobilního telefonu k televizoru.

Navíc, jak poslat přes email celou složku?

Musíš tu složku zabalit třeba do ZIP nebo RAR archivu a potom to půjde... Poté tu složku s více fotkami přesuň do této komprimované složky. Poté by to už mělo jít odeslat...
A jak se odzipuje soubor?
Jak odzipovat soubor ve Windows

Zazipovaný soubor v průzkumníku jednoduše otevřete a poté v horní liště klikněte na tlačítko Rozbalit vše.

Navíc, jak zmensit zip soubor?

Vyhledejte soubor nebo složku, které chcete komprimovat. Stiskněte a podržte soubor nebo složku (nebo na ně klikněte pravým tlačítkem myši), přejděte na Odeslat a vyberte Komprimovaná složka (metoda ZIP).
Jak se posílá přes úschovnu?
Jak odeslat zásilku

cz klikněte na úvodní stránce na tlačítko Poslat. Na další stránce přetáhněte myší do vyznačené oblasti soubory, které plánujete odeslat, případně klikněte na tlačítko Vybrat soubor a na pevném disku či výměnném médiu zvolte požadovaný soubor či více souborů současně.

Související článek

Jak pridat Seznam Email do Apple Mail?

Přejděte do nastavení telefonu.

Když to vezmeme v úvahu, jak poslat 2 gb?

Víceméně podobně funguje zahraniční služba WeTransfer, která nabízí bezplatné posílání souborů až do velikosti 2 GB (v placené verzi až 20 GB). Jednou z jejích výhod je podpora nahrávání celých složek.
Jak poslat 50 GB?
Asi nejznámější českou službou, před kterou putují denně stovky GB, je Uschovna.cz. Provozovatelé postupně navyšují velikost balíku, který přes úschovnu můžete poslat. Nyní je to v bezplatné verzi až 30 GB. Data zůstanou na službě uložena 14 dní a stáhnout si je můžete až 30 krát.

Lidé se také ptají, jak poslat soubor na email?

Otevřete soubor, který chcete odeslat. Na panelu nástrojů Rychlý přístup klikněte na příkaz Poslat poštou, abyste otevřeli e-mailovou zprávu. Váš soubor se zobrazí v textu zprávy. Zadejte aliasy příjemců, v případě potřeby upravte předmět a text zprávy a potom klikněte na tlačítko Odeslat.
Někdo se také může ptát, jak vložit složku do emailu?
Připojení souboru ke zprávě
  1. V nabídce Soubor klikněte na Nový a potom klikněte na Poštovní zpráva.
  2. Na kartě Zpráva ve skupině Zahrnout klikněte na Připojit soubor.
  3. V dialogovém okně Vložit soubor vyhledejte a zvolte soubor, který chcete připojit, a potom klikněte na Vložit.

Lidé se také ptají, jak poslat více fotek přes email?

Víc fotek zkoprimovat jako RAR a tento poslat jako přílohu. Pozor na omezení. Některé přílohy mohou být celkem okolo 20 MB. Lepší vložit fotky sem a adresátovi poslat odkaz ať si je vyzvedne.

By Knick Busi

Similar articles

Kolik MB lze poslat přes email? :: Jak poslat Fotky z iPhone na iPhone?
Užitečné odkazy