Domovská stránka > J > Jak Obnovit Ze Zálohy Icloud?

Jak obnovit ze zálohy iCloud?

Obnovení zařízení ze zálohy na iCloudu
  1. Zapněte zařízení.
  2. Postupujte podle pokynů na obrazovce, dokud se nedostanete na obrazovku Aplikace a data.
  3. Přihlaste se k iCloudu svým Apple ID.
  4. Vyberte zálohu.
  5. Až k tomu budete vyzváni, přihlaste se svým Apple ID a obnovte aplikace a nákupy.

Přečtěte si více

Související článek

Jak obnovit aplikace?

Přejděte do obchodu Play v telefonu nebo tabletu a otevřete jej.Klepněte na ikonu profilu vpravo a vyberte aplikace, které chcete nainstalovat. Pokud je chcete nainstalovat, klepněte na ně, nebo pokud je chcete odinstalovat, klepněte na ně.

A jak obnovit data ze zálohy?

Zbytek dat, která jste zálohovali, můžete obnovit při prvním nastavení nového telefonu nebo po resetování do továrního nastavení.
...
Stažení dat do nového telefonu
  1. Otevřete aplikaci Nastavení.
  2. Klepněte na Google. Záloha.
  3. V sekci Podrobnosti o zálohování zkontrolujte, jaká data jsou v zařízení zálohována.
Jak obnovit zálohu na novém iPhonu?
Obnovení iPhonu ze zálohy na iCloudu
  1. Zapněte nový nebo nově vymazaný iPhone.
  2. Podle online pokynů vyberte jazyk a oblast.
  3. Klepněte na Nastavit ručně.
  4. Klepněte na „Obnovit ze zálohy na iCloudu" a pak postupujte podle pokynů na displeji.

Navíc, co delat kdyz mi nejde zálohovat iphone?

Zkontrolujte, jestli jste připojení k Wi-Fi. Zkontrolujte rychlost odesílání dat. Nechte zařízení připojené k napájení a Wi-Fi síti po dobu 24 hodin. Když se zálohování ani pak nedokončí, archivujte důležitá data a pak kontaktujte podporu Apple.
Navíc, jak zalohovat iphone před tovarnim nastavenim?
Přejděte do Nastavení > [vaše jméno] > iCloud > Záloha na iCloudu a pak zapněte nebo vypněte volbu Zálohovat přes mobilní síť. Chcete-li zálohování spustit ručně, klepněte na Zálohovat.

Související článek

Jak obnovit smazané SMS Xiaomi?

Na internetu jsou k dispozici různé typy softwaru, které lze použít k obnově smazaných dat. Doporučujeme vám použít telefon. Další najdete, když do vyhledávacího pole na jejich webových stránkách zadáte Recover deleted SMS.

Lidé se také ptají, co je zaloha iphone?

Zálohování spočívá ve zkopírování některých souborů a položek nastavení z iPhonu, iPadu nebo iPodu touch do počítače. Zálohování je jedním z nejlepších způsobů, jak se postarat o to, abyste při poškození nebo ztrátě zařízení nepřišli o data.
Jak obnovit zálohu Windows 10?
Vyberte tlačítko Start a pak vyberte Ovládací panely > Systém a údržba > Zálohování a obnovení. Zvolte Vybrat jinou zálohu pro obnovení souborů a postupujte podle pokynů průvodce. Pokud se zobrazí výzva k zadání hesla správce nebo potvrzení, zadejte heslo nebo zadejte potvrzení.

Pokud jde o toto, jak vytvorit zálohu windows?

Historii souborů můžete použít k zálohování na externí jednotku nebo do umístění v síti. Vyberte Start> Nastavení > Update & Security> Backup> Add a drive (Přidat jednotku) a pak zvolte externí jednotku nebo síťové umístění záloh.
Jak obnovit systém z bitové kopie?
Zmáčkněte tlačítko Start, dejte hledat slovo „Zálohování" a vyberte volbu „Nastavení zálohování". Následně klikněte na položku „Přejít k zálohování a obnovení Windows 7". Vyberte volbu „Vytvořit bitovou kopii systému".

Jak přenést data ze starého telefonu do nového iPhone?

Přenos zálohy na iCloudu do nového zařízení

Klepněte na Wi-Fi síť, ke které se chcete připojit. Postupujte podle pokynů, dokud neuvidíte obrazovku Aplikace a data, a potom klepněte na Obnovit ze zálohy na iCloudu. Přihlaste se k iCloudu svým Apple ID a heslem. Až k tomu budete vyzváni, zvolte zálohu.

By Wallace

Similar articles

  • Jak zmenit uloziste iPhone na iCloud?

    Kliknutím na své jméno v horní části obrazovky můžete změnit plán úložiště ve svém zařízení. Na další obrazovce klikněte na možnost Spravovat úložiště.

  • Jak smazat fotky z iCloud?

    Odstranění a obnovení fotografií a videí lze provést výběrem fotografií nebo videí, které chcete odstranit, nebo poklepáním na jednotlivou fotografii nebo video. V albu nedávno odstraněných fotografií a videí budou odstraněné fotografie a videa uloženy po dobu 30 dnů, než budou trvale odstraněny.

  • Jak obnovit touchpad?

    Podívejte se, zda má váš notebook v horní řadě kláves ikonu touchpadu. Modré ikony jsou obvykle na klávese F5 nebo F7. Touchpad se opět aktivuje, pokud současně stisknete klávesu s ikonou a klávesu Fn.

  • Jak obnovit Firefox?

    Pokud chcete obnovit výchozí nastavení Firefoxu, vyberte možnost Nápověda a poté Další technické informace. Přejděte k potvrzovacímu dialogu a klikněte na možnost Obnovit Firefox. Prohlížeč se ukončí a obnoví své nastavení.

  • Jak obnovit Windows 10 v biosu?
  • Jak se dostanu na svůj iCloud?
  • Jak obnovit zalohu?
  • Jak obnovit připojení k Wi-Fi?
Jak prejit z jednoho iPhonu na druhý? :: Co s rozbitým telefonem?
Užitečné odkazy