Domovská stránka > J > Jak Poslat Fotky Z Iphone Na Iphone?

Jak poslat Fotky z iPhone na iPhone?

Otevřete aplikaci Fotky na svém iPhonu nebo iPadu s iOS 12 nebo novějším. Na kartě Fotky klepněte v pravém horním rohu na Vybrat. Vyberte jednu nebo více mediálních položek, které chcete někomu poslat. Klepněte na tlačítko Sdílet.

Přečtěte si více

Související článek

Kdy vyjde iPhone 16?

Na konferenci byl představen nový operační systém pro Apple. Jednou z novinek, které přináší, je změna odemykací obrazovky. Finální verze nového systému přijde na podzim a letos tomu nebude jinak.

Následně, jak sdílet fotografie?

Sdílení s lidmi v konverzaci:
  1. Na mobilním zařízení spusťte aplikaci Fotky Google .
  2. Přihlaste se k účtu Google.
  3. Vyberte fotku, album nebo video.
  4. Klepněte na ikonu pro sdílení .
  5. V sekci Poslat ve Fotkách Google vyberte lidi, se kterými chcete obsah sdílet.
  6. Až obsah připravíte, klepněte na Odeslat.
Lidé se také ptají, kam se ukládají fotky z iphone?
Fotky a videa se v zařízení ukládají v původní verzi ve vysokém rozlišení.
...
Začínáme s Fotkami na iCloudu:
  1. Klepněte na Nastavení > [vaše jméno] > iCloud > Fotografie.
  2. Zapnutí Fotek na iCloudu.
  3. Zapnutím volby Optimalizovat úložiště iPhonu ušetříte místo v zařízení.

Jak Pretahnout fotky přes Bluetooth?

Přejděte například do Galerie, kde si dlouhým tapnutím vyberte obrázek, který chcete odeslat (následně je možné vybrat více obrázků). Dlouhým tapnutím vyberte obrázek, který chcete odeslat. Z menu vyberte Sdílet. V nabídce zvolte Bluetooth.
Pokud jde o toto, jak poslat pisnicku z iphonu?
Připojte svůj nový iPhone k počítači. Klikněte na ikonu vašeho iPhone a „Hudba" v části „Nastavení"> Zaškrtněte políčko „Synchronizovat hudbu"> Vyberte „Celá hudební knihovna" nebo „Vybrané seznamy skladeb, interprety, alba a žánry" a kliknutím na „Synchronizovat" zahájíte přenos skladeb z starý iPhone na nový iPhone.

Související článek

Jak dlouho bude podpora iPhone 7?

Možnost stáhnout nejnovější aktualizační balíček stále nabízí pět let starý Apple iPhone 7.

Lidé se také ptají, jak dostat fotky do noveho iphonu?

Po zálohování starého iPhonu na iCloud zapněte nový iPhone. Pokračujte v procesu nastavení a připojte nový iPhone k Wi-Fi. V zobrazení "Aplikace a data" vyberte možnost "Obnovit ze zálohy iCloud" a přihlaste se k iCloudu. Vyberte zálohu, kterou chcete obnovit, a počkejte na dokončení zálohování.
Kam se ukladaji fotky z AirDrop?
Když vám někdo pošle položku prostřednictvím AirDrop, zobrazí se vám náhled položky a možnosti Přijmout nebo Odmítnout. Pokud položku přijmete v iOS zařízení, zobrazí se v aplikaci podle typu položky. Například fotografie se zobrazí v aplikaci Fotky a v App Store se otevře odkaz na aplikaci.

Jak spustit AirDrop na Mac?

Zkontrolujte, že zařízení můžou přijímat požadavky AirDropu: Zvolte z řádku nabídek Finderu volbu Otevřít > AirDrop a pak v okně AirDropu zkontrolujte nastavení Kdo mě smí vidět.
Lidé se také ptají, jak přenést fotky mezi iphony?
Stačí na ploše stisknout a podržet ikonu dané aplikace. Pak klepněte na Sdílet nebo na ikonu 3. Klepněte na uživatele AirDropu, se kterým obsah chcete sdílet. Obsah můžete přes AirDrop přenášet taky mezi svými zařízeními Apple.

Když to vezmeme v úvahu, jak prenest data android?

Pokud máte mobilní telefon s operačním systémem Android a koupili jste si nový mobil rovněž s tímto systémem, přenos všech dokumentů, fotek, videí či zpráv může být velmi snadný. V systému Android probíhá zálohování do vašeho účtu Google. Na novém telefonu se tedy stačí přihlásit a data si obnovit.

By Murry Deischer

Similar articles

Jak posílat velké soubory přes email? :: Jak z iPhone na Android?
Užitečné odkazy