Domovská stránka > J > Jak Přesunout Chaty Whatsapp?

Jak přesunout Chaty WhatsApp?

V Nastavení –> Chaty –> Přesunout chaty na Android se dají ještě před odpárováním účtu z iPhonu přenést veškerá data na Android, a to s vynecháním cloudu či třetích stran.

Přečtěte si více

Související článek

Jak Zasifrovat WhatsApp?

Zálohy se šifrují end-to-end. Existují chaty s odposlechem.

Můžete se také zeptat, jak přeinstalovat whatsapp?

Jedinou zásadnější podmínkou, kterou musíte splnit, je vlastnictví Google účtu, bez kterého instalovat další aplikace nelze. Máte-li účet přihlášen, můžete pomocí klíčových slov „WhatsApp" nechat vyhledat správnou aplikaci. Jakmile ji najdete, klepněte na tlačítko INSTALOVAT. Aplikace se poté sama stáhne a nainstaluje.
Kam se zálohuje WhatsApp?
Zálohování dat z aplikace WhatsApp

Aplikaci WhatsApp můžete nastavit tak, aby se data zálohovala na Disk Google.

Jak ziskat Smazane zprávy z WhatsApp?

Obnovte smazané zprávy

Odinstalujte aplikaci WhatsApp. Opětovně program nainstalujte a spusťte. Zadejte své telefonní číslo a WhatsApp by vás pak měl upozornit, že našel zálohu chatu. Klepnutím na tlačítko Obnovit byste měli dostat své smazané zprávy zpět.
Jak obnovit data z WhatsApp?
Jak obnovit historii chatů
  1. Nejprve ověřte, že záloha na iCloudu existuje. Otevřete WhatsApp > Nastavení > Chaty > Záloha chatů.
  2. Pokud vidíte, kdy byla vytvořena poslední záloha, odstraňte a znovu nainstalujte WhatsApp.
  3. Po ověření svého telefonního čísla se držte pokynů aplikace k obnovení historie chatů.

Související článek

Jak skrýt zprávy na WhatsApp?

Na kartě CHATY klepněte na chat, který chcete skrýt, a podržte jej. V horní části obrazovky klepněte na ikonu Archivováno.

Můžete se také zeptat, jak prenest zprávy z whatsapp do iphone?

Pro zálohování zpráv z WhatsAppu se přesuňte do aplikace WhatsApp. Zde poté v dolním menu klikněte na Nastavení a rozklikněte záložku s názvem Chaty. Poté se přesuňte do sekce Zálohování chatů a klikněte na tlačítko Zálohovat nyní.
A jak přesunout chaty whatsapp z androidu do iphone?
Nejprve je nutné software iTransor for WhatsApp nainstalovat na váš počítač či Mac, ke kterému následně připojíte daná zařízení, respektive telefon s Androidem a nový iPhone. Aplikace po spuštění dokáže následně sama detekovat daná zařízení.

Jak převést WhatsApp na iPhone?

Chcete-li přenést chaty WhatsApp z Androidu na iPhone, stáhněte si aplikaci AppTrans a vyberte nabídku „Přenos aplikace". Připojte svůj telefon Android tak, že jej uvedete do režimu ladění USB (aplikace poskytuje praktické podrobné pokyny), a iPhone odemknutím pomocí hesla pro připojení k počítači.
Lidé se také ptají, proč mi nejde whatsapp?
Pokud jste si jistí, že je váš telefon připojen k internetu, k potížím s odesíláním a příjímáním zpráv v aplikaci WhatsApp může docházet z několika důvodů: Je potřeba restartovat telefon, nebo jej vypnout a zase zapnout. Kontakt, kterému jste odeslali zprávu, vaše číslo zablokoval.

A proč mi nejde nainstalovat whatsapp?

Pokud se vám aplikaci WhatsApp nedaří nainstalovat kvůli nedostatku místa na vašem zařízení, můžete zkusit vymazat data a mezipaměť služby Google Play: Otevřete Nastavení zařízení, klepněte na Aplikace a oznámení > Obchod Google Play > Info o aplikaci > Úložiště > VYMAZAT MEZIPAMĚŤ.

By Eisenhart

Similar articles

Jak mám zapnout WhatsApp? :: Jak Zalohovat telefon s Androidem?
Užitečné odkazy